Hosting WordPress Mlaku Slow? Migrasi menyang Hosting Ngatur

WordPress

Sanajan ana pirang-pirang alasan manawa instalasi WordPress sampeyan alon-alon (kalebu plugin lan tema sing ora apik ditulis), aku yakin siji-sijine alasan paling gedhe kenapa masarakat duwe masalah yaiku perusahaan hosting. Kebutuhan tambahan kanggo tombol sosial lan integrasi nambah masalah - akeh uga sing mbukak alon-alon.

Wong sok dong mirsani. Para pamirsa nyathet. Lan dheweke ora ngonversi. Duwe kaca sing butuh luwih saka 2 detik kanggo mbukak bisa nambah jumlah pengunjung sing nilar situs sampeyan… utawa luwih elek… Kréta Blanja. Amarga iku, sampeyan kudu nambah kacepetan.

Flywheel

Kanggo WordPress, kita wis pindhah menyang Flywheel lan wis duwe asil sing luar biasa. Situs kita terus-terusan munggah 99.9% utawa luwih dhuwur (lan yen ora, umume digunakake). Dheweke duwe kabeh prasarana lan alat administratif sing dibutuhake supaya bisa ngatur situs sampeyan - utawa kabeh situs klien - luwih gampang:

  • 1-Klik Pulihake - Gawe serep cepet lan pulihake kanthi Gawe Serep cepet sing gampang.
  • Fitur Agensi - Kemampuan kanggo ngatur klien ing akun klien
  • blueprints - Simpen tema lan plugin situs minangka konfigurasi khusus sing bisa digunakake kanggo nggawe proyek mbesuk.
  • Caching - Teknologi cache kanggo skalabilitas lan kecepatan gedhe.
  • Siap CDN - Wektu mbukak cepet banget kanggo konten statis.
  • Kloning - Kemampuan kanggo Klone situs kanthi gampang.
  • Serep Saben Dina - Sistem otomatis lan keluwih-luwih kanggo ndhukung aplikasi kritis sampeyan.
  • firewall - Multiple, firewall kuat antarane data lan ancaman njaba.
  • Malware Scanning - Deteksi proaktif lan ngilangi malware sing mbebayani.
  • dhukungan - dhukungan teknis sing hebat saka para ahli WordPress sing berbasis ing AS.
  • Gratis SSL - Aktifake SSL ing kabeh situs sampeyan.
  • Staging - Kemampuan kanggo Klone lan bisa digunakake ing area pementasan, banjur push urip.

Apa Ngatur WordPress Hosting?

Kita wis bermigrasi liwat 50 klien menyang Flywheel kanthi ora kurang saka 50 instalasi WordPress, lan kabeh iku tanpa cacat. Lan Flywheel punika host sing disaranake dening WordPress!

Oh, lan apa aku ujar manawa Flywheel duwe plugin migrasi dhewe?

Alesan Kunci Kanggo Migrasi Flywheel kalebu:

