Cara Feed Kiriman Blog WordPress Kanthi Tag Ing Cithakan ActiveCampaign Panjenengan

Feed RSS ActiveCampaign Miturut Email

Kita lagi nggarap ngoptimalake sawetara lelungan email kanggo klien sing promosi macem-macem jinis produk WordPress situs. Masing-masing saka ActiveCampaign Cithakan email sing kita gawe wis disesuaikan banget karo produk sing dipromosikan lan nyedhiyakake konten.

Tinimbang nulis maneh akeh konten sing wis diprodhuksi lan diformat kanthi apik ing situs WordPress, kita nggabungake blog kasebut menyang template email. Nanging, blog kasebut kalebu macem-macem produk, mula kita kudu nyaring feed kanggo saben template kanthi mung nggabungake postingan blog sing diwenehi tag produk.

Iki nuduhake pentinge menehi tag artikel sampeyan! Kanthi menehi tag artikel sampeyan, luwih gampang kanggo takon lan nggabungake konten sampeyan menyang platform liyane kayata email.

Feed Tag WordPress Panjenengan

Yen sampeyan durung ngerti, WordPress duwe sistem feed sing luar biasa kuat. Sampeyan bisa uga mikir yen situs sampeyan diwatesi mung kanggo feed blog sampeyan. Ora… sampeyan bisa kanthi gampang ngasilake feed adhedhasar kategori utawa malah tag kanggo situs sampeyan. Klien kita ing conto iki yaiku Royal Spa, lan loro cithakan sing digawe kanggo Tubs Hot lan kanggo Tank Ngambang.

Kiriman blog kasebut ora dikategorikake miturut jinis produk, mula kita nggunakake tag. Path permalink kanggo ngakses feed sampeyan yaiku URL blog sampeyan diikuti tag slug lan tag asline. Dadi, kanggo Royal Spa:

  • Blog Royal Spa: https://www.royalspa.com/blog/
  • Artikel Royal Spa Ditag kanggo Hot Tubs: https://www.royalspa.com/blog/tag/hot-tubs/
  • Artikel Royal Spa Tagged kanggo Float Tank: https://www.royalspa.com/blog/tag/float-tank/

Kanggo entuk Sindikasi Sederhana tenan (RSS) feed kanggo saben, sampeyan mung bisa nambah / feed menyang URL:

  • Royal Spa Blog Feed: https://www.royalspa.com/blog/pakan/
  • Artikel Royal Spa Ditag kanggo Hot Tubs: https://www.royalspa.com/blog/tag/hot-tubs/pakan/
  • Artikel Royal Spa Ditag kanggo Tangki Terapung: https://www.royalspa.com/blog/tag/float-tank/pakan/

Sampeyan uga bisa nindakake iki kanthi querystring:

  • Royal Spa Blog Feed: https://www.royalspa.com/blog/?feed=rss2
  • Artikel Royal Spa Tagged kanggo Hot Tubs: https://www.royalspa.com/blog/?tag=panas&feed=rss2
  • Artikel Royal Spa diwenehi tag kanggo Float Tanks: https://www.royalspa.com/blog/?tag=float-tank&feed=rss2

Sampeyan bisa uga takon sawetara tag kanthi cara iki:

  • Artikel Royal Spa sing Diwenehi Tagged kanggo Tangki Terapung lan Hot Tubs: https://www.royalspa.com/blog/?tag=float-tank, hot-tub&feed=rss2

Yen sampeyan nggunakake kategori, sampeyan bisa nggunakake slug kategori (kalebu subkategori) uga tag… iki contone:

http://yourdomain.com/category/subcategory/tag/tagname/feed

Sampeyan bisa ndeleng kenapa iki migunani banget amarga sampeyan nggunakake konten kanggo media liyane. Kita nyengkuyung kabeh klien supaya nyakup artikel ing buletin, email promosi, lan uga email transaksional. Konten tambahan bisa nambah email, duwe sawetara keuntungan:

  • Sawetara panyedhiya kothak layang algoritma panggonan kothak mlebu appreciate liyane isi teks ing email.
  • Artikel tambahan sing relevan banget karo topik kasebut, nambah keterlibatan karo pelanggan sampeyan.
  • Sanajan ora ngarahake pelanggan menyang telpon-tumindak lan tujuan utama email sampeyan, bisa uga menehi nilai tambahan lan ngurangi churn subscriber.
  • Sampeyan nandur modal ing konten kasebut, mula kenapa ora digunakake maneh nambah bali ing investasi?

Tambah RSS Feed menyang ActiveCampaign

Ing ActiveCampaign, gampang kanggo nambah Feed RSS:

  1. Bukak ActiveCampaign lan navigasi menyang Kampanye > Atur Cithakan.
  2. Bukak template sing wis ana (kanthi ngeklik), Ngimpor Cithakan, utawa klik Nggawe Cithakan.
  3. Salah siji menu ing sisih tengen, pilih Lebokake > Blok > RSS Feed.
  4. Iki mbukak RSS Feed Builder jendhela ngendi sampeyan bisa ngetik alamat Feed lan pratinjau feed:

ActiveCampaign RSS Feed Builder

  1. Ngatur sampeyan RSS Feed. Ing kasus iki, aku mung pengin judhul sing disambung lan deskripsi singkat:

ActiveCampaign RSS Feed Builder Kustomisasi

  1. Saiki sampeyan bakal bisa ndeleng Feed ing Cithakan Email, ing ngendi sampeyan bisa ngowahi tata letak sing dikarepake.

Feed RSS, miturut Tag, Dilebokake ing Cithakan Email ActiveCampaign

Sisih paling apik saka metodologi iki yaiku saiki ora perlu nganyari isi ing email lan lelungan nalika sampeyan terus nerbitake konten anyar ing blog sampeyan.

Pengungkapan: Aku afiliasi saka ActiveCampaign lan perusahaanku mbantu klien kanthi majeng WordPress pangembangan, integrasi, lan strategi lan eksekusi otomatisasi pemasaran. Hubungi kita ing Highbridge.