Upgrade WordPress dadi 2.05 tanpa ngrusak situs sampeyan!

Aku seneng WordPress lan nyaranake kanggo kabeh klien. Dina iki, versi paling anyar dirilis. Sampeyan bisa maca babagan perbaikan lan ndownload upgrade kene. Mangkene sawetara tips babagan upgrade:

CATETAN: Coba aja 'diretas' kode inti ing WordPress, dadi luwih gampang nganyarke. Aku duwe sawetara 'hack' nanging aku tetep nyathet supaya nalika ndownload versi paling anyar, aku bisa ngowahi lan terus. Uga aja nyelehake jinis file utawa folder khusus ing folder ing njaba sampeyan wp-isi folder.

Anggere sampeyan ora ngganggu WordPress, proses upgrade cukup maju (Gambar saka Panic's Transmit 3.5.5)

1. Bukak Klien FTP, pilih kabeh file saka upgrade WordPress nanging EXCLUDE wp-isi folder. Salin folder lan file sing wis ana.
Upgrade WordPress Langkah 1

2. Saiki, bukak wp-isi folder ing folder sumber lan tujuan sampeyan. Salin liwat file index.php.
Upgrade WordPress Langkah 2

3. Pungkasan, rumus liwat wp-isi subfolders ing folder sumber lan tujuan sampeyan. Salin tema lan plugin sing dibutuhake, supaya ora ngilangi plugin lan tema sing wis ditambahake lan diowahi.
Upgrade WordPress Langkah 3

4. Langkah sabanjure yaiku mlebu menyang antarmuka Administratif (wp-admin). Sampeyan bakal dijaluk nganyari database. Klik tombol banjur rampung!

Ana sing duwe, sampeyan wis nganyari. Muga-muga iki mbantu sampeyan metu!

4 Komentar

  1. 1

    Apple-Shift-3 lan gambar disimpen ing desktop. Ora ana 'Print-Screen' utawa 'Alt-Print-Screen', Open Illustrator, paste, potong, simpen kanggo web, ngowahi ukuran, nyetel jinis gambar, simpen.

    🙂 Iku mung supaya gampang!

  2. 2

    Aku bubar ndandani iBook G3 putih lawas. Iki mlaku Tiger kanthi sampurna lan dipisahake lan digabungake maneh kanthi gampang amarga pandhuan praktis ifixit.com. Sampeyan ora bakal bisa ngomong karo PC kajaba sing ahli ing njupuk wong loro; kula, Aku wis tau nindakake tindakan kaya sing sadurunge.

    Nalika PC pungkasane mati, rumah tangga kita, paling ora, bakal ngalih menyang Mac Mini. Aku pancene ora kepéngin nyedhaki komputer sing nganggo Vista.

    Sampeyan bener babagan OS. GUI apik lan intuisi.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.