Nggunakake WordTracker kanggo Nggawe Konten Pitakon lan Jawaban sampeyan

Wordtracker

Kita mbayar akeh alat kanggo nganalisa klien lan luwih nyoba. Saben miwiti strategi analisis tembung kunci sing komprehensif, siji alat mesthi dibutuhake. Aku asring ora tutul suwene pirang-pirang wulan… lan asring ngeculake langganan… nanging…

Dheweke Narik Aku Mbalik

WordTracker minangka kabutuhan amarga aku ora bisa nemokake alat liya sing nduwe macem-macem pitakon pangguna sing digoleki pangguna ing saben topik. Kita wis ngrembug bangunan perpustakaan isi lengkap kanggo merek sampeyan - lan inti kanggo sukses perpustakaan kasebut yaiku njawab pitakonan sing dilebokake pangguna mesin telusuran. Lan, suwe-suwe, pangguna tambah akeh maneh kanthi panjaluk. Iki minangka tambang emas kanggo para pemasar konten sing pengin ngrampungake perpustakaan.

pitakon tembung-tembung

Ing garis biru saka WordTracker minangka filter sing bisa digunakake kanggo nyakup lan ngilangi istilah, nyetel kisaran volume mesin telusuran, utawa - utamane - filter mung pitakon tembung kunci. Cukup gunakake filter pitakon tembung kunci, lan sampeyan bakal nemokake macem-macem pitakon sing paling populer sing digoleki ing wulan pungkasan.

Pitakon Coklat

Boom! Iki ora mung terkenal amarga apa sing wis digoleki sejarah masarakat, uga bisa menehi template kanggo saben produk utawa layanan sing bisa didol klien. Contone, kita lagi nggarap klien e-commerce saiki sing duwe luwih saka 10,000 produk obat ing katalog. Kanthi ngrusak struktur pitakon, kita bisa ndeleng konten sing kudu diwenehake ing saben kaca produk utawa artikel sing mandhiri supaya bisa komprehensif:

  • Definition - Apa [jeneng produk]?
  • Úa - Apa ing [jeneng produk]?
  • Dosis - Pinten [jeneng produk] sing dibutuhake kanggo ngilangi [gejala]?
  • aplikasi - Apa [jeneng produk] ngilangi [gejala]
  • Symptom - Kepiye cara ngilangi [gejala]?

Saiki kita bisa njupuk asil kasebut lan ngetrapake saben produk sing didol kanggo mesthekake yen duwe perpustakaan konten lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.