Content Marketing

Ngenalake Teleport WordPress

Apa sampeyan pengin nyunting kaca utawa ngirim ing WordPress lan frustasi amarga ora bisa nggoleki lan nemokake kiriman kasebut? Kepiye yen bisa nambah postingan kanthi gampang? Kepiye yen bisa nemokake kaca mlebu kanthi gampang? Highbridgepangembang apik tenan, Stephen Coley, pungkasane menehi wangsulan sing dikarepake saben pangguna WordPress ... Teleport.

login teleport wordpress

Teleport minangka menu cilik sing apik banget kanggo blog WordPress sing dadi tuan rumah sampeyan sing katon yen sampeyan pengin cukup kanthi ngeklik "w". Trabasan keyboard liyane kalebu:

  1. e - (Sunting) Owahi kiriman / kaca saiki
  2. d - (Dashboard) pangalihan menyang Dashboard
  3. s - (Setelan) pangalihan menyang kaca Setelan
  4. a - (Arsip) Pangalihan menyang Posting / Kaca / Jinis Kiriman Khusus
  5. q - (Quit) Log pangguna saiki / pangalihan menyang kaca Log
  6. w - Teleporter Bukak utawa Tutup
  7. mika - Nutup Teleporter

Dadi, yen sampeyan ndeleng typo ing salah sawijining kaca ... klik "w" banjur "e" lan voila! Sampeyan teleport langsung menyang editor sing bisa mbenerake kiriman lan cepet nerbitake. Mangkene ringkesan video babagan carane Teleport nyambut gawe:

Stephen duwe sawetara fitur tambahan sing bakal teka… nanging iki wis dadi plugin apik tenan kanggo pangguna WordPress!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

salah Komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web