Pira Tembung Saben Kiriman sing Tepat?

Depositphotos 8021901 s

Kudos kanggo Konfigurasi Indy kanggo masang a acara jaringan hebat ing kene ing Indianapolis wingi. Beda karo acara jaringan sing biasane, Indy Confluence sing dipimpin dening Brett Healey lan Dek Erik, nggawa panel wong ing wilayah kasebut kanggo menehi saran tambah nilai kanggo kabeh anggotane. Topik wulan iki yaiku Napa Blogging Perusahaan Kritik Sukses karo Perusahaan lan aku diundang dadi panel.

Panel kasebut kalebu Chris Baggott, Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy lan kula.

Iki minangka diskusi sing apik, nanging ana topik sing isih ana ing crawl: Pira tembung kudu ngirim blog?.

Obrolan kasebut diselehake ing meja lan umume speaker nggawe postingan pithy lan tembung 250 tembung dilebokake ing kono kanthi optimal. Minangka blogger 'copy dawa', aku dipilih dening panel.

Kanggo nonton blog, sampeyan ngerti aku ora bisa nyiyapake postingan blog kanthi 250 tembung (postingan iki minangka conto sing apik). Aku entuk akeh pamaca, panempatan mesin telusuran sing apik, lan akeh pelanggan - lan aku ora nate kecewa! Aku nganalisa nomer tembung saben kiriman lan mbandhingake kanggo ngirim popularitas ing blogku dhewe lan ora nate nemu korélasi.

Wektu iki, aku mutusake golek blog liyane. Ora mung blog wae. Aku milih 5 asil ndhuwur ing Google nalika nggoleki Blogging kanggo SEO. Aku ngerteni sapa wae sing dadi pungkasan ing perang kasebut bakal duwe konsistensi kanggo kiriman sing bisa menehi sawetara pemahaman. Lima blog sing dianalisis yaiku SEOmoz, SEO kanggo Google, Blog Pemasaran Online, Blog Hittail, Lan Blog SEO Saben.

Amarga blog-blog kasebut ana ing asil telusuran volume dhuwur, aku ngira manawa blog kasebut populer lan relevan. Aku narik 10 postingan blog pungkasan saben blog kanthi total 50 postingan blog. Iki pancen ilmiah, nanging aku percaya asile negesake maneh apa sing dakkarepake sajrone panel kasebut.

tembung saben kiriman

Tembung Saben Hasil Post:

  • SEOmoz duwe rata-rata 832.3 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 512.5 tembung saben kiriman.
  • SEO kanggo Google duwe rata-rata 349.7 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 315 tembung saben kiriman.
  • Blog Paling Ndhuwur duwe rata-rata 742.5 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 744 tembung saben kiriman.
  • Hit Tail Blog rata-rata 255 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 233 tembung saben kiriman.
  • Blog SEO Saben Dina duwe rata-rata 450.8 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 507 tembung saben kiriman.

Asil pungkasan yaiku rata-rata 526 tembung saben kiriman lan median saka 447 tembung saben kiriman. Saka 50 postingan sing diukur (10 saben blog), mung 6 sing kurang saka 250 tembung. Biyen, aku wis mbuktekake manawa ukuran kiriman kasebut ora mengaruhi pamaca blogku. Saiki aku bakal ngomong maneh, saran sing dakkandhakake kanggo Words per Post yaiku:

Nomer tembung sing sampeyan tulis saben kiriman mesthine minangka jumlah tembung sing dibutuhake kanggo ngrampungake tujuan utamane kiriman. Aku nambahake manawa jumlah tembung saben kiriman mesthine kudu cocog kanggo dikarepake para pamaca saiki. Aku ora ngetung jumlah tembung - aku yakin manawa ana sing nemu postingan blogku saka asil mesin telusuran supaya bisa entuk apa sing dikarepake.

