WordPress lan MySQL: Apa Tembung Sampeyan?

Depositphotos 16207113 s

Ana sawetara diskusi ing blog babagan ukuran rata-rata postingan WordPress. Sawetara cahya wis terang yen Mesin Telusuran mung bakal nimbang pengaruh sing pertama x nomer karakter, ing saiki x durung dingerteni. Asile, apa wae sawise iku mung mbuwang-mbuwang tembung.

tembung

Gambar saka Wordle!

Aku luwih seneng karo postingan blogku dadi aku bakal nganalisa analisis tambahan lan ndeleng manawa popularitas kiriman saka asil telusuran ana gandhengane karo tembung count. Aku ora bakal ilmiah banget, nanging aku pengin ndeleng luwih jero.

Kepiye cara nggoleki WordPress kanggo Word Count?

MySQL ora duwe fungsi count tembung internal kanggo MySQL, nanging uga kaya pitakon liyane sing durung dijawab, sawetara wong sing pinter ing blogosfer wis mangsuli carane nggunakake MySQL kanggo entuk Word Count.

Mangkene pitakon pitungan tembung panganggit sing diowahi kanggo basis data WordPress:

PILIH`ID`, `post_date`,` post_type`,
SUM (LENGTH (`post_content`) - LENGTH (GANTI (` post_content`, '', '')) + 1) AS 'Wordcount'
Saking `wp_posts`
KUMPULAN BY ʻID`
Duwe `post_type` = 'post' LAN` post_status` = 'nerbitake'
Pesenan BY `post_date` DESC
LIMIT 0, 100

Saiki aku ora langganan 'ukuran postingan sing sampurna' amarga sing nyedhiyakake bobot karo mesin telusuran dudu mung tembung count, nanging jumlah link menyang konten kasebut. Yen sampeyan duwe 2,000 postingan tembung sing narik kawigatene tautan, mula ukuran sing pas kanggo sampeyan yaiku 2,000 tembung.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
    • 4

      Casey - Aku setuju kabeh karo sampeyan. Aku mikir ana kesempatan kanggo nggunakake gambar lan titik peluru kanggo narik kawigaten masarakat supaya bisa maca konten kasebut, nanging aku nulis nganti dakkira wis jelas ... lan aku nyoba ora nggawe luwih utawa kurang.

    • 5

      Casey - Aku setuju kabeh karo sampeyan. Aku mikir ana kesempatan kanggo nggunakake gambar lan titik peluru kanggo narik kawigaten masarakat supaya bisa maca konten kasebut, nanging aku nulis nganti dakkira wis jelas ... lan aku nyoba ora nggawe luwih utawa kurang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.