Cara Nggawe, Ngawasi, lan Ndandani Link sing Rusak kanthi gampang ing WordPress

Priksa Link Broken WordPress

Martech Zone wis ngalami pirang-pirang pengulangan wiwit diluncurake ing taun 2005. Kita wis ngganti domain, migrasi situs kasebut menyang host anyar, lan merek maneh kaping pirang-pirang.

Saiki ana luwih saka 5,000 artikel ing kene kanthi meh 10,000 komentar ing situs kasebut. Tapak situs tetep sehat kanggo para pengunjung lan mesin telusuran nalika semana pancen dadi tantangan. Salah sawijining tantangan yaiku ngawasi lan mbenerake tautan sing rusak.

Link sing rusak nggegirisi - ora mung saka pengalaman pengunjung lan frustasi amarga ora ndeleng media, bisa muter video, utawa dikirim menyang 404 kaca utawa domain sing wis mati… nanging uga nggambarake kanthi ora apik ing situs sampeyan kanthi umum lan bisa nyebabake telusuran sampeyan panguwasa mesin.

Kepiye Situs Sampeyan Ngumpulake Tautan Patah

Entuk link sing rusak biasane dienggo ing situs. Ana pirang-pirang cara sing bisa kedadeyan - lan kabeh kudu diawasi lan didandani:

  • Migrasi menyang domain anyar - Yen sampeyan pindhah menyang domain anyar lan ora nyiyapake pangalihan kanthi dinamis, tautan lawas ing kaca lan kiriman bisa uga gagal.
  • Nganyari struktur permalink sampeyan - Nalika Originally nerbitake situsku, biasane kalebu taun, wulan, lan tanggal ing URL. Aku ngilangi iki amarga tanggal karo konten lan bisa uga ana pengaruh sing ora apik ing rangking kaca kasebut amarga mesin telusuran asring nganggep struktur direktori minangka pentinge sawijining artikel.
  • Situs eksternal kadaluwarsa utawa ora pangalihan - Amarga aku nulis babagan alat eksternal lan riset ton, ana risiko manawa bisnis kasebut bakal entuk, entuk, utawa bisa ngganti struktur situs dhewe tanpa ngarahake tautan.
  • Media dibusak - tautan menyang sumber daya media sing bisa uga wis ora ana maneh ngasilake kesenjangan ing kaca utawa video sing wis mati sing dakkirim ing kaca lan kiriman.
  • Pranala Komentar - komentar saka blog pribadi lan layanan sing ora ana maneh wis nyebar.

Nalika alat telusuran biasane duwe crawler sing bisa ngidentifikasi masalah kasebut ing situs, ora luwih gampang ngenali tautan utawa media sing ana kesalahan lan mlebu lan ndandani. Sawetara alat nindakake tugas kanthi bener yen uga ngetutake pangalihan-pangalihan sing sah.

Matur nuwun, para warga ing WPMU lan Ngatur WP - loro firma dhukungan WordPress sing luar biasa - nggawe plugin WordPress gratis sing apik sing bisa digunakake kanggo menehi tandha lan menehi alat manajemen kanggo nganyari link lan media sing rusak.

Priksa Link Broken WordPress

The Plugin Checker Link Broken wis dikembangake kanthi gampang lan gampang digunakake, mriksa tautan internal, eksternal, lan media tanpa intensif sumber daya (sing penting banget). Ana ton pilihan setelan sing bisa mbantu sampeyan - wiwit asring mriksa, sepira kerepe mriksa saben tautan, jinis media apa sing kudu dipriksa, lan uga sing kudu diwenehi tandha.

setelan pamriksa link sing rusak

Sampeyan uga bisa nyambung menyang API Youtube kanggo verifikasi dhaptar lagu lan video Youtube. Iki minangka fitur unik sing paling ora direncanakake dening crawler.

Asil kasebut minangka dashboard sing gampang digunakake kanggo kabeh tautan, tautan sing rusak, link karo peringatan, lan pangalihan. Dashboard malah menehi informasi babagan apa ana kaca, postingan, komentar, utawa jinis konten liyane sing wis dilebokake tautan. Paling apik, sampeyan bisa ndandani tautan kasebut ing kana!

link link sing rusak

Iki minangka plugin sing luar biasa lan kudu ana kanggo saben situs WordPress sing pengin menehi pengalaman panganggo sing unggul lan ngoptimalake situs kasebut kanggo asil telusuran sing maksimal. Amarga iku, kita wis nambahake menyang dhaptar plugins WordPress paling apik!

Priksa Link Broken WordPress Plugin WordPress Paling Apik kanggo Bisnis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.