  • Dhukungan WordPress - Aku ora bisa ngandhani kabeh kaping nalika kita nemokake host nalika dheweke langsung nyalahake WordPress kanthi peringatan sing ora didhukung (sanajan dheweke asring nginstal 1 klik). Masalah ijin, masalah cadangan, masalah keamanan, masalah kinerja ... sampeyan jeneng, kita entuk lan saben host nyalahake WordPress.
  • Dhukungan Agensi - kauntungan gedhe banget yen klien duwe akun nanging kita ditambahake minangka pangguna resmi, pangguna dhukungan resmi, lan pangguna FTP sing sah. Yen klien ninggalake kita, dheweke bakal tetep terus urip Flywheel lan terus sukses. Ora ana maneh sing nyandera klien utawa duwe masa migrasi sing ora nyaman.
  • Fees Afiliasi - Saben mlebu klien karo Flywheel, kita nggunakake Flywheel. Kita mbukak lan jujur ​​karo klien yen nggawe sawetara keterlibatan ... lan amarga ora dikenani biaya kanggo migrasi, mula dheweke ora peduli.
  • Kloning - kemampuan kanggo Kloning situs kanthi lancar iku apik banget. Kita ora kudu dadi tuan rumah lingkungan pementasan ing papan liya banjur pindhah menyang host, Flywheel wis dibangun kanthi tepat. Kita bisa nuduhake klien babagan kemajuan, supaya dheweke mlebu lan njupuk test drive, lan push langsung karo sawetara klik tombol.
  • serep - Gawe serep kanthi otomatis utawa 1-klik lan restorasi wis apik banget. Kita duwe klien sing nyoba integrasi pihak katelu lan saben pihak katelu ujar manawa wis siyap urip, kita bakal urip lan gagal. Kita bisa mulihake situs sadurunge kanthi cepet sawetara detik nganti prekara kasebut ngrampungake infrastruktur.
  • Performance - Caching solid rock lan jaringan pangiriman konten sing apik ndadekake kabeh klien bisa tampil kanthi apik. Situs cepet ningkatake metrik konversi lan uga rangking mesin telusuran… minangka komponen kritis sing ora perlu kuatirake.
  • WP Cache - saliyane mesin cache Flywheel, dheweke uga ndhukung kabeh WP Cache lan WP Rocket plugin Plugin kasebut luar biasa - kanthi kapabilitas mbukak malas, minifikasi, agregasi, pangopènan basis data, lan kapabilitas pra-cache. Iki plugin sing kudu diinvestasikan!
  • Keamanan WordPress - teknik hacking sing kuat bisa menehi kompromi versi WordPress sing luwih lawas utawa tema lan plugin sing ditulis kanthi parah. Flywheel ngawasi versi sampeyan lan priksa manawa situs sampeyan ora rentan amarga kita ndeleng klien wong liya terus diretas. Knock on kayu, kita durung nate nemoni masalah. Lan kita seneng banget Flywheel versi proaktif bakal nganyari yen ana risiko keamanan sing wis diverifikasi.
  • Staging - Flywheel nduweni kemampuan pementasan sing kuat sing bisa diaktifake ing salah sawijining situs, supaya sampeyan bisa nggawe situs menyang area pementasan, nganyari situs sing wis dipentasake, lan meksa bali urip nalika wis siyap. Alat sing luar biasa sing kudu ditindakake kanggo sapa wae sing pengin nganyari anyar ing situs kasebut - kaya nganyarke menyang tema anyar.

Flywheel Lokal

Pangembangan WordPress Lokal Flywheel

Yen ora cukup, Flywheel ngembangake aplikasi penyebaran dhewe sing diarani Local. Aplikasi kasebut ngidini pangembang kanggo:

  • Gawe situs kanthi lokal kanthi siji klik!
  • Nggawe suntingan lan nuduhake klien liwat URL demo
  • Nerbitaké menyang Flywheel mung nganggo siji klik maneh (lan bisa digunakake)

Kita wis entuk pitulung saka Flywheel insinyur ing sawetara masalah wis ana. Kita duwe situs sing diretas lan tim kasebut nggawa ahli keamanan kanggo ngenali masalah kasebut (biasane plugin) lan mbenerake. Kita duwe situs sing nemoni masalah kinerja sing tim (lan antarmuka) mbantu kita ngatasi masalah lan mbenerake. Kita duwe situs sing butuh 10 detik kanggo mbukak host liyane sing dimuat kurang saka 2 detik Flywheel.

Lan dudu mung tuntutan kita. Kita wis nuduhake sukses karo agensi liyane, lan dheweke pindhah kabeh klien menyang Flywheel. Pilihan unik karo WordPress ngidini klien sampeyan tuku rencana banjur nambah tim sampeyan minangka pangguna sing sah. Iki ngidini sampeyan njaluk dhukungan atas jenenge lan ngatur akses pangguna lan SFTP - kabeh nalika klien duwe akun kasebut. Nyedhiyakake klien menyang kode afiliasi lan Flywheel bakal malah mbayar sampeyan.

Dandan kinerja sing diasilake mbantu nyuda tingkat bouncing, nambah wektu ing kaca, lan - amarga paningkatan kacepetan kaca - mbantu kita nggayuh visibilitas mesin telusuran sing luar biasa. Oh… lan ya, tautan ing kiriman iki minangka tautan afiliasi.

Panyedhiya Hosting Ngatur WordPress liyane

WordPress Managed Hosting misuwur amarga adopsi WordPress jembar. Ana sawetara host liyane sing padha ing industri sing padha lan kabeh digunakake:

  • WPEngine - saiki duwe Flywheel! WPEngine duwe sawetara sumber daya sing dituduhake nanging duwe fitur unik. Salah siji sing dibutuhake kanggo klien yaiku kemampuan ndownload file log akses kanthi otomatis kanggo tundhuk.
  • Kinsta - wis nggawe ombak gedhe ing industri amarga infrastruktur sing luar biasa. Dheweke mbukak sawetara situs sing cepet banget kanggo sawetara merek gedhe banget.

