Keamanan lan Keamanan WordPress

Depositphotos 11343736 s

Situs kita dadi tuan rumah ing Flywheel lan kita uga afiliasi amarga kita yakin iku platform hosting WordPress sing paling apik ing planet iki. Amarga popularitas WordPress, dadi target hacker sing populer. Iki ora ateges ora bisa dadi platform sing aman, nanging tegese kanggo kepentingan saben pangguna supaya bisa njaga platform, plugin lan njaga situs tetep aman. Kita nglilani Flywheel tindakake akeh iki kanggo kita!

WordPress minangka salah sawijining sistem manajemen konten (CMS) sing paling populer sing digunakake lan udakara 17% situs web sing saiki ana ing internet saiki dikuatake dening CMS iki. Kanthi nggunakake WordPress sing akeh, keamanan lan keamanan uga dadi salah sawijining masalah utama sing kudu ditangani. Ing taun 2011 luwih saka 144,000 situs pers tembung sing diretas lan jumlah iki nganti 170,000 ing taun 2012.

WPTemplate nggabungake sing lengkap infographic WordPress lan praktik paling apik babagan cara njaga supaya aman lan aman.

keamanan wordpress

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.