WordPress Mangga Nyaring Tautan mlebu

Ing sawijining dina aku menehi komentar babagan kiriman Robert Scoble, Dhaptar anti-komunitas. Iki minangka postingan apik babagan metodologi sing digunakake alat kaya Friendfeed kanggo nyoba ningkatake ing antarane anggota. Ing njaba dhaptar sing cocog karo hubungan sampeyan saiki (kayata kontak email), aku ngira alat kasebut ora bisa ngatasi kekuwatan jejaring sosial sing luar biasa.

Cukup, sanadyan. Wingi aku ngerti Robert Scoble muncul ing link sing mlebu:

Mlebu_Links.png

Kajaba iku dudu Robert Scoble ujar… Komentarku ing kiriman Robert sing saiki ndhaptar minangka link bali menyang situsku. Mung… iku dudu tautan sing mlebu sejati amarga wis entuk nofollow digandhengake

WordPress kudu nyaring tautan sing mlebu supaya pangguna bisa ndeleng link balik bobot saka tautan nofollow. Iki bakal menehi cara gampang supaya tautan sing ora perlu kasebut metu saka dashboard.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.