WordPress rel = "prev" lan rel = "sabanjure"

google webmaster s

Sawetara taun kepungkur, wong bakal nyetel kaca kanthi nggunakake teknik sing diarani nofollow. Sejatine, yen sampeyan nulis rel = "nofollow" ing tag jangkar (tautan), teorine yaiku mesin telusuran bakal ora nggatekake tautan kasebut lan ora nggatekake kaca sabanjure. Wis digunakake banget dening situs kaya Wikis lan ing komentar supaya tautan sing diowahi pangguna ora bakal dilecehke lan ditindakake.

Konsultan Search Engine kanthi cepet ngerti sepira manfaate jinis-jinis tautan kasebut, banjur disiram ing kabeh tautan ing kaca saengga sawetara tautan ditimbang luwih abot tinimbang liyane. Praktek kasebut diarani pahatan kaca lan pungkasane diremehake Google.

Aku isih nggunakake nofollow ing link pagination (iku link sabanjure lan sadurunge) ing situs iki. Kanthi mangkene kaca-kaca sandi (2, 3, 4, lsp) ora bakal dilebokake ing asil telusuran. Aku nindakake iki kanthi modifikasi sing ditemokake Katz Layanan Web kaca.

Minggu kepungkur, Google menehi update ing endi link pagination bisa di-kode karo rel = "sabanjure" lan rel = "sadurunge" ing tag jangkar. Matur nuwun, fungsi (sing kudu ditambahake menyang file fungsi.php tema sampeyan) gampang diowahi. Iki padha karo nganyari.

Kustomisasi kanggo tautan Kaca Sabanjure:

fungsi mtb_next_posts_link ($ label = 'Kaca Sabanjure', $ max_page = 0) {global $ paged, $ wp_query; yen (! $ max_page) {$ max_page = $ wp_query-> max_num_pages; } yen (! $ paged) $ paged = 1; $ nextpage = intval ($ paged) + 1; yen ((! is_single ()) && (kosong ($ paged) || $ nextpage> = $ max_page)) {echo '> a rel = "next" href = "'; next_posts ($ max_page); echo '" judhul = "Kaca sabanjure - Bukak kaca '. $ Kaca sabanjure.'"> '. preg_replace ('/ & ([^ #]) (?! [az] {1,8};) /', '& $ 1', $ label). '> / a>'; }}

Kustomisasi kanggo tautan Kaca Sadurunge:

fungsi mtb_previous_posts_link ($ label = 'Kaca Sadurunge') {global $ paged; yen ((! is_single ()) && ($ paged> 1)) {$ prevpage = intval ($ paged) - 1; echo '> a rel = "prev" href = "'; previous_posts (); echo '" title = "Kaca sadurunge - Bukak kaca'. $ prevpage. '">'. preg_replace ('/ & ([^ #]) (?! [az] {1,8};) /', '& $ 1', $ label). '> / a>'; }}

Tambahake fungsi kasebut menyang functions.php banjur gunakake fungsi ing indeks.php lan kaca liyane sing nggunakake link pagination. Iku kabeh sing dibutuhake kanggo ngetrapake fitur anyar iki ing situs utawa blog WordPress - sing paling disaranake! Muga-muga, pangembang WordPress bakal ngetrapake pangowahan kasebut ing aplikasi inti. Nganti saiki, dheweke durung nggatekake optimisasi mesin telusuran, mula aku ora ambegan.