Content Marketing

Sitelock: Lindhungi Situs Web WordPress lan Pengunjung

Keamanan WordPress minangka salah sawijining perkara sing asring ditinggalake nganti kasep. Udakara saprapat waktu aku dijaluk mbantu ngresiki situs sing wis diserang. Serangan kasebut kedadeyan amarga WordPress ditinggalake tanpa nganyari lan bolongan keamanan sing dikenal bisa digunakake. Utawa, asring banget, tema utawa plugin sing digawe kurang apik sing durung dianyari.

Ana macem-macem motivasi kanggo peretasan WordPress, kalebu entuk alamat email pangguna lan komentar, masang backlink kanggo ngapusi mesin telusuran, utawa nyuntikake malware sing nuntun lalu lintas menyang situs sing ora jelas. Peretas sing nggawe iki pancen nggawe kerusakan kanggo ngrusak situs sampeyan. Dheweke bakal nginstal skrip sing nginstal skrip… dadi sampeyan ngresiki siji file lan sawetara menit mengko kena infeksi maneh.

Luwih elek maneh, yen situs sampeyan kena infeksi lan sampeyan ora ngerti - situs sampeyan bakal langsung mlebu ing dhaptar ireng sing digunakake browser lan mesin telusuran supaya ora ngirim pengunjung menyang sampeyan.

Sawetara situs sing wis diresiki wis kena infeksi banget, nuntut aku njupuk situs kasebut kanthi offline, nimpa file inti WordPress, banjur diterusake kanthi tema, plugin lan konten nyata sing disimpen ing basis data kanggo ndeteksi malware. Nglarani.

Entuk hack ing WordPress bisa dicegah

Ing njaba WordPress, plugin, lan tema sampeyan ing versi paling anyar, uga ana sawetara platform sing apik supaya sampeyan aman. Kunci situs, pimpinan solusi keamanan situs web sing adhedhasar cloud, lengkap, wis ngarahake WordPress lan nggawe pilihan lengkap kanggo bisnis cilik, medium, lan perusahaan supaya situs WordPress aman. Dheweke nawakake solusi agensi, perusahaan lan uga multisite.

Deleng Paket WordPress Sitelock

Penawaran WordPress Sitelock kalebu fitur lan layanan ing ngisor iki:

  • Pemindaian situs kanthi otomatis
  • Aman malware otomatis
  • Scanning deteksi ancaman otomatis
  • Penambalan WordPress otomatis
  • Pemindaian basis data
  • Reresik basis data otomatis

Kajaba iku, Sitelock duwe sawetara fitur apik kanggo nambah situs WordPress, kalebu:

  • Dhukungan SSL
  • Percepatan situs web
  • Watesan bot ala
  • Penyaringan lalu lintas sing bisa disesuaikan
  • Watesan serangan database

Yen ana kesalahan, layanan ahli Sitelock bisa nawakake perbaikan hacking darurat lan penghapusan dhaptar ireng. Lan - ora kaya solusi liyane ing njaba - Sitelock duwe dhukungan 24/7/365 sing kasedhiya kanggo kabeh pelanggan!

Deleng Paket WordPress Sitelock

pambocoran: Kita afiliasi Sitelock lan promosi layanane.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web