Hosting WordPress Mlaku Slow? Migrasi menyang Hosting Ngatur

WordPress

Sanajan ana pirang-pirang alasan manawa instalasi WordPress sampeyan mlaku alon-alon (kalebu plugin lan tema sing ora tinulis), aku yakin siji-sijine alasan kenapa wong duwe masalah yaiku perusahaan hosting. Kebutuhan tambahan kanggo tombol sosial lan integrasi nambah masalah - akeh sing uga mbukak alon-alon uga.

Wong sok dong mirsani. Para pamirsa nyathet. Lan dheweke ora ngonversi. Duwe kaca sing butuh luwih saka 2 detik kanggo mbukak bisa nambah jumlah pengunjung sing nilar situs sampeyan… utawa luwih elek… Kréta Blanja. Amarga iku, sampeyan kudu nambah kacepetan.

Flywheel

Kanggo WordPress, kita wis pindhah menyang Flywheel lan wis duwe asil sing luar biasa. Situs kita terus-terusan munggah 99.9% utawa luwih dhuwur (lan yen ora, umume digunakake kanggo nggarap). Dheweke duwe kabeh prasarana lan alat administrasi sing dibutuhake supaya bisa ngatur situs sampeyan - utawa kabeh situs klien - luwih gampang:

  • 1-Klik Pulihake - Gawe serep cepet lan pulihake kanthi Gawe Serep cepet sing gampang.
  • Fitur Agensi - Kemampuan kanggo ngatur klien ing akun klien
  • blueprints - Simpen tema lan plugin situs minangka konfigurasi khusus sing bisa digunakake kanggo nggawe proyek mbesuk.
  • Caching - Teknologi cache kanggo skalabilitas lan kecepatan gedhe.
  • Siap CDN - Wektu mbukak cepet banget kanggo konten statis.
  • Kloning - Kemampuan kanggo Klone situs kanthi gampang.
  • Serep Saben Dina - Sistem otomatis lan keluwih-luwih kanggo ndhukung aplikasi kritis sampeyan.
  • firewall - Multiple, firewall kuat antarane data lan ancaman njaba.
  • Malware Scanning - Deteksi proaktif lan ngilangi malware sing mbebayani.
  • dhukungan - dhukungan teknis sing hebat saka para ahli WordPress sing berbasis ing AS.
  • Gratis SSL - Aktifake SSL ing kabeh situs sampeyan.
  • Staging - Kemampuan kanggo Klone lan bisa digunakake ing area pementasan, banjur push urip.

Apa Ngatur WordPress Hosting?

Kita wis bermigrasi liwat 50 klien menyang Flywheel kanthi ora kurang saka 50 instalasi WordPress, lan kabeh iku tanpa cacat. Lan Flywheel punika host sing disaranake dening WordPress!

Oh, lan apa aku ujar manawa Flywheel duwe plugin migrasi dhewe?

Alesan Kunci Kanggo Migrasi Flywheel kalebu:

  • Dhukungan WordPress - Aku ora bisa ngandhani kabeh kaping nalika kita nemokake host nalika dheweke langsung nyalahake WordPress kanthi peringatan sing ora didhukung (sanajan dheweke asring nginstal 1 klik). Masalah ijin, masalah cadangan, masalah keamanan, masalah kinerja ... sampeyan jeneng, kita entuk lan saben host nyalahake WordPress.
  • Dhukungan Agensi - kauntungan gedhe banget yen klien duwe akun nanging kita ditambahake minangka pangguna resmi, pangguna dhukungan resmi, lan pangguna FTP sing sah. Yen klien nilar kita, dheweke bakal tetep terus Flywheel lan terus sukses. Ora ana maneh sing nyandera klien utawa duwe masa migrasi sing ora nyaman.
  • Fees Afiliasi - Saben mlebu klien karo Flywheel, kita nggunakake Flywheel. Kita mbukak lan jujur ​​karo klien yen nggawe sawetara keterlibatan ... lan amarga ora dikenani biaya kanggo migrasi, mula dheweke ora peduli.
  • Kloning - kemampuan kanggo Kloning situs kanthi lancar iku apik banget. Kita ora kudu dadi tuan rumah lingkungan pementasan ing papan liya banjur pindhah menyang host, Flywheel wis dibangun kanthi tepat. Kita bisa nuduhake klien babagan kemajuan, supaya dheweke mlebu lan njupuk test drive, lan push langsung karo sawetara klik tombol.
  • serep - Serep lan restorasi kanthi otomatis utawa 1-klik wis apik. Kita duwe klien sing nyoba integrasi pihak katelu lan saben pihak katelu ujar manawa wis siyap urip, kita bakal urip lan gagal. Kita bisa mulihake situs sadurunge kanthi cepet sawetara detik nganti prekara kasebut ngrampungake infrastruktur.
  • Performance - Caching solid rock lan jaringan pangiriman konten sing apik ndadekake kabeh klien bisa tampil kanthi apik. Situs cepet ningkatake metrik konversi lan uga rangking mesin telusuran… minangka komponen kritis sing ora kudu kuatirake.
  • WP Cache - saliyane mesin cache Flywheel, dheweke uga ndhukung kabeh WP Cache lan WP Rocket plugin Plugin kasebut luar biasa - kanthi kapabilitas mbukak sing malas, minifikasi, agregasi, pangopènan basis data, lan kapabilitas pra-cache. Iki plugin sing kudu diinvestasikan!
  • Keamanan WordPress - teknik hacking sing kuat bisa menehi kompromi versi WordPress sing luwih lawas utawa tema lan plugin sing ditulis kanthi parah. Flywheel ngawasi versi sampeyan lan priksa manawa situs sampeyan ora rentan amarga kita ndeleng klien wong liya terus diretas. Knock on kayu, kita durung nate nemoni masalah. Lan kita seneng banget Flywheel versi proaktif bakal nganyari yen ana risiko keamanan sing wis diverifikasi.
  • Staging - Flywheel nduweni kemampuan pementasan sing kuat sing bisa diaktifake ing salah sawijining situs, supaya sampeyan bisa nggawe situs menyang area pementasan, nganyari situs sing dipentasake, lan meksa bali supaya urip nalika wis siyap. Alat sing luar biasa sing kudu ditindakake kanggo sapa wae sing pengin nganyari anyar ing situs kasebut - kaya nganyarke menyang tema anyar.

