Cara Nambah Keanggotaan Mbayar ing Situs WordPress Sampeyan

plugin anggota dhaptar

Salah sawijining pitakon sing terus dakkirim yaiku manawa aku ngerti babagan integrasi keanggotaan sing apik kanggo WordPress. WishList minangka paket lengkap sing ngowahi situs WordPress dadi situs keanggotaan sing berfungsi kanthi lengkap. Luwih saka 40,000 situs WordPress wis mbukak piranti lunak iki, dadi wis kabukten, aman lan didhukung!

WishList Fitur Situs Keanggotaan Kalebu

  • Tingkat Keanggotaan Unlimited - Gawe Silver, emas, Platinum, utawa level liyane sing dikarepake! Ngisi luwih akeh kanggo level akses sing luwih dhuwur - kabeh ana ing blog sing padha.
  • WordPress Integrasi - Apa sampeyan nggawe situs anyar utawa nggabungake karo situs WordPress sing ana, nginstal WishList mung mbutuhake mbusak zip file, ngunggah, lan ngaktifake plugin!
  • Pilihan Keanggotaan sing Fleksibel - Gawe tingkat keanggotaan Gratis, Uji Coba, utawa Mbayar - utawa kombinasi saka telu kasebut.
  • Manajemen Anggota Gampang - Deleng anggota sampeyan, status registrasi, level anggota, lan liya-liyane. Gampang nganyarke anggota, pindhah menyang level sing beda, ngaso keanggotaan, utawa mbusak kabeh.
  • Pangiriman Konten Urutan - Lulusake anggota sampeyan saka level siji menyang level liyane. Contone, sawise 30 dina, sampeyan bisa kanthi otomatis nganyarke anggota saka Trial Gratis menyang Silver tingkat.
  • Kontrol Konten sing Deleng - Cukup klik tombol "Singidaken" kanggo nglindhungi konten eksklusif kanggo anggota level tartamtu. Gawe anggota "modular" lan ndhelikake konten saka level liyane.
  • Integrasi Kréta Blanja - Kanthi integral karo sistem keranjang belanja sing paling populer, kalebu ClickBank, lan liya-liyane.
  • Akses Multi-Level - Menehi akses menyang macem-macem level ing anggota sampeyan. Contone, gawe lokasi download tengah kanthi akses sing diwenehake kanggo kabeh level.

Gunakake link afiliasi lan

Mulai Nyoba Gratis Dina Iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.