Widget Sidebar WordPress lan Shortcode kanggo Muter Podcast

Widget Pakan Podcast lan Publisher Shortcode

Yen sampeyan wis nggunakake standar RSS widget kanggo WordPress lan ngetik a Feed RSS Podcast, sampeyan bakal ngerti manawa mung nampilake judhul lan katrangan. Iku amarga standar iTunes kanggo feed podcast nambah tag tambahan kanggo gambar sing ana gandhengane karo podcast uga lokasi file podcast kasebut dhewe.

Sanajan WordPress duwe pamuter audio dhewe, kekarone ora bisa digunakake… nganti saiki! Aku frustasi banget amarga ora bisa nggawe wong muter podcast paling anyar saka sidebarku, mula aku nggawe lan ngirim Plugin WordPress kanggo nindakake iki. Wong ing WordPress nyetujoni plugin kasebut, diterbitake ing gudang, lan saiki mbukak luwih saka 200 situs WordPress.

Download Widget Pakan Pemain Podcast WordPress lan Plugin Shortcode

Mesthi wae, sampeyan mung bisa nggoleki plugin liwat kaca Plugins lan nginstal saka kana.

Widget Sidebar Pakan Podcast

Plugin sederhana sing mati sing ngidini sampeyan ngetik Judhul kanggo bagean sidebar, ketik Podcast Feed, atur watesan babagan pirang-pirang podcast sing pengin ditampilake, uga atur ukuran gambar saka podcast (ukuran 0 bakal ndhelikake gambar). Pamuter audio default WordPress ditrapake nggunakake fungsi API, wp_audio_shortcode.

Kajaba iku, widget bakal nerbitake ikon feed. Sampeyan uga bisa nambah ikon iTunes, Google Play, lan Soundcloud kanthi opsional kanggo diklik pengunjung. Sampeyan bisa ndeleng ing tumindak ing sidebar!

Widget Pakan Podcast

Kode Pangan Podcast

Sawetara pangguna wis nate takon lan takon apa aku uga bisa nambah kode cendhak supaya bisa masang feed Podcast karo Player Audio WordPress langsung ing sawijining kaca utawa kiriman, mula aku wis nganyari plugin!

Panggunaan Shortcode:

[podcastfeed feedurl = "" dami = "" imgsize = "" imgclass = "" itunes = "" google = "" soundcloud = "" ikon = ""] Mangkene podcast paling anyar. [/ podcastfeed]

Unsur:

  • feedurl - Alamat feed podcast sampeyan.
  • jumlahe - Jumlah podcast sing pengin ditampilake.
  • imgsize - Ukuran gambar sing pengin ditampilake, 0 tanpa gambar.
  • imgclass - Kelas kanggo gambar, gawan lurus
  • itunes - Alamat iTunes kanggo ditampilake ing lambang.
  • google - Alamat Google Play sing pengin ditampilake ing lambang.
  • soundcloud - Alamat SoundCloud sampeyan pengin ditampilake ing lambang.
  • lambang - Apa sampeyan pengin nampilake lambang, gawan bener.

Wenehi plugin kanthi cepet lan maneh manawa sampeyan seneng!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.