Plugin WordPress: Daftar Priksa Blogging

Bali ing BlogIndiana 2010, kita ngluncurake plugin WordPress kanthi gampang nambah produktivitas karyawan. Iki diarani Daftar Priksa Blogging, lan adhedhasar dhaptar priksa sing gampang banget nanging nggumunake.

Dhaptar Priksa Blogging mung kaya swarane: nggawe kothak centhang sing bisa digunakake nalika nulis postingan blog. Mesthi, sampeyan bisa nggayuh perkara sing padha karo dokumen Word utawa postingan sing dicathet, nanging kanthi nyisipake plugin WordPress luwih bisa distandardisasi lan bener digunakake. Mangkene kaya apa:

gambar 1

Iku kabeh! Kajaba, mesthine sampeyan bisa ngatur item supaya bisa ngemot apa wae sing dikarepake. Lan dhaptar priksa ditampilake ing papan sing paling migunani sing bisa dibayangake, ing kaca Owahi Kirim dhewe. Dadi nalika sampeyan lagi nulis kirim, sampeyan bisa mriksa barang ing dhaptar kanthi bener.

Ngatur dhaptar pancen gampang banget. Sampeyan ora kudu ngerti HTML apa wae. (Sanajan sampeyan bisa nggunakake yen pengin.) Mangkene kaca admin:

gambar 2

Desain plugin ora dimaksudake kanggo apa wae kajaba pad awal. Ora ana data sing disimpen, sing sabenere dikepengini. Pungkasan, pamriksan visual kudu ditindakake kanggo konfirmasi manawa sampeyan nindakake kabeh dhaptar. Iki bisa uga kalebu langkah-langkah kayata "mbukak spellcheck" utawa "lebokake foto stock" utawa bisa uga "coba tautan metu." Kabeh mau kalebu barang sing sampeyan kenal ngirim tindakake saben blog, nanging kanthi plugin iki sampeyan bisa ngelingake supaya bisa nindakake saben wektu. Paling apik, kabeh panganggit sampeyan bakal ndeleng dhaptar sing padha, dadi kiriman sing luwih apik lan kualitas dhuwur.

Gratis lan kalebu bagean saka repositori plugin WordPress resmi. Telusuri "Daftar Priksa Blogging" ing instalasi WordPress sampeyan dhewe, utawa bukak ing kaca resmi.

Dhaptar mriksa seneng!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.