Cara Ngilangake Masalah Pesky -2 kasebut nganggo Slug WordPress

wordpress logo

Muga-muga dudu aku siji-sijine sing ngganggu iki, nanging aku sengit banget nalika nambah kategori ing blog WordPress lan URL dadi kaya / kategori-2 /.

Napa WordPress Nambah -2?

Tag, kategori, kaca lan kiriman sampeyan kabeh duwe slug sing ditemtokake ing tabel siji sing ora bisa nduwe duplikat ing antarane telung area kasebut. Sing biasane kedadeyan yaiku sampeyan duwe kaca, postingan utawa tag sing duwe slug dadi sampeyan ora bisa nggunakake minangka slug kategori. Daripada ora dikandhani, WordPress mung menehi nomer slug nganggo -2. Yen sampeyan nindakake maneh, bakal nambah -3, lan liya-liyane. Slug kudu unik ing kabeh sistem manajemen konten.

Mangkene gambar screenshot masalah karo salah sawijining klien.

kategori-slug

Kepiye Cara Ndandani -2?

Kaping pisanan, sampeyan kudu nggoleki kaca, kiriman, lan tag kanggo jeneng slug sing pengin diduweni. Sawise ditemokake, sampeyan kudu nyunting kaca kasebut, ngirim lan / utawa menehi tag kanggo nggawe slug liyane. Luwih asring ora, kita deleng minangka tag lan mbusak tag saka saben kiriman. Kanggo nindakake iki:

  1. Ketik jeneng slug sing digoleki ing kolom telusuran ing kaca tag.
  2. Dhaptar postingan sing digunakake tag saiki didaftar.
  3. Jumlah kiriman sing digunakake tag kasebut dituduhake ing sisih tengen tag.
  4. Klik ing jumlah kasebut lan sampeyan bakal entuk dhaptar saben kiriman sing tag digunakake.
  5. Klik Nggawe cepet ing saben postingan, mbusak tag kasebut, lan simpen kiriman kasebut.
  6. Bali menyang kaca tag, telusuri label kasebut, lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa tag kasebut wis kacathet ing 0 postingan.
  7. Yen 0, busak tag kasebut.
  8. Saiki tag wis ilang, sampeyan bisa nganyari slug kategori lan mbusak -2.

tag-slug

Sampeyan durung rampung!

Amarga kaca kategori situs sampeyan wis diindeks ing asil telusuran, sampeyan bakal pengin pangalihan URL lawas kanthi -2 menyang URL anyar tanpa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.