WordPress: Ngatur CSS yen Kiriman sing Diterbitake Dina Iki

wordpress logo

Aku kepengin nambah grafik tanggalan sethithik menyang kiriman saiki. Aku nulis rong kelas kanggo div tanggal lan nyetel gambar latar mburi kanthi beda adhedhasar postingan iki ditulis dina iki. Matur nuwun kanggo Michael H ing Forum Dhukungan WordPress, Pungkasane aku njaluk pratelanku bener! Iki sing tak lakoni. Aku duwe gambar latar mburi kanggo tanggal div div:


Kanggo div dina iki, aku nyetel gambar latar mburi sing beda kanggo kelas div sing jenenge the_date_today:


Saiki aku wis entuk set kasebut, aku kudu nulis sawetara kode sing nambah "_today" yen postingan ditulis dina iki:

post_date_gmt); if($post_date==gmdate('Ymd')) { echo '_today'; } ?>">

Mangkene cara iki:

  1. Aku nyetel variabel sing diarani $ post_date padha karo tanggal posting kasebut diformat dadi Ymd.
  2. Aku nulis pratelan yen dadi yen variabel padha karo tanggal saiki (diformat dadi Ymd), aku nambah "_today"

Voila! Saiki aku duwe grafis tanggalan sing nuduhake manawa kiriman ditulis dina iki! Aku mung kudu nyetel zona wektu lan bakal dakwujudake!

5 Komentar

  1. 1

    Hei Doug. Lunyu tenan!

    Cathetan sisih, aku saranake sampeyan mindhah kothak centhang 'lengganan' ing ndhuwur tombol tambah komentar… kanggo aku sing luwih ramah pangguna.

    Proyek gedhe ing grafis tanggalan lan CSS anyar.

    • 2

      Matur suwun Sean.

      Posisi kothak centhang wis disengaja. Nyelehake ing njaba lapangan liyane bakal nggawe pamisahan ing antarane lan lapangan liyane sing sempit. Kanthi nyelehake ing sacedhake tombol, nggawe pilihan ing cedhak tumindak, iki bisa uga nyebabake luwih akeh wong sing ora kejawab nalika ngrampungake pikirane ing komentar lan pindhah.

      Siji bab sing ilang yaiku mandeg tab sing tepat. Aku bakal mbenerake.

  2. 3
  3. 5

    Ok, aku ora ngerti yen sing sampeyan maksudake babagan nyetel kanggo GMT.

    Aku yakin sampeyan ana ing ndhuwur kode mr kethèk 🙂 nanging bisa uga sampeyan bisa nindakake sawetara 'yen' pratelan ndeleng wektu server sampeyan?

    yen tanggal / wektu server X dibandhingake karo tanggal kirim / wektu nuduhake gambar X utawa sing ana efek kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.