26 Komentar

  1. 1

    Informasi iki anyar banget kanggo aku. Aku mesthi mbagi topik dadi pirang-pirang kiriman nalika dadi gedhe banget amarga aku ora pengin para pamaca kepunjulen karo rasa teror sing nggulung. Secara pribadi, aku ora seneng situs sing kudu digulung mudhun banget. Oalah, sampeyan wis nampilake sawetara perkara sing menarik ing kene. Mbok, aku kudu ngrampungake topik ing siji postingan sanajan butuh luwih saka 2500 tembung. Matur nuwun kanggo ngirim artikel sing menarik.

  2. 2

    Yen isi kasebut cocog lan migunani, kaya sampeyan, Doug, mula dawane ora penting. Ing sisih liya, yen blogger mung ngomong kanggo ngrungokake awake dhewe ngomong (sing kerep banget, sayangé), banjur iku masalah liyane!

  3. 3

    A kirim blog kudu akeh tembung sing perlu kanggo njaluk titik tengen.

    Ora ana sing kudu diomongake? Ora ana titik = 0 tembung

    Mungkin sampeyan mung kudu ngomong mung ukara. Nanging ukara sing apik tenan! Sampeyan bisa mungkasi ing buku kuotasi, kanggo crimminy kang!

    Tas lemu gedhe saka angin, nanging tas menarik saka angin = nulis ing! Ayo metu. Vent! Ngomel! Rave! Sapa sing peduli akeh tembung???? Yen nggawe sampeyan luwih apik, lakoni! (Iki luwih kanggo blogger non-profesional.)

    Wong bakal maca kiriman sing dawa yen pikirane cukup kuat kanggo narik dheweke ... yen tulisane kurang, ora ana tembung utawa kekurangan tembung sing bisa nyimpen kiriman kasebut.

    Ujare Nuff.

  4. 4

    Apa ora tombol kene isi tinimbang nomer tembung? Yen sampeyan duwe konten sing apik, wong bakal nyambung menyang sampeyan lan kanthi mangkono menehi wewenang Google, utawa tetep diskusi ing komentar lan kanthi mangkono menehi kesan Google situs web sampeyan dianyari kanthi rutin. Lan luwih gampang duwe konten sing apik kanthi luwih saka 250 tembung. Utawa aku ilang soko?

    • 5

      Kanggo wong sing wis blogging sadurunge, Aku iki ora brainer lan isi punika raja. Nanging, kanggo blogger utawa perusahaan sing sepisanan mikir babagan blogging, iki minangka pitakonan sing terus-terusan dadi penting yen kita mangsuli.

  5. 6

    "Jumlah tembung sing sampeyan tulis saben kirim kudu jumlah tembung sing dibutuhake kanggo ngrampungake tujuan utama kiriman"

    Iku saran paling wicaksana aku wis tau maca bab iki.
    (Mesthine, minangka wong sing nulis kiriman rada dawa aku bias 🙂 )

    Pembaca reguler ing blogku ujar manawa dheweke seneng karo gaya nulisku, mula aku ora bakal ngganti amarga ana sing ujar manawa 250 tembung kudu maksimal (uga ngidini campuran tembung kunci sing apik kanggo SE).

    Kiriman sampeyan kebak info sing apik lan maca sing apik, dadi ya, saran sing apik: aja nuruti 'norma sing ditampa'; golek apa sing paling apik kanggo sampeyan lan mungkasi ngetang tembung 🙂

  6. 7

    Aku pancene nyoba nggawe titik iki nalika kita ngomong babagan topik ing panel ing Confluence. Sampeyan nindakake karo kelas MORE. 🙂

    @Cynthia Seneng kasunyatan sing sampeyan ujar Vent, Rant, lan Rave. Tulisan sing paling akeh diwaca ing blogku yaiku nalika aku ngucap lan ngucapake babagan apa wae. 🙂

    • 8

      Ana akeh informasi sing salah ing industri iki lan ora ana sing duwe peluru ajaib! Google isih menehi asil telusuran sing ala lan kadhangkala uga saya mambu nalika nulis postingan kanthi apik.

