WordPress: Plugin Integrasi SMS

wordpress logo

Sampeyan bisa uga wis ngerti yen aku meneng minggu kepungkur. Iki dudu amarga kurang nyambut gawe, nanging wis cukup minggu sibuk!

Salah sawijining proyek sing wis daklakoni minggu iki yaiku Plugin WordPress sing ngidini langsung SMS integrasi karo Mobile Panyambung. Plugin kasebut cukup kuat, kanthi antarmuka administratif lan antarmuka pangarang. Antarmuka admin ngidini sampeyan ngatur fitur integrasi. Antarmuka panganggit ngidini sampeyan nambahake pelanggan lan ngirim pesen menyang pelanggan klub teks.

Antarmuka Administratif Seluler Connective:

fitur:

  • Mung akses level administrator
  • Otentikasi API
  • Langganan komentar (kanggo sing duwe blog). Nyaring kanthi otomatis Spam ditunjuk Akismet!
  • Tandha postingan blog (kanggo ngabari pelanggan nalika postingan diterbitake, kompatibel karo WordPress 2.6.1+)
  • Formulir kanggo nambah pelanggan kanthi manual.
  • Entuk jumlah pelanggan.

admin seluler konektif

Antarmuka Pangarang Mobile Connective:

fitur:

  • Tingkat pangarang utawa akses sing luwih dhuwur
  • Kirim pesen teks siaran menyang pelanggan
  • Singkat URL (nggunakake yaiku.gd) sing pengin dilebokake ing pesen teks sampeyan
  • Tambahake pelanggan kanthi manual.
  • Entuk jumlah pelanggan.

opsi seluler konektif

Mobile Panyambung wis cukup kuat API lan aku wis nggarap Adam ing kana kanggo nyetel plugin lan nggawe integrasi sing apik. WordPress wis suwe saya gedhe sajrone taun kepungkur lan digunakake kanggo macem-macem panggunaan, kalebu e-niaga, notifikasi dhukungan klien, manajemen acara, lsp. Nambahake kemampuan langganan SMS minangka fitur sing apik banget.

Kita bakal nyoba ing blogku! Yen sampeyan kasengsem ing plugin lan layanan kasebut, sampeyan bisa nyambung karo Adam liwat situs web kasebut. Priksa manawa posting blogku, kita arep menehi diskon kanggo para pamiarsa. Kita uga pengin nambah sawetara blogger test liyane (layanan saiki diwatesi ing AS) sing bakal menehi latihan kanggo layanan kasebut.

Layanan kasebut wis manut karo kabeh operator, sing mbutuhake opsi opt-in lan opt-out sing dobel. Sampeyan bisa milih kanthi ngirim teks MartechLOG kanggo 71813. Sampeyan bisa milih metu kanthi ngirim teks STOP MartechLOG kanggo 71813.

CATETAN: Kita ora tanggung jawab kanggo biaya sing dituduh operator sampeyan amarga pesen teks utawa biaya data sing ana gandhengane! Iki pancen beta saiki (sampeyan kudu langganan nalika ngelingake kabeh komentar SPAM!).

5 Komentar

  1. 1

    Iki katon apik banget kanggo bisnis cilik lokal. Ngarep-arep ngrungokake kepiye carane ditampa ing warung kopi Wiwitane mikir yen luwih becik yen admin ngatur komentar nalika seluler, nanging ide sampeyan luwih adoh.

  2. 2
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.