Daftar Priksa Pangopènan WordPress: Dhaptar Tips, Piranti, lan Praktik Paling Apik

Dhaptar Pangopènan WordPress

Dina iki aku ketemu karo loro klien babagan instalasi WordPress. Aku pancen vendor-agnostik babagan sistem manajemen konten. Popularitas umum WordPress pancen wis nulungi, amarga pihak katelu bakal nggabungake, lan ekosistem tema lan plugin apik banget. Aku wis berkembang sawetara Plugin WordPress, aku dhewe, kanggo mbantu klien lan ndhukung ekosistem.

Nanging, jarene ora tanpa masalah. Amarga iku populer banget sistem manajemen konten, WordPress target utama peretas lan spammer ing endi wae. Lan, amarga gampang digunakake, gampang nggawe instalasi kembung sing nyebabake situs mandheg mandheg. Kanthi kinerja saiki dadi kritis banget kanggo panggunaan lan ngoptimalake telusuran, iki ora cocog karo akeh situs.

Yen jarene, apik banget yen ana wong kaya BigrockCoupon sing nggawe infografis lengkap kanggo mbantu para admin WordPress. Infographic sing, Daftar Priksa Pangopènan Situs Web WordPress, nduwe luwih saka 50 tips lan praktik penting kanggo pamilik situs web supaya bisa gawe jadwal supaya ora ana masalah.

Mangkene Dhaptar Maintenance WordPress Kula

Infographic duwe sawetara item liyane, nanging yen sampeyan nutupi kasebut, sampeyan bakal luwih dhisik tinimbang pesaing! Aku uga njaga dhaptar plugins WordPress paling apik sing wis dites lan dileksanakake… priksa manawa menehi bookmark!

  1. Gawe serep Database WordPress sampeyan - Sadurunge nindakake apa wae karo WordPress, priksa manawa sampeyan duwe serep sing apik sing tetep ora ana ing situs. Iki sebabe kita nggunakake WordPress Managed Hosting karo Flywheel. Dheweke duwe cadangan otomatis lan manual kanthi pulihake siji klik. Kita ora nate ngatur utawa ngaktifake apa-apa… mesthi ana ing kana!
  2. Menehi WordPress Priksa - Jalanake situs sampeyan liwat WP Checkup lan sampeyan bakal nemokake akeh barang kanggo ngresiki situs sampeyan. Ora kabeh masalah bakal mengaruhi sampeyan - nanging saben optimasi sethithik!
  3. Audit Kecepatan Situs Web - Nggunakake Halaman Wawasan Google Google kanggo nganalisa kaca babagan masalah kacepetan.
  4. Priksa Link Broken - Sawise nggunakake sawetara alat online, aku ora nate nemu sing luwih apik tinimbang Spidering Frog SEO Spider kanggo nyusup situs kanggo link sing rusak. Infographic nyaranake nambahake plugin kanggo nindakake iki, nanging bisa ngrusak kinerja sampeyan lan nggawe sampeyan nemoni masalah karo host sampeyan.
  5. 301 pangalihan pangalihan rusak - Ing njaba klien sing dadi tuan rumah WPEngine, sing nduweni administrasi pangalihan dhewe, kabeh klien nindakake Plugin pangalihan.
  6. Upgrade WordPress, Tema, lan Plugin menyang Versi Paling Anyar - Iki mung penting saiki amarga ana masalah keamanan. Yen sampeyan salah sawijining wong sing kuwatir nganyarke plugin bisa ngrusak situs sampeyan, sampeyan bisa uga pengin golek plugin anyar. Kabeh pangembang duwe kesempatan kanggo nyoba tema lan plugin ing rilis WordPress sing bakal teka.
  7. Mbusak Komentar Spam - Aku nyaranake njaluk Jetpack lan langganan Akismet kanggo mbantu iki.
  8. Mbusak Tema, Gambar, lan Aktif, Plugin sing Ora Dienggo - Plugin sing diaktifake nambahake luwih akeh kode menyang situs sampeyan nalika nerbitake. Overhead kasebut bisa nyuda situs sampeyan supaya pendekatan sing paling apik yaiku tanpa.
  9. Mbusak Versi lan Sampah - Basis data sampeyan luwih cilik, luwih cepet pitakon kanggo narik konten. Priksa manawa ngresiki versi kaca lan ngirim uga kaca lan kiriman sing wis diilangi kanthi rutin.
  10. Pemantauan Keamanan Situs Web - Flywheel Kita dudu penggemar plugin keamanan, mula luwih becik sampeyan dadi host sing apik. Tim kasebut tetep ing ndhuwur keamanan tanpa overhead kinerja plugin.
  11. Ngoptimalake Tabel Database - Yen sampeyan wis nginstal sawetara tema lan plugin, umume nggawe data ing database sampeyan. Iki bisa nambah masalah kinerja lan nambah wektu mbukak amarga data sing ora digunakake isih bisa ditakokake lan dimuat manawa katon utawa ora. Plugin sing didaftar wis lawas, saranake Cleaner Database Lanjut.
  12. Optimisasi Gambar - Gambar sing ora dikompresi bisa nyebabake kinerja situs sampeyan. We tresna Kraken lan plugin WordPress kanggo ngompres gambar kita.
  13. Priksa Fungsi Milih Email lan Hubungi Formulir - Forms Gravity Kita tau entuk keluhan saka calon klien manawa situs sing mentas diluncurake duwe formulir nanging ora entuk petunjuk. Nalika mriksa situs kasebut, kita nemokake manawa formulir kasebut kalebu formulir dummy lan sapa wae sing bisa ngubungi perusahaan sing dikirimake nanging data kasebut ora nate lunga menyang endi wae. Nglarani! Kita nggunakake karo EVERY klien!
  14. Tinjau Google Analytics - Pancen kaget para klien babagan sawetara kaca sing diindeks kanthi mesin telusuran utawa malah diwaca dening pengunjung. Kita luwih ngormati Alur pangguna, laporan sing nuduhake cara wong navigasi liwat situs sampeyan.
  15. Priksa Google Search Console - Analytics mung nuduhake sampeyan sing bener teka ing situs sampeyan. Kepiye wong sing ndeleng situs sampeyan ing asil mesin telusuran? Webmaster minangka alat kanggo ndeleng kepiye Google ndeleng situs babagan kesehatan, stabilitas, lan asil telusuran. Elingi data kesalahan lan coba koreksi nalika lagi muncul.
  16. Nganyari Konten Sampeyan - Nalika nulis postingan iki, aku nganyari paling ora setengah rolas postingan sing aku referensi kanggo njamin supaya tetep dianyari. Sampeyan bakal kaget karo masalah ing situs sing muncul - kaya tautan menyang situs eksternal sing ora ana maneh, gambar sing mungkin duwe masalah, lan konten sing wis kadaluwarsa. Supaya konten sampeyan tetep seger supaya bisa dituduhake, diindeks, lan regane kanggo para pamirsa.
  17. Tag Judhul & Meta Deskripsi Meta - Cara sing paling apik kanggo ngoptimalake situs sampeyan kanggo mesin telusuran yaiku nginstal lan ngatur plugin. Judhul bakal mbantu kaca sampeyan diindeks kanthi bener kanggo konten sing ditampilake lan deskripsi meta bakal narik kawigaten para pangguna mesin telusuran kanggo ngeklik asil dhaptar sampeyan.

Mangkene infographic lengkap kanthi luwih saka 50 tips lan praktik saka BigrockCoupon!Dhaptar Pangopènan WordPress

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.