WordPress: Tambah Informasi Pangarang ing Sidebar

wordpress

UPDATE: Aku wis nggawe Widget Sidebar kanggo nampilake Informasi Panganggit sampeyan.

Kiriman saiki dening Jon Arnold pancen apik babagan tips ngrancang situs web, nanging aku weruh komentar pertama sing menehi postingan kasebut marang aku. Iki minangka tandha tandha manawa aku kudu nggawe informasi penulis luwih penting.

Aku ora nggawe widget kanggo iki (lan aku kaget ora ana sing duwe liyane!), Nanging aku bisa nyunting sidebar ing tema blog WordPress lan nambah kode ing ngisor iki:

Babagan Panganggit 

Ing sawijining kaca postingan, ditambahake bagean sidebar sing duwe foto panganggit (nggunakake gravatar), jeneng lengkap, kaca ngarep lan informasi bio sing diterangake ing profil pangguna. Aku nambahake sawetara kelas kanggo nangani gravatar ngambang ing sisih kiwa lan dhuwure bagean kasebut duwe minimal minimal yen penulis ora duwe informasi.

get_the_author_meta('email') nompo alamat email saka panganggit lan kirimake menyang fungsi get_avatar. Ing get_avatar fungsi nerjemahake email menyang pengenal sing dikirim menyang server gravatar kanggo ngirim gambar sing cocog. Iki penting amarga sampeyan pengin ngindhari alamat email ing sumber kaca ... spammer seneng panen email.

Data liyane dijupuk kanthi nggunakake the_author_meta Alexa.

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku wis ngerti manawa pamaca RSS isih nyathet sampeyan minangka panganggit kanggo saben kiriman. Apa ana kemungkinan ngapiki supaya nuduhake jeneng panganggit?

    • 3

      Matur nuwun wis nuduhake, Ade! Yaiku setelan Feedburner supaya feed cocog karo iTunes (sing ora prelu!). Apike, nambahake penulis menyang feed bisa uga dibutuhake sawetara pangembangan!

  3. 4
  4. 5

    Apa sampeyan arep dadi host ing wordpress.org supaya bisa nampa nganyari?

    lan minangka pitakon nomer loro: yen aku pengin nampilake eg mung AIM nalika diisi, apa aku bisa nggunakake kode sing padha kanggo nindakake utawa bakal nerjemahake kaya iki: "AIM:" Aku ora pengin nampilake apa-apa yen output kosong…

    Aku bisa uga bakal ngowahi plugin sampeyan kanggo kaca kanggo nampilake bio lan informasi ekstra: kontak kaya icq, target, xfire lan liya-liyane.

  5. 6

    Douglas,
    Ide sing apik banget kanggo widget sampeyan nambah gravatar sidebar. (Aku kudu ngakoni manawa aku ora ngerti istilah gravatar, nganti aku ngetutake tautane kanggo ngerteni - matur nuwun). Aku mesthi nginstal widget sampeyan ing situsku.

    BTW, akeh informasi apik ing situs sampeyan, aku seneng banget yen nemokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.