Tambah Tombol Pinit Pinterest menyang WordPress

Logo Pinterest

Pinterest popularitase saya suwe saya akeh… saengga situs sharing sosial liyane wiwit ora duwe landasan. Aku yakin bathi saka Pinterest yaiku media visual sing wis ditata kanggo nuduhake informasi. Nalika situs liyane duwe dhaptar sing mboseni, mozaik sing digawe Pinterest iku gampang digulung kanggo nggoleki apa sing dijupuk kapentingan.

Yen dipikirake, situs bareng sosial minangka generator lalu lintas sing hebat, mula kenapa ora gampang nuduhake konten sampeyan? Dina iki, kita wis nambahake Pinterest Pinit tombol kanggo tema WordPress kita. Pancene gampang ditindakake… lan kita uga nggabungake tombol gambar cilik sing ditampilake minangka URL gambar.

Yen sampeyan pengin ditampilake Gambar Unggulan, iki kode tema kanggo nambah tombol Pinit menyang tema ing Loop:

&media=ID), 'thumbnail' ); echo $thumb['0']; ?>&description=" class="pin-it-button" count-layout="horizontal">Pin iku

Yen sampeyan ora pengin nemtokake gambar kasebut, iki kode alternatif:

&description=" class="pin-it-button" count-layout="horizontal">Pin iku

Uga - manawa nambah skrip Pinterest menyang footer.php


Kanggo informasi tambahan babagan nggawe tombol Pinit utawa deleng aplikasi lan fitur liyane, deleng ing Pinterest barang kaca Wong-wong ing Buffer uga wis nerangake Cara Nambah Tombol Pinterest Pin Ing Blog Sampeyan Lan Supaya Wong Pin Posting Kanthi Gambar nggunakake versi paling anyar saka plugin Digg Digg.

14 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

    ID), 'gambar cilik'); kumandhang $ jempol ['0']; ?>
    Aku matur nuwun kanthi maturnuwun kanggo permata cilik iki, Pak.
    Ngidini aku kanggo ndandani kode ShareThis kanggo digunakake ing wordpress (ShareThis apik nanging mesthine kudu akeh tweak sadurunge migunani).

    Yen ana wong sing kedadeyan ing kahanan sing padha karo aku:

    <span class = 'st_pinterest_hcount' displayText = 'Pinterest' st_img = 'ID),' gambar cilik '); kumandhang $ jempol ['0 ′]; ?> & katrangan = '>

    Tambahake bit liyane sing dibutuhake kaya st_title st_url st_blahblahblah
    Muga-muga komentar iki ora bakal diurai…
    sunting: ora mesthi bisa diurai, pancen apik banget. Nambah sawetara spasi lan bit supaya ditampilake.

  4. 6

    Hei sejatine aku mung nemokake, 1 menit mengko, sampeyan bisa nindakake kanthi cara iki:

    (ing njero tag sirah)
    <meta property = "og: image" content = "ID), 'thumbnail'); kumandhang $ thumb ['0'];?>” />

    pinterest banjur narik gambar saka malarkey 'opengraph' iki. Spiffy!

  5. 9
    • 10

      @ twitter-61936398: disqus Sampeyan kudu duwe tata letak = "horisontal" supaya konter katon ing sisih tengen. Yen sampeyan duwe sing bener lan duwe tata letak sing bener, sampeyan mung kudu ngenteni pinter supaya bisa nganyari jumlah. Aku ora ngandel yen ditampilake nalika nol.

      • 11

        Hai Douglas, sampeyan pancen bener !!! 🙂 Yen sampeyan ora duwe pin lan counter bakal nol, ora bakal katon ing jejere tombol "Pin". Aku wis nyetel pin test kanggo mriksa, lan nalika counter dianyari dadi "1", katon ana ing sangisore kancing. Matur nuwun kanggo diwenehi! 🙂

        Mungkin fitur iki kudu diterangake ing artikel kasebut.

  6. 13

    Pengalaman karo pinterest:

    Aku nggunakake pinterest kanggo ngoptimalake rangking situsku lan asile apik, luwih apik saka kaca 6 nganti titik kaping 4 ing kaca kaping 1 sajrone 3 minggu.

    Aku nemokake manawa bakul sing jenenge "pinterest", sing dadi peringkat pertama nalika sampeyan nggoleki "pinterest" ing Fiverr, wis ngasilake asil paling apik ing situs webku. Sing adol nyedhiyakake situsku karo 75 wong sing beda-beda, ora yakin kepiye carane nindakake, nanging wis nambah peringkat SERPku. Aku wis nyoba 5 adol liyane sing nawakake pertunjukan paling apik ing Fiverr nanging ora bisa nambah peringkat situsku. Aku ora ngerti sebabe.

    Sawise suwe nggunakake pinterest kanggo SEO, aku wis nemokake sawetara mupangate:
    - Google seneng karo sinyal media sosial.
    - Saben pin dianggep minangka 3 tautan mlebu.
    - Link lan gambar saka pinter paling apik.
    - Elinga kanggo ngetung tautan pin kanggo diindeks dening Google.

  7. 14

    Minangka blogger sing nggunakake pinterest kanggo ngoptimalake rangking situsku lan asile apik, iki bisa nambah kaca. Matur nuwun kanggo kirim informasi iki! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.