Flywheel Lokal

Pangembangan WordPress Lokal Flywheel

Yen ora cukup, Flywheel ngembangake aplikasi penyebaran dhewe sing diarani Local. Aplikasi kasebut ngidini pangembang kanggo:

  • Gawe situs kanthi lokal kanthi siji klik!
  • Nggawe suntingan lan nuduhake klien liwat URL demo
  • Nerbitaké menyang Flywheel mung nganggo siji klik maneh (lan bisa digunakake)

Kita wis entuk pitulung saka Flywheel insinyur ing sawetara masalah wis ana. Kita duwe situs sing diretas lan tim kasebut nggawa ahli keamanan kanggo ngenali masalah kasebut (biasane plugin) lan mbenerake. Kita duwe situs sing nemoni masalah kinerja sing tim (lan antarmuka) mbantu kita ngatasi masalah lan mbenerake. Kita duwe situs sing butuh 10 detik kanggo mbukak host liyane sing dimuat kurang saka 2 detik Flywheel.

Lan dudu mung tuntutan kita. Kita wis nuduhake sukses karo agensi liyane, lan dheweke pindhah kabeh klien menyang Flywheel. Pilihan unik karo WordPress ngidini klien sampeyan tuku rencana banjur nambah tim sampeyan minangka pangguna sing sah. Iki ngidini sampeyan njaluk dhukungan atas jenenge lan ngatur akses pangguna lan SFTP - kabeh nalika klien duwe akun kasebut. Nyedhiyakake klien menyang kode afiliasi lan Flywheel bakal malah mbayar sampeyan.

Dandan kinerja sing diasilake mbantu nyuda tingkat bouncing, nambah wektu ing kaca, lan - amarga paningkatan kacepetan kaca - mbantu kita nggayuh visibilitas mesin telusuran sing luar biasa. Oh… lan ya, tautan ing kiriman iki minangka tautan afiliasi.

Panyedhiya Hosting Ngatur WordPress liyane

WordPress Managed Hosting misuwur amarga adopsi WordPress jembar. Ana sawetara host liyane sing padha ing industri sing padha lan kabeh digunakake:

  • WPEngine - saiki duwe Flywheel! WPEngine duwe sawetara sumber daya sing dituduhake nanging duwe fitur unik. Salah siji sing dibutuhake kanggo klien yaiku kemampuan ndownload file log akses kanthi otomatis kanggo tundhuk.
  • Kinsta - wis nggawe ombak gedhe ing industri amarga infrastruktur sing luar biasa. Dheweke mbukak sawetara situs sing cepet banget kanggo sawetara merek gedhe banget.

20 Komentar

  1. 1

    Aku wis mriksa wong-wong mau nanging masalah umumku karo kabeh toko WordPress sing di-host iki yaiku sampeyan kudu nyerahake unsur kontrol sing ora bisa ditampa. Mbukak situs web raksasa mbutuhake aku duwe kontrol lengkap ing saben aspek - kalebu plugin lan akses database. Paket regane uga ora masuk akal ing kasunyatan - $ 100 / sasi kanggo 250k pageviews lan 100gb? Apa watesan sewenang-wenang sing bakal dakcekel ing 2-3 minggu. Saiki aku nggunakake Media Temple (lan mbayar akeh) - lan nggunakake saben alat 'optimasi' (cahcing, CDN, etc) kasedhiya aku ora bisa nindakake kaping mbukak luwih saka 9-10 detik. Titik sing dakkarepake yaiku ora ana peluru perak nalika nerangake supaya WordPress bisa mlaku kanthi cepet. Aku wis nyoba kabeh.