20 Komentar

  1. 1

    Aku wis mriksa, nanging masalah umum karo kabeh toko WordPress sing dadi tuan rumah yaiku sampeyan kudu menehi elemen kontrol sing ora bisa ditampa karo aku. Mlaku situs web raksasa mbutuhake aku ngontrol kabeh aspek - kalebu plugin lan akses database. Paket rega kasebut uga ora ana realita - $ 100 / wulan kanggo 250k pageview lan 100gb? Apa watesan sewenang-wenang sing bakal dak tekani ing 2-3 minggu. Saiki nggunakake Media Temple (lan mbayar akeh) - lan nggunakake saben alat 'optimalisasi' (cahcing, CDN, lsp) sing kasedhiya, aku ora bisa mbukak kaping luwih apik tinimbang 9-10 detik. Titik sing dakkarepake yaiku ora ana peluru perak nalika WordPress mlaku kanthi cepet. Aku wis nyoba kabeh.

    • 2

      Sampeyan bisa ngontrol kabeh aspek karo dheweke, Jonathan. Situs kita duwe akeh kustomisasi lan plugin supaya bisa nindakake kabeh sing dikarepake. Aku yakin regane cukup apik kanggo blog perusahaan rata-rata… umume wong ora ngerti carane ngatur CDN lan cache, mula iki regane pancen murah. BTW: Uga nggunakake Mediatemple… kanthi CDN lan Cloudflare lan ora bisa performa kaya sing dikarepake.

      • 3

        Apa sampeyan hosting situs WordPress ing server kothak Media Temple utawa server virtual khusus? Aku duwe situs sederhana sing dianakake (mt) suwene 2 taun ing kothak lan wektu mbukak mung nggegirisi, alon-alon alon-alon lan wilayah admin mung lara ing bokong. Apa aku ujar kabeh pengalaman pancen nggegirisi?

        Aku nindakake kabeh cara ing ngisor srengenge kanggo ngoptimalake situs kajaba tuku kontainer kothak lan ora ana sing bisa digunakake. Dioptimalake kanthi minimal, WP Super Cache, lan liya-liyane. Aku malah nyoba nggunakake CloudFlare ing situs host wp liyane nanging wektu mbukak ora ana artine. 20 detik kanggo mbukak kaca ngarep?

        Aku mutusake kanggo pindhah situsku menyang Hostgator lan mundhak tikel kaping telu sewengi. Aku isih ora kejawab panel kontrol (mt) sing luar biasa nanging kacepetan situsku antarmuka sing apik banget.

        Saiki aku blanja kanggo host web anyar maneh nanging wektu iki aku kudu nginstal multisite kanthi kemampuan dadi 10 situs mikro ing njero ruangan. Aku wis ndeleng (mt) virtual khusus, WP Engine lan Page.ly. Kuil Media kayane minangka kesepakatan sing luwih apik lan aku wis diobong ing kothak, nanging aku kepengin weruh manawa virtual sing didedikake bakal menehi dorongan sing dibutuhake lan gampang digunakake karo panel kontrol.

        • 4

          MT mung "kesepakatan" yen sampeyan pengin mesin tanpa dhukungan khusus kanggo WordPress. Yen sampeyan pengin keamanan dhewe, nyepetake dhewe, skalabilitas dhewe, lan CDN dhewe (lan mbayar).

          Banjur ana kasedhiyan dhuwur. Loro-lorone amarga masalah piranti lunak lan perangkat keras, instalasi siji-server ora bisa kasedhiya banget kaya kluster.

          Ing pandangan kita, nyoba ngirit $ 20 / bln nanging kudu nindakake kabeh perkara kasebut dudu panggunaan wektu utawa dhuwit kanthi apik. Luwih gampang kanggo kita amarga kita amortisasi biaya kabeh saka kabeh pelanggan; pancen wajar yen ora ana akal kanggo situs siji yen sampeyan dudu TechCrunch.

          • 5

            Matur suwun Jason. Aku njupuk sawetara info liwat situs sampeyan kanggo penawaran.

    • 6

      Hai Joanathan, aku ngerti saka ngendi sampeyan, nanging sampeyan durung nyoba kabeh yen durung nyoba kita. 🙂

      Watesan kasebut minangka pandhuan - kita ora mateni situs sampeyan utawa apa wae yen sampeyan pencet, tegese luwih larang regane lan uga luwih murah. Kita bisa ngomong babagan iki.

      Kita wis akeh wong sing ora bisa ngoptimalake titik tartamtu, nanging banjur bisa ndeleng asil dandan. Amarga: http://wpengine.com/our-infrastructure .

