Upgrade WordPress dadi 2.05 tanpa ngrusak situs sampeyan!

Aku seneng WordPress lan nyaranake kanggo kabeh klien. Dina iki, versi paling anyar dirilis. Sampeyan bisa maca babagan perbaikan lan ndownload upgrade kene. Mangkene sawetara tips babagan upgrade:

CATETAN: Coba aja 'diretas' kode inti ing WordPress, dadi luwih gampang nganyarke. Aku duwe sawetara 'hack' nanging aku tetep nyathet supaya nalika ndownload versi paling anyar, aku bisa ngowahi lan terus. Uga aja nyelehake jinis file utawa folder khusus ing folder ing njaba sampeyan wp-isi folder.

Anggere sampeyan ora ngganggu WordPress, proses upgrade cukup maju (Gambar saka Panic's Transmit 3.5.5)

1. Bukak Klien FTP, pilih kabeh file saka upgrade WordPress nanging EXCLUDE wp-isi folder. Salin folder lan file sing wis ana.
Upgrade WordPress Langkah 1

2. Saiki, bukak wp-isi folder ing folder sumber lan tujuan sampeyan. Salin liwat file index.php.
Upgrade WordPress Langkah 2

3. Pungkasan, rumus liwat wp-isi subfolder ing folder sumber lan tujuan sampeyan. Salin tema lan plugin sing dibutuhake, supaya ora ngilangi plugin lan tema sing wis ditambahake lan diowahi.
Upgrade WordPress Langkah 3

4. Langkah sabanjure yaiku mlebu menyang antarmuka Administratif (wp-admin). Sampeyan bakal dijaluk nganyari database. Klik tombol banjur rampung!

Ana sing duwe, sampeyan wis nganyari. Muga-muga iki mbantu sampeyan metu!

4 Komentar

  1. 1

    Apple-Shift-3 lan gambar layar disimpen ing desktop. Ora ana 'Print-Screen' utawa 'Alt-Print-Screen', Bukak Illustrator, tempel, potong, simpen kanggo web, ganti ukuran, atur jinis gambar, simpen.

    🙂 Gampang banget!

  2. 2

    Aku bubar ndandani iBook G3 putih lawas. Mlaku kanthi Macan kanthi sampurna lan dipisahake lan didadekake siji maneh dadi gampang amarga pandhuan praktis ifixit.com. Sampeyan ora bakal bisa ngomong karo PC, kajaba sampeyan ahli nggunakake loro-lorone; kula, kula dereng nate nindakaken makaten.

    Nalika PC pungkasane mati, rumah tangga kita paling ora, arep pindhah menyang Mac Mini. Aku pancen ora minat golek komputer ing Vista sing mbukak.

    Sampeyan bener babagan OS. GUI apik banget lan intuisi.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.