WordPress: Tambah Informasi Pangarang ing Sidebar

wordpress

UPDATE: Aku wis nggawe Widget Sidebar kanggo nampilake Informasi Panganggit sampeyan.

Posting dina iki dening Jon Arnold pancen apik babagan tips ngrancang situs web, nanging aku weruh komentar pertama sing menehi postingan kasebut marang aku. Iki minangka tandha tandha manawa aku kudu nggawe informasi penulis luwih penting.

Aku ora nggawe widget kanggo iki (lan aku kaget ora ana sing duwe liyane!), Nanging aku bisa nyunting sidebar ing tema blog WordPress lan nambah kode ing ngisor iki:

Babagan Panganggit 

Ing sawijining kaca postingan, ditambahake bagean sidebar sing duwe foto panganggit (nggunakake gravatar), jeneng lengkap, kaca ngarep lan informasi bio sing diterangake ing profil pangguna. Aku nambahake sawetara kelas kanggo nangani gravatar ngambang ing sisih kiwa lan dhuwure bagean kasebut duwe minimal minimal yen penulis ora duwe informasi.

get_the_author_meta('email') nompo alamat email saka penulis lan kirimake menyang fungsi get_avatar. Ing njaluk_avatar fungsi nerjemahake email menyang pengenal sing dikirim menyang server gravatar kanggo ngirim gambar sing cocog. Iki penting amarga sampeyan pengin ngindhari alamat email ing sumber kaca ... spammer seneng panen email.

Data liyane dijupuk kanthi nggunakake the_author_meta Alexa.

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ngerti manawa pembaca RSS isih nyathet sampeyan minangka penulis saben kiriman. Apa kasempatan kanggo ngapiki supaya nuduhake jeneng penulis tinimbang?

    • 3

      Matur nuwun kanggo nuduhake, Ade! Iku setelan Feedburner kanggo nggawe feed kompatibel karo iTunes (sing aku ora perlu!). Apike, nambah penulis menyang feed mbutuhake sawetara pembangunan!

  3. 4
  4. 5

    Apa sampeyan arep dadi tuan rumah ing wordpress.org supaya bisa nampa nganyari?

    lan minangka pitakonan kapindho: yen aku pengin nampilake, contone, AIM mung yen wis diisi, aku bisa nggunakake kode sing padha kanggo nindakake utawa bakal nerjemahake kaya iki: "AIM: " Aku ora pengin nampilake apa-apa yen output kosong…

    Aku mbokmenawa bakal ngowahi plugin kanggo kaca sandi kanggo nampilake bio lan informasi ekstra sethitik: kontak kaya icq, aim, xfire lan ing.

  5. 6

    Douglas,
    Apik banget widget sampeyan nambahake sidebar gravatar. (Aku kudu ngakoni yen aku ora ngerti istilah gravatar, nganti aku ngetutake tautan sampeyan kanggo ngerteni - matur nuwun). Aku mesthi bakal nginstal widget sampeyan ing situsku.

    BTW, akeh informasi sing apik ing situs sampeyan, aku seneng banget yen aku nemokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.