Pira Tembung Saben Kiriman sing Tepat?

Depositphotos 8021901 s

Kudos kanggo Konfigurasi Indy kanggo masang a acara jaringan hebat ing kene ing Indianapolis wingi. Beda karo acara jaringan sing biasane, Indy Confluence sing dipimpin dening Brett Healey lan Dek Erik, nggawa panel wong ing wilayah kasebut kanggo menehi saran tambah nilai kanggo kabeh anggotane. Topik wulan iki yaiku Napa Blogging Perusahaan Kritik Sukses karo Perusahaan lan aku diundang dadi panel.

Panel kasebut kalebu Chris Baggott, Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy lan kula.

Iki minangka diskusi sing apik, nanging ana topik sing isih ana ing crawl: Pira tembung kudu ngirim blog?.

Obrolan kasebut diselehake ing meja lan umume speaker nggawe postingan pithy lan tembung 250 tembung dilebokake ing optimal. Minangka blogger 'copy dawa', aku dipilih dening panel.

Kanggo nonton blog, sampeyan ngerti aku ora bisa nyiyapake postingan blog kanthi 250 tembung (postingan iki minangka conto sing apik). Aku entuk akeh pamaca, panempatan mesin telusuran sing apik, lan akeh pelanggan - lan aku ora nate kecewa! Aku nganalisa nomer tembung saben kiriman lan mbandhingake kanggo ngirim popularitas ing blogku dhewe lan ora nate nemu korélasi.

Wektu iki, aku mutusake golek blog liyane. Ora mung blog wae. Aku milih 5 asil ndhuwur ing Google nalika nggoleki Blogging kanggo SEO. Aku ngerteni sapa wae sing dadi pungkasan ing perang kasebut bakal duwe konsistensi kanggo kiriman sing bisa menehi sawetara pemahaman. Lima blog sing dianalisis yaiku SEOmoz, SEO kanggo Google, Blog Pemasaran Online, Blog Hittail, Lan Blog SEO Saben.

Amarga blog-blog kasebut ana ing asil telusuran volume dhuwur, aku ngira manawa blog kasebut populer lan relevan. Aku narik 10 postingan blog pungkasan saben blog kanthi total 50 postingan blog. Iki pancen ilmiah, nanging aku percaya asile negesake maneh apa sing dakkarepake sajrone panel kasebut.

tembung saben kiriman

Tembung Saben Hasil Post:

  • SEOmoz duwe rata-rata 832.3 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 512.5 tembung saben kiriman.
  • SEO kanggo Google duwe rata-rata 349.7 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 315 tembung saben kiriman.
  • Blog Paling Ndhuwur duwe rata-rata 742.5 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 744 tembung saben kiriman.
  • Hit Tail Blog rata-rata 255 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 233 tembung saben kiriman.
  • Blog SEO Saben Dina duwe rata-rata 450.8 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 507 tembung saben kiriman.

Asil pungkasan yaiku rata-rata 526 tembung saben kiriman lan median saka 447 tembung saben kiriman. Saka 50 postingan sing diukur (10 saben blog), mung 6 sing kurang saka 250 tembung. Biyen, aku wis mbuktekake manawa ukuran kiriman kasebut ora mengaruhi pamaca blogku. Saiki aku bakal ngomong maneh, saran sing dakkandhakake kanggo Words per Post yaiku:

Nomer tembung sing sampeyan tulis saben kiriman mesthine minangka jumlah tembung sing dibutuhake kanggo ngrampungake tujuan utamane kiriman. Aku nambahake manawa jumlah tembung saben kiriman mesthine kudu cocog kanggo dikarepake para pamaca saiki. Aku ora ngetung jumlah tembung - aku priksa manawa manawa ana wong sing nemokake postingan blogku saka asil mesin telusuran supaya bisa entuk apa sing dikarepake.

26 Komentar

  1. 1

    Informasi iki anyar banget kanggo aku. Aku mesthi mbagi topik dadi pirang-pirang postingan nalika gedhe banget amarga aku ora pengin para pamiarsa kepincut karo rasa nggulung teror sing kuat. Secara pribadi, aku ora seneng situs sing kudu kakehan nggulung. Oalah, sampeyan wis saiki nyedhiyakake sawetara perkara sing menarik ing kene. Mbok menawi, kula kedah ngrampungake topik ing setunggal kiriman sanajan butuh luwih saka 2500 tembung. Matur nuwun kanggo ngirim artikel sing menarik.

  2. 2

    Yen konten kasebut relevan lan bermanfaat, kaya sampeyan, Doug, mula ora penting. Saliyane, yen blogger mung ngobrol ngrungokake dheweke ngomong (sing asring banget, sayangé), mula kabeh kalebu perkara liya!

  3. 3

    Posting blog mestine kudu akeh tembung sing dibutuhake supaya bisa dingerteni.

    Ora ana sing ngomong? Ora ana titik = 0 tembung

    Mungkin sampeyan mung kudu ukara. Nanging ukara sing apik tenan! Sampeyan bisa mlebu ing buku kuotasi, kanggo menehi saran!

    Angin angin gedhe lemu, nanging angin tas sing menarik = tulisen! Ayo metu. Venture! Rant! Rave! Sapa sing peduli pirang-pirang tembung ???? Yen nggawe sampeyan luwih apik, coba! (Iki luwih lengkap kanggo blogger sing ora profesional.)

    Wong Bakal maca tulisan dawa Yen pikirane cukup kuat kanggo narik… yen tulisane kurang, ora ana tembung utawa kekurangan tembung sing bisa ngirit.

    Ujare Nuff.

