WordPress: Cara Nggawe Pop Up Facebox Video

Video Vimeo lan Youtube saiki nawakake video definisi sing luwih dhuwur sing bisa njupuk sawetara real estate ing situs web utawa blog. Salah sawijining cara kanggo ngoptimalake iki yaiku nggunakake metode sing diarani Facebox. Facebox minangka sarana sing apik kanggo nampilake jendhela ing kaca sampeyan tanpa ana jendela sing nyembul.

tombol-video-lifeline.png

Pusat Data Lifeline duwe video sing diprodhuksi dening Desain Sejen Liyane sing pengin ditampilake ing kaca ngarep - tanpa kudu pindhah utawa ngrancang ulang tema kasebut. Dadi - kita nggawe gambar cilik sing apik kanthi tombol putar sing gedhe, lan nggabungake kode sing ngasilake jendela sing apik kanggo nampilake video ing njero.

jalur-video-facebox.png

Implementasine gampang nggunakake Plugin Galeri Facebox WordPress saka Truimage. Aku nggawe kaca njaba (video.html) ing ROOT situs sing duwe video kasebut (kanthi autoplay = 1 supaya otomatis muter nalika mbukak), banjur ditambahake widget teks kanthi potongan sing dibutuhake.

<a href="video.html" rel = "facebox" onclick = "javascript: pageTracker._trackPageview ('/ special / mypage');"> 

The rel = facebox sebutan yaiku sing miwiti kode yen link diklik. Nampilake facebox video sing wiwit langsung diputer. Minangka implementasine sing gampang lan solusi sing gampang kanggo nyisipake siji utawa luwih video menyang sawijining kaca. Kita bakal nggunakake metode iki ing situs liya kanthi cepet!

CATHETAN: Penting kanggo njupuk jumlah tampilan nganggo video ing klien Analytics (Google Analytics), mula kita uga nambahake acara onclick ing jangkar tag. Saiki, nalika wong ngeklik video kasebut, kita bakal entuk tampilan kaca 'virtual'. Aku wis nambah kode ing ndhuwur.

3 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nulis tutorial. Muga-muga bisa mbusak sawetara prekara kanggo ngetrapake konten inline ing pop-up facebox. 🙂

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.