      Aku mikir iku penting kanggo dispel 'panemu' karo sawetara data kanggo gawe serep! Kita isih sinau.

  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 13

    Ora kaya nggunakake data kanggo mratelakake panemume. Pendapat pribadi babagan artikel (blog utawa liya-liyane) yaiku "Writing Writing Wins!" Luwih apik tulisan (tata basa, isi, alur narasi, lsp.) saya suwe saya maca.

  11. 14

    Matur nuwun kanggo kirim iki amarga aku wis nyoba kanggo mangerteni iki. Umume kirimanku saka 350 nganti 450 tembung saben kiriman. Aku ngerti yen aku menyang blog lan kirim luwih saka 500 tembung, aku mung skim liwat. Aku ora mikir akeh sing seneng maca blog sing dawa. Aku nyoba kanggo njaluk titik sandi ing kurang saka 500 tembung. Mbok menawa aku salah. Oalah, mung pikiranku. Sally

    • 15

      Aku mesthi setuju yen wong maca kurang. Kita push klien kita nggunakake titik bulleted, gambar apik, lan kandel / emphasis ngendi wae padha bisa kanggo njupuk 'skimmers'. Yen sampeyan konsisten, aku mikir sing luwih penting… supaya wong bisa ngarep-arep bab sing padha saben kunjungan.

  12. 16

    Sasi kepungkur ing obrolan karo sawetara kanca sing dipimpin dening Allison Carter lan Jeremy Zucker disimpulake jumlah tembung sing tepat saben kiriman yaiku kaya sing sampeyan ucapake, "Jumlah tembung sing dibutuhake kanggo ngrampungake tujuan utama kiriman kasebut."

  13. 17
  14. 18
  15. 19
    • 20

      Gambar kritis! Ora mung kanggo nerangake topik sing angel nanging uga mbantu narik kawigaten para pamaca menyang konten sampeyan lan mbantu dheweke ngelingi. —
      Dikirim saka kothak layang kanggo iPhone

  16. 21

    Info migunani sing apik. Aku rumangsa yen luwih saka 700 tembung bakal nyebabake sing maca bakal ilang. Matur nuwun kanggo nyedhiyakake dokumentasi.

  17. 22

    Hai, kiriman sing apik, matur nuwun.
    iki wis diganti liwat wektu? iku bakal menarik kanggo ndeleng data saiki liyane.

    • 23

      Aku yakin, @mikemorrison1:disqus, sanajan tulisanku ora owah akeh. Mesin telusur luwih ngapresiasi kiriman 'kandel' saiki kanthi macem-macem jinis media, luwih akeh teks lan luwih akeh unsur (teks bullet, subheadings, lsp.)

  18. 24

    Ora ana aturan sing angel lan cepet babagan jumlah tembung saben kiriman sing bener. Iku gumantung ing topik kiriman, pira kiriman sing kudu dijelasake kanthi rinci. Kiriman kasebut bisa duwe macem-macem kategori kaya sawetara postingan yaiku buntut cilik, medium lan dawa. Standar sing padha diterangake ing postingan iki yaiku jahitan duwe rata-rata 832.3 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 512.5 tembung saben kiriman. Blog tank ndhuwur duwe rata-rata 742.5 tembung saben kiriman kanthi rata-rata 744 tembung saben kiriman.

  19. 25
    • 26

      Kita wis ora mbukak maneh analisis iki ing taun nanging bisa uga wektu. Aku percaya yen Google nggoleki luwih akeh ing kaca "kandel" kanthi luwih akeh tembung saben kaca tinimbang sadurunge. Direktori wis fluktuatif ing rangking kanthi nyata sajrone sawetara taun kepungkur. Kita nyoba kanggo duwe minimal 250 tembung lan tenan nyoba kanggo mencet 500 kanggo 1000 tembung karo kiriman kita nyoba kanggo rangking ing.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.