Tembung Kageten sing Entuk Konten Paling Top sing Dituduhake

tembung sing bisa dituduhake

Bubar, aku nulis babagan 2 elemen kunci sing judhul artikel kudu nggabungake yen pengin diklik lan diwaca. Sawetara tembung ora mung mengaruhi sing diwaca wong liya, uga bisa nyebabake pengaruh sing dienggo wong liya! Infographic iki saka Singkir nyedhiyakake data sing diklumpukake saka Iris Shoor, Leo Widrich lan Scott Ayres.

Tembung sing dadi konten dituduhake

  • blog Posts - Kaget, Ilmu, Kritikal
  • Twitter - Ndhuwur, Tindakake, Mangga
  • Facebook - Penasihat, Kagum, Inspirasi

infographic-nuduhake-tembung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.