WordPress: Pasang WordPress Rilis kanthi Otomatis

Sawetara blog sing dakwaca dikirim nalika upgrade WordPress diluncurake. Sejatine rada ngganggu nanging aku seneng kasunyatan manawa akeh wong sing prihatin lan pengin cepet-cepet metu. Yen sampeyan salah sawijining blogger sing seneng ndhukung, aja repot nulis kiriman - nduwe WordPress kanthi otomatis ngirim menyang blog nggunakake postingan liwat email!

Punika kepengin:

  1. Nggawe alamat email sing angel banget kanggo akun sampeyan sing ora bakal bisa diramal.
  2. Siapake Kirim Liwat Email ing WordPress kanthi alamat email lan informasi POP liyane:

    Kirim Liwat Email

  3. Saiki ndhaptar Notifikasi Rilis nganggo Alamat Email ing WordPress:

    Notifikasi Rilis WordPress

Voila! Saiki WordPress bakal langsung ngirim Notifikasi Rilis menyang kiriman ing situs sampeyan!

UPDATE: Sampeyan bisa uga nambah kode kanggo ngganti referensi alamat email utawa langganan. Aku durung nate nampa salah sawijining email iki… nanging aku bakal ngerti kepiye carane nggawe yen aku nampa dhisik.