Loop Login Multi-Domain WordPress

wordpress

Sawise suwe, kita ngetrapake instalasi WordPress multi-domain (dudu subdomain) kanthi ngaktifake fitur multi-pangguna lan nginstal plugin multi-domain. Sawise kabeh bisa digunakake, salah sawijining masalah sing ditemokake yaiku loop mlebu nalika ana wong sing nyoba mlebu WordPress ing salah sawijining domain. Luwih aneh, kedadeyan ing Firefox lan Internet Explorer, nanging dudu Chrome.

Kita nglacak masalah kasebut nganti nggunakake cookie browser kanggo WordPress. Kita kudu netepake path Cookie ing wp-config.php ngajukake banjur kabeh bisa digunakake kanthi apik! Mangkene carane nemtokake jalur Cookie ing konfigurasi multi-domain:

netepake ('ADMIN_COOKIE_PATH', '/'); netepake ('COOKIE_DOMAIN', ''); netepake ('COOKIEPATH', ''); netepake ('SITECOOKIEPATH', '');

Thanks kanggo Joost De Valk kanggo masukane babagan masalah iki. Wis sawetara kepungkur, lan aku ora nate mandheg matur nuwun kanggo pitulung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.