Nerbitake Umpan Eksternal ing Situs WordPress Sampeyan

Depositphotos 38199905 s

Sawetara wong ora ngerti, nanging WordPress nggabungake kemampuan kanggo nerbitake feed liyane karo sawetara fitur kothak. Aku wis nulis babagan cara nerbitake feed blog kanggo menehi nambah kepadatan kata kunci situs kanggo ngoptimalake mesin telusuran - nanging iki carane nggawe kanthi bener ing WordPress.

WordPress wis masang Magpie lan RSS Caching fungsi sing kasedhiya, fetch_feed:

  • njupuk - njupuk feed RSS saka URL kanthi cache otomatis (kalebu ing rss_fungsi.php)

Yen sampeyan pengin, contone, tambahake 5 kiriman paling anyar menyang situs sampeyan (kaya sing wis ditindakake DK New Media):

get_item_quantity (5); $ item = array_slice ($ rss-> get_items, 0, $ maxitems); endif; ?>  Ora ana barang '; liyane ngarep ($ item minangka $ item):?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date('j FY | g:i a') ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date ('j FY | g: i a')); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>'> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> '> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title() ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title ()); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>

Owahi template WordPress (Desain> Editor Tema) lan pasang kode sing pengin diterbitake feed. Uga ana ton widget sidebar sing bakal nerbitake feed kanggo sampeyan.

4 Komentar

  1. 1

    Sampeyan uga bisa nerbitake konten sampeyan uga ora mung kanggo wong liya. Aku wis rampung iki nalika SMJdesign amarga kabeh iku blog sing dadi gabungan saka papat blogku. Aku luwih seneng nggunakake Plugin feedList tinimbang fungsi RSS sing dibangun.

    Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo sideblog Twitter utawa apa wae sing duwe feed RSS!

    • 2

      Seneng ketemu sampeyan ing bunder, Stephen! Penasaran karo kaluwihan plugin tinimbang fitur sing wis dibangun? Apa mung antarmuka? Aku seneng kasunyatan manawa cache dibangun dadi fungsi internal - kanggo dina / situs volume dhuwur, sing bisa digunakake kanthi gampang!

      Cheers!
      Doug

  2. 3

    Sarwa - iki pancen sing dakkarepake! Aku wis nggarap situs WP MU lan aku pengin blog utama mung nuduhake kaca kanthi grafis sing apik kanggo saben blog. Saiki, aku bisa nambah sawetara kiriman ing sangisore saben grafis tinimbang nggawe dheweke nongkrong ing sidebar nggunakake widget RSS.

    • 4

      Apik tenan, William!

      Babagan sing lucu yaiku aku setengah dalan ngetrapake MagPie nalika mutusake mriksa situs WP kanggo ndeleng kepiye cara wong liya. Wong-wong ing WP pancen duwe tugas sing apik, iya?

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.