WordPress Ponsel nganggo WPtouch Pro

bnc wptouch pro

mtb wptouch proSawetara wong wis komentar babagan blog sing apik ing piranti seluler. Saiki kita nampa udakara 5% pengunjung liwat piranti seluler ... 2% mung ing iPhone.

Penting kanggo nyedhiyakake pengalaman panganggo sing beda miturut piranti… manawa nggunakake Onswipe kanggo pengalaman iPad unik - utawa nggunakake WPtouch Pro kanggo pengalaman WordPress seluler ing iPhone, Droid utawa piranti liyane. Cathetan: WPtouch Pro uga ndhukung iPad… iku pancen ora istimewa kaya Onswipe.

Sepira pentinge antarmuka seluler sing sampeyan takon? Miturut kita Analytics, kunjungan seluler lan tablet nganti 22.1% wulan liwat wulan! Kunjungan iPhone munggah 32.2% saben wulan.

Iki cocog karo adopsi seluler lan statistik panggunaan internet seluler. Pamaca email seluler uga mundhak ... kaya blanja… karo luwih saka 50% pangguna seluler blanja nyambung.

statistik web seluler s

Akeh perusahaan bisa uga nggunakake biaya kanggo ngoptimalake konten kanggo panggunaan seluler… nanging ora. Umume sistem manajemen konten modern duwe kemampuan ngetrapake tema utawa lembar gaya khusus seluler. WPtouch Pro mung regane $ 39 saben situs! Apa sampeyan pengin nambah jumlah pengunjung kanthi 22% dadi $ 39? Aku ora yakin manawa akeh perusahaan sing ora gelem.

Yen konten utawa sistem e-commerce sampeyan katon ora ana ing tema seluler, ana uga akeh perpustakaan sing bisa digunakake kanggo ngoptimalake… perusahaan kita ngetrapake perpustakaan iPhone JavaScript, diarani iUI, kanggo salah sawijining klien gratis tanggung jawab!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.