Tambah Tombol Pinit Pinterest menyang WordPress

Logo Pinterest

Pinterest popularitase saya suwe saya akeh… saengga situs-situs bareng sosial liyane wis mulai ilang. Aku yakin bathi saka Pinterest yaiku media visual sing wis ditata kanggo nuduhake informasi. Nalika situs liyane duwe dhaptar sing mboseni, mozaik sing digawe Pinterest iku gampang digulung kanggo nggoleki apa sing dijupuk kapentingan.

Yen dipikirake, situs bareng sosial minangka generator lalu lintas sing hebat, mula kenapa ora gampang nuduhake konten sampeyan? Dina iki, kita wis nambahake Pinterest Pinit tombol kanggo tema WordPress kita. Pancene gampang ditindakake… lan kita uga nggabungake tombol gambar cilik sing ditampilake minangka URL gambar.

Yen sampeyan pengin ditampilake Gambar Unggulan, iki kode tema kanggo nambah tombol Pinit menyang tema ing Loop:

&media=ID), 'thumbnail' ); echo $thumb['0']; ?>&description=" class="pin-it-button" count-layout="horizontal">Pin iku

Yen sampeyan ora pengin nemtokake gambar kasebut, iki kode alternatif:

&description=" class="pin-it-button" count-layout="horizontal">Pin iku

Uga - manawa nambah skrip Pinterest menyang footer.php


Kanggo informasi tambahan babagan nggawe tombol Pinit utawa deleng aplikasi lan fitur liyane, deleng ing Pinterest barang kaca Wong-wong ing Buffer uga wis nerangake Cara Nambah Tombol Pinterest Pin Ing Blog Sampeyan Lan Supaya Wong Pin Posting Kanthi Gambar nggunakake versi paling anyar saka plugin Digg Digg.