Muat Kirim Paling Anyar miturut Kategori liwat Menu WordPress nggunakake beban jQuery

jQuery

Yen sampeyan wis ngunjungi sawetara blog sing luwih gedhe kaya Mashable, sampeyan bisa uga ngerteni manawa dheweke duwe sistem menu sing apik banget sing mudhun lan nyedhiyakake visibilitas menyang kiriman blog paling anyar saka saben kategori. Kanggo mesthekake yen kaca ora mbukak nganti suwe, mbukak konten sing nggunakake Ajax… lan pramuat mung sawise kaca wis kebak.

WordPress Ajax Submenu

Kita pengin nindakake perkara sing padha ing kene Martech Zone. Kanggo nyedhiyakake sawetara babagan kategori sing ana, aku pengin nuduhake sawetara kiriman ing saben kategori kasebut. Kita wis ahli ing WordPress, WordPress API lan jQuery nanging durung nganti aku nemokake artikel ing Njupuk kiriman miturut kategori nggunakake jQuery manawa kita duwe solusi sing apik.

CATHETAN: Salah sawijining aspek saka metode sing aku ora percaya yaiku solusi sing apik yaiku nglampahi kabeh string query_post liwat JavaScript ... kayane sampeyan mbukak hacking dhewe! Aku wis ngowahi skrip kanggo situs iki supaya aku mung ngeterake parameter sing dibutuhake ing printah query_posts.

Tutorial langkah-langkah pangguna liwat nggawe template kanggo narik kiriman kanthi dinamis, lan banjur cara nggawe link sing bisa miwiti panjaluk. Pancen gampang yen kita pengin nggawe sawetara tautan, nanging sejatine pengin nggunakake WordPress sing dibangun ing menu pandhu arah. Sayange kanggo kita, tautan menu WordPress nggawe nomer nalika sampeyan nambah lan mbusak item menu… nanging sejatine ora duwe informasi babagan kategori sing pengin ditarik lan kirim ing telpon Ajax.

Kanggo menehi label item dhaptar menu kanthi bener, kita nggabungake kode saka WPreso, Tambahake kaca / kirim kelas slug menyang kelas item menu.

Mung siji masalah… bisa digunakake kanggo kaca utawa kiriman, nanging ora bisa digunakake ing Kategori! Dadi, kita nganyari panjaluk slug kanthi:

$ slug = get_cat_slug ($ id);

Lan nambahake fungsi saka WPRecipe, Trik WordPress: Goleki kategori slug nggunakake ID kategori, kanggo narik slug kategori menyang atribut data ing menu pandhu arah.

Dadi ... berkat upaya kolaborasi saka 3 situs WordPress lan sawetara langkah sing apik karo guru jQuery kita ing DK New Media, Stephen Coley (kanggo ngresiki menu), kita duwe sistem submenu sing apik banget!

Kabeh karya rampung ing file tema. Kita ngemot saringan menu pandhu arah ing functions.php, nambah submenu menyang file header.php tema kita, nambah template submenu menyang dheweke, lan ngemot file JavaScript submenu ing header - nggawe manawa jQuery wis dimuat ing tema kita uga. Muga-muga sampeyan bisa ngormati karya, iku nganyari paling apik ing situs iki!

8 Komentar

  1. 1
  2. 6
  3. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.