    • 2

      Sampeyan bisa ngontrol saben aspek karo dheweke, Jonathan. Situs kita duwe akeh kustomisasi lan plugin supaya bisa nindakake kabeh sing dikarepake. Aku pracaya reregan cukup apik kanggo blog perusahaan rata-rata… wong rata-rata ora ngerti carane ngatur CDNs lan caching supaya iki mesthi ing biaya sing. BTW: Kita uga nggunakake Mediatemple… karo CDN lan Cloudflare lan mung ora nindakake kaya sing dikarepake.

      • 3

        Apa sampeyan hosting situs WordPress ing server kothak Media Temple utawa server virtual darmabakti? Aku situs prasaja tuan rumah karo (mt) kanggo 2 taun ing kothak lan mbukak kaping padha mung nggegirisi, ridiculously alon lan wilayah admin mung pain grueling ing bokong. Apa aku sebutno kabeh pengalaman iki pancen nggegirisi?

        Aku nindakake kabeh sing bisa ditindakake ing srengenge kanggo ngoptimalake situsku kajaba tuku wadhah kothak lan ora ana sing bisa digunakake. Optimized karo minify, WP Super Cache, etc. Aku malah nyoba nggunakake CloudFlare ing situs wp host liyane nanging kaping mbukak ridiculous. 20 detik kanggo mbukak kaca ngarep?

        Aku mutusake kanggo mindhah situsku menyang Hostgator lan kacepetan mundhak kaping telu sewengi. Aku isih kantun panel kontrol (mt) kang luar biasa nanging kacepetan situs trumps antarmuka looking apik.

        Saiki aku lagi blanja kanggo host web anyar nanging wektu iki aku kudu nginstal multisite kanthi kemampuan kanggo dadi tuan rumah 10 situs mikro ing njero. Aku wis looking ing (mt) darmabakti virtual, WP Engine lan Page.ly. Media Temple misale jek dadi tawaran sing luwih apik lan aku wis diobong dening wong-wong mau ing kothak, nanging aku kepengin weruh yen virtual sing darmabakti bakal menehi dorongan kacepetan sing dibutuhake lan gampang digunakake karo panel kontrol.

        • 4

          MT mung "kesepakatan" yen sampeyan pengin mesin tanpa dhukungan khusus kanggo WordPress. Yen sampeyan pengin nindakake keamanan dhewe, kacepetan dhewe, skalabilitas dhewe, CDN dhewe (lan mbayar).

          Lan banjur ana dhuwur-kasedhiyan. Loro-lorone amarga masalah piranti lunak lan hardware, instalasi siji-server ora bisa kasedhiya kaya kluster.

          Ing tampilan kita, nyoba ngirit $ 20 / mo nanging kudu nindakake kabeh iku dhewe ora nggunakake wektu utawa dhuwit sing apik. Iku luwih gampang kanggo kita amarga kita amortize biaya kabeh sing liwat kabeh pelanggan kita; iku mung kakehan wicaksana kanggo situs siji apa yen sampeyan ora TechCrunch.

    • 6

      Hai Joanathan, aku ngerti asalmu saka ngendi, nanging sampeyan durung nyoba kabeh yen durung nyoba. 🙂

      Watesan kasebut minangka pandhuan - kita ora mateni situs utawa apa wae yen sampeyan mencet, mung ateges biaya kita luwih akeh lan biaya sampeyan luwih akeh. Kita bisa ngomong babagan iki.

      Kita wis akeh wong sing ora bisa ngoptimalake liwat titik tartamtu, nanging banjur ndeleng dandan karo kita. Amarga: http://wpengine.com/our-infrastructure .

      Uga, kita * ora * menehi kontrol liwat plugins, kode khusus, lan akses database, supaya aja nganggep yen kita bakal ngunci sampeyan metu!

      Nanging, apa ora menehi kita kasempatan ... mindhah salinan blog sampeyan, banjur ngirim kula email (jason ing wpengine) lan ayo ndeleng apa sing bisa kita tindakake.

    • 7

      9-10 detik ora bisa ditampa. Secara pribadi, aku nemokake ngalih saka Tesis menyang kerangka Woo nggawe situsku luwih alon. Aku mbukak ing 3 detik lan saiki dadi luwih alon.