      Uga, kita * menehi kontrol ing plugins, kode khusus, lan akses basis data, mula aja nganti kita bakal ngunci sampeyan!

      Nanging, apa ora menehi kesempatan… pindhah salinan blog sampeyan, banjur kirim email (jason at wpengine) lan ayo ndeleng apa sing bisa ditindakake.

    • 7

      9-10 detik ora bisa ditampa. Secara pribadi aku nemokake ngalih saka Skripsi menyang framework Woo sing nggawe situsku luwih alon. Aku ngemot udakara 3 detik lan saiki saya alon.

      Aku nemokake VPS luwih apik tinimbang hosting bareng lan pindhah sawetara situs menyang MT sing dadi gimik lan repot miturut pendapatku uga larang banget

      Sampeyan bisa entuk VPS nganggo cPanel kanthi rega $ 35 saben wulan lan luwih murah kanggo paket tahunan. Luwih murah maneh kanggo VPS nganggo Plesk

    • 8

      9-10 detik ora bisa ditampa. Secara pribadi aku nemokake ngalih saka Skripsi menyang framework Woo sing nggawe situsku luwih alon. Aku ngemot udakara 3 detik lan saiki saya alon.

      Aku nemokake VPS luwih apik tinimbang hosting bareng lan pindhah sawetara situs menyang MT sing dadi gimik lan repot miturut pendapatku uga larang banget

      Sampeyan bisa entuk VPS nganggo cPanel kanthi rega $ 35 saben wulan lan luwih murah kanggo paket tahunan. Luwih murah maneh kanggo VPS nganggo Plesk

      • 9

        Hai Brad ... Yen sampeyan ora takon aku takon .. ngendi sampeyan entuk "VPS karo cPanel kanthi rega $ 35 saben wulan"

        Apa ing MT? Sampeyan ujar yen sampeyan mindhah sawetara situs ing kana, nanging gimik apa? Apa sampeyan seneng karo dheweke?

        Aku rada bingung karo komentar sampeyan.

  2. 10

    Anonim, aku bakal nemokake wong-wong iki beda banget. Pisanan, sampeyan duwe akses SFTP supaya sampeyan bisa nggawe pangowahan sing dibutuhake ing sisih plugin. Amarga sampeyan duwe akses file lengkap, sampeyan bisa nindakake apa wae sing pengin nganggo basis data. Aku uga ing MediaTemple lan nggunakake cache lan CDN… nanging sampeyan lan aku kalebu jinis langka. Yen ana wong sing ora ngerti cara ngoptimalake kacepetan kaca, WP Engine minangka solusi sing sampurna amarga padha kuwatir karo kinerja supaya sampeyan ora prelu. Volume tampilan kaca lan bandwidth adoh luwih gedhe tinimbang sing dibutuhake blogger perusahaan umume. Yen sampeyan nyewa profesional kanggo ngoptimalake situs lan ngonfigurasi CDN, regane luwih akeh.

  3. 11
  4. 17

    Aku curiga manawa ana gegayutan Jason Cohen minangka emas padhet. Aku ora nate butuh CodeCollaborator, dadi tim siji wong, LOL. Nanging, aku wis ngetutake dheweke lan sinau filosofi luwih saka rong taun.

    Nalika pisanan nulis babagan WP Engine, aku dadi tertarik. Mesthi wae, dheweke menehi retweet kaping pirang-pirang lan kaya ngono aku saiki.

    Ironis, aku bisa uga durung siyap kanggo WP Engine, mula aku bakal ndeleng CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  5. 18

    Aku curiga manawa ana gegayutan Jason Cohen minangka emas padhet. Aku ora nate butuh CodeCollaborator, dadi tim siji wong, LOL. Nanging, aku wis ngetutake dheweke lan sinau filosofi luwih saka rong taun.

    Nalika pisanan nulis babagan WP Engine, aku dadi tertarik. Mesthi wae, dheweke menehi retweet kaping pirang-pirang lan kaya ngono aku saiki.

    Ironis, aku bisa uga durung siyap kanggo WP Engine, mula aku bakal ndeleng CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  6. 19

    Minangka tindak lanjut kanggo obrolan iki - pungkasane aku ganti hosting kanggo Anglotopia.net menyang Wpengine lan situsku mlaku luwih cepet. Aku njaga server MT kanggo sawetara situs liyane sing wektu muat ora dadi masalah, nanging saiki Anglotopia kudu ana.

  7. 20

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.