  4. 4

    Apa kunci ing kene isi tinimbang pirang-pirang tembung? Yen sampeyan duwe konten sing apik, wong bakal nyambung karo sampeyan lan menehi otoritas Google, utawa njaga diskusi ing komentar lan menehi kesan marang Google manawa situs web sampeyan dianyari kanthi rutin. Lan luwih gampang nduwe konten apik kanthi luwih saka 250 tembung. Utawa aku ilang apa-apa?

    • 5

      Kanggo wong-wong sing wis blog sadurunge, aku iki ora bisa dipikirake lan kontene dadi raja. Nanging, kanggo blogger utawa perusahaan pertama sing mikir babagan blogging, iki minangka pitakonan sing bakal terus digawe, mula kita kudu mangsuli.

  5. 6

    "Jumlah tembung sing sampeyan tulis saben kiriman mesthine minangka jumlah tembung sing dibutuhake kanggo ngrampungake tujuan utama kiriman"

    Iku saran sing paling masuk akal sing wis dakwaca babagan perkara iki.
    (Mesthi wae, minangka wong sing nulis postingan sing luwih dawa aku bias 🙂)

    Maca blog reguler ujar dheweke seneng karo gaya nulisku, mula aku ora bakal ngowahi amarga ana sing ujar 250 tembung kudu maksimal (uga ngidini campuran tembung kunci kanggo SE uga).

    Kiriman sampeyan kebak info apik lan maca sing apik banget, mula ya, saran apik: aja ngetutake 'norma sing ditampa'; golek sing paling cocog kanggo sampeyan lan aja ngetung tembunge 🙂

  6. 7

    Aku nyoba tenan kanggo nerangake nalika ngobrol babagan topik ing panel ing Confluence. Sampeyan nindakake karo kelas LEBIH. 🙂

    @Cynthia Seneng kasunyatan sing sampeyan ujar Vent, Rant, lan Rave. Tulisan sing paling akeh diwaca ing blogku yaiku nalika aku ranting lan mikir babagan apa wae. 🙂

    • 8

      Ana akeh informasi salah ing industri iki lan ora ana sing duwe peluru sihir! Google isih menehi asil telusuran sing ora apik kadang-kadang lan nalika aku ora kepingin nulis yen ditulis kanthi apik.

      Aku mikir penting ngilangi 'pendapat' karo sawetara data kanggo nggawe cadangan! Kita isih sinau.

  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 13

    Ora kaya nggunakake data kanggo ngatasi pendapat. Pendapatku ing artikel (blog utawa liya) yaiku "Menang Menulis sing Apik!" Nulis tulisan (grammar, konten, aliran narasi, lan liya-liyane) luwih suwe aku bakal maca.

  11. 14

    Matur nuwun kanggo kiriman iki amarga aku wis nyoba nemokake iki. Umume kiriman saka 350 nganti 450 tembung saben kiriman. Aku ngerti nalika mbukak blog lan kiriman luwih saka 500 tembung, aku mung ora bisa mriksa. Aku ora mikir manawa umume wong seneng maca blog dawa. Aku nyoba ngerti babagan kurang saka 500 tembung. Mbok aku salah. Oalah, mung pikiranku. Sally

    • 15

      Aku pancen setuju manawa wong kurang maca. Kita nyurung klien supaya nggunakake poin, gambar sing apik, lan kandel / nandheske ing endi wae kanggo njupuk 'skimmer'. Yen sampeyan konsisten, aku mikir sing penting ... mula wong bisa ngarep-arep prekara sing padha karo saben kunjungan.

  12. 16

    Ing wulan pungkasan ing pacelathon karo sawetara kanca sing dipimpin Allison Carter lan Jeremy Zucker, kesimpulan jumlah tembung sing pas saben kiriman kaya sing sampeyan ucapake, "Nomer tembung sing dibutuhake kanggo ngrampungake tujuan utama kiriman kasebut."

  13. 17
  14. 18
  15. 19
    • 20

      Gambar kritis! Ora mung kanggo nerangake topik sing angel, nanging uga bisa narik kawigaten para pamaca marang konten sampeyan lan mbantu dheweke eling. -
      Dikirim saka kothak layang kanggo iPhone

  16. 21

    Info migunani sing apik. Aku rumangsa yen luwih saka 700 tembung bakal nyebabake pamaca ilang. Matur nuwun kanggo menehi dokumentasi.

  17. 22
    • 23

      Aku yakin, @ mikemorrison1: disqus, sanajan tulisane durung owah. Mesin telusuran luwih ngapresiasi postingan 'luwih kenthel' saiki kanthi macem-macem jinis media, luwih akeh teks lan luwih akeh elemen (teks bulet, subheading, lsp.)

  18. 24

    Ora ana aturan sing angel lan cepet, pira tembung saben kiriman sing bener. Iku gumantung karo topik postingan, pinten postingan sing kudu dijelaskan kanthi rinci. Pos kasebut bisa duwe macem-macem kategori kayata sawetara kiriman yaiku buntut cilik, medium lan dawa. Standar sing padha diterangake ing postingan iki yaiku jahitan rata-rata 832.3 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 512.5 tembung saben kiriman. Blog tank top duwe rata-rata 742.5 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 744 tembung saben kiriman.

  19. 25
    • 26

      Wis pirang-pirang taun kita ora nganakake analisis iki, nanging bisa uga wayahe. Aku percaya manawa Google nggoleki kaca sing "luwih kenthel" kanthi luwih akeh tembung saben kaca tinimbang mbiyen. Direktori wis fluktuatif ing pangkat kanthi demonstrasi sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Kita nyoba minimal 250 tembung lan nyoba kanggo nggayuh 500 nganti 1000 tembung kanthi kiriman sing nyoba kanggo pangkat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.