WordPress: Tambah Bar Pesen Paling Ndhuwur

gambar ndhuwur topbar

Kanthi situs anyar, aku nggoleki garis ndhuwur kanggo WordPress kanggo sawetara wektu. Desain tema pungkasan pancen duwe bagean sing bisa ditarik sing diiklanake karo kita lengganan email. Iki nambah jumlah pelanggan kanthi signifikan mula aku nggabungake kolom langganan langsung menyang header tema.

Saiki aku mung pengin a garis ndhuwur supaya para nonton tetep nganyari babagan pesen utama sing pengin dielingake… kalebu warta lan acara. Aku bakal nulis iki langsung menyang tema nanging ditemokake WP-Topbar, plugin bar ndhuwur sing ditulis kanthi apik kanggo WordPress. Ana sawetara wong liya sing duwe fitur liyane ... kaya pesen muter utawa jadwal pesen, nanging kesederhanaan plugin iki bisa menang.

gambar ndhuwur topbar

Aku ngerti manawa bar paling ndhuwur ora nganggo kode hard ing sisih ndhuwur konten kaca; tinimbang, kui kanthi dinamis lan ditampilake kanthi setelan sing kalebu wektu tundha lan kacepetan nampilake… tutul sing apik banget! Sampeyan bisa ngontrol warna (lan malah gambar latar mburi) garis, pesen, nambah tautan, lan malah ngetrapake CSS sampeyan dhewe. Administrasi uga duwe pratinjau supaya sampeyan bisa pratinjau kabeh pangowahan sadurunge ditrapake.

sifat topbar

Elinga, ana sawetara plugin bar paling dhuwur sing ana ing pasar sing ngisi dhuwit ... nanging aku mikir sing iki regane luwih larang!

UPDATE: Aku nggawe sawetara update ing plugin kasebut. Saiki mbukak saka wp_footer tinimbang wp_head (yaiku WordPress API Dhiskusi) lan aku nganyari div supaya duwe ID lan gaya kanggo ndandani bar tinimbang duwe relatif. Kanthi cara iki, bar tetep dilebokake nalika gulung mudhun kaca.

10 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 6

    Napa iki ora bisa digunakake kanggo kula? Aku nyoba plugin iki sawetara 6 wulan kepungkur lan aku ora bisa ngerti kepiye. Wis diinstal kanthi sampurna lan aku ngatur setelan kanthi bener, nanging ora ditampilake ing kaca ngarep utawa ing id kaca sing dakwujudake. Saiki butuh luwih saka sakjam kanggo nggarap. Aku wis kesel. Ana wong sing nulungi!
    Ya aku uga wis nyiyapake wektu kanthi bener. (ing millisecods) lan tanggal uga. Apa sing aku kangen saiki?

  5. 9
  6. 10

    Matur nuwun kanggo kirim apik. Aku nggoleki persis iki. Nanging aku nggoleki alternatif "hello bar" lan ora ana sing bisa digunakake kanggo aku. Matur nuwun kanggo kirim wawasan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.