      Aku wis nemokake VPS luwih apik tinimbang hosting sing dienggo bareng lan mindhah sawetara situs menyang MT sing minangka gimmick lan kerumitan ing pendapatku uga larang banget.

      Sampeyan bisa entuk VPS nganggo cPanel kanthi rega usd $35 saben wulan lan luwih murah kanggo paket tahunan. Luwih murah maneh kanggo VPS karo Plesk

    • 8

      9-10 detik ora bisa ditampa. Secara pribadi, aku nemokake ngalih saka Tesis menyang kerangka Woo nggawe situsku luwih alon. Aku mbukak ing 3 detik lan saiki dadi luwih alon.

      Aku wis nemokake VPS luwih apik tinimbang hosting sing dienggo bareng lan mindhah sawetara situs menyang MT sing minangka gimmick lan kerumitan ing pendapatku uga larang banget.

      Sampeyan bisa entuk VPS nganggo cPanel kanthi rega usd $35 saben wulan lan luwih murah kanggo paket tahunan. Luwih murah maneh kanggo VPS karo Plesk

      • 9

        Hai Brad… Yen sampeyan ora keberatan takon .. ngendi sampeyan entuk "VPS karo cPanel kanthi rega usd $ 35 saben wulan"

        Iki ing MT? Sampeyan ngomong sampeyan wis mindhah sawetara situs ing kana nanging apa gimmick? Apa sampeyan seneng karo wong-wong mau?

        Aku rada bingung karo komentar sampeyan.

  2. 10

    Anonim, aku mikir sampeyan bakal nemokake wong-wong iki rada beda. Pisanan, sampeyan duwe akses SFTP supaya sampeyan bisa nggawe pangowahan sing dibutuhake ing sisih plugin. Amarga sampeyan duwe akses file lengkap, sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake karo database. Aku uga ana ing MediaTemple lan nggunakake caching lan CDN… nanging sampeyan lan aku iki jenis langka. Yen ana sing ora ngerti carane ngoptimalake kacepetan kaca, WP Engine minangka solusi sing sampurna amarga padha kuwatir babagan kinerja, mula sampeyan ora perlu. Volume tampilan kaca lan bandwidth luwih gedhe tinimbang sing dibutuhake blogger perusahaan rata-rata. Yen sampeyan nyewa profesional kanggo ngoptimalake situs sampeyan lan ngatur CDN, regane luwih akeh.

  3. 11
    • 12
      • 13
        • 14

          Aku miwiti nggunakake Cloudflare - mriksa metu, iku layanan gratis lan wis njupuk cukup mbukak saka server hosting kita ing Mediatemple. Iku ora paling cepet, nanging kacepetan sakabèhé wis nambah amarga iku.

          • 15

            Nggumunake. Aku kudu mriksa wong-wong mau. Ironis, fitur favorit saka WPEngine nalika aku mriksa iku dudu kacepetan utawa distribusi. Iku pementasan 1-klik. Carane manis iku?

          • 16

            Nggumunake. Aku kudu mriksa wong-wong mau. Ironis, fitur favorit saka WPEngine nalika aku mriksa iku dudu kacepetan utawa distribusi. Iku pementasan 1-klik. Carane manis iku?

  4. 17

    Aku curiga manawa apa wae sing ana gandhengane karo Jason Cohen bakal dadi emas padhet. Aku ora nate butuh CodeCollaborator, dadi tim siji, LOL. Nanging, aku wis ngetutake dheweke lan sinau filsafat luwih saka rong taun.

    Nalika dheweke pisanan nulis babagan WP Engine, aku penasaran. Mesthi, dheweke retweet saka wektu kanggo wektu lan sing carane aku muncul ing dina iki.

    Ironis, aku mbokmenawa durung siyap kanggo WP Engine, mula aku bakal nggoleki CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  5. 18

    Aku curiga manawa apa wae sing ana gandhengane karo Jason Cohen bakal dadi emas padhet. Aku ora nate butuh CodeCollaborator, dadi tim siji, LOL. Nanging, aku wis ngetutake dheweke lan sinau filsafat luwih saka rong taun.

    Nalika dheweke pisanan nulis babagan WP Engine, aku penasaran. Mesthi, dheweke retweet saka wektu kanggo wektu lan sing carane aku muncul ing dina iki.

    Ironis, aku mbokmenawa durung siyap kanggo WP Engine, mula aku bakal nggoleki CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  6. 19

    Minangka tindakake munggah kanggo obrolan iki - Aku rampung munggah ngoper hosting kanggo Anglotopia.net kanggo Wpengine lan situs mlaku kathah luwih cepet. Aku tetep server MT kanggo sawetara situs liyane ngendi wektu mbukak ora masalah nanging kanggo saiki Anglotopia ngendi iku perlu.

  7. 20

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.