WordPress: Cara Ndhaptar Kaca Anak (Plugin Paling Anyar Kula)

Kaca Anak ing WordPress

Kita wis nggawe hirarki situs kanggo sawetara klien WordPress, lan salah sawijining perkara sing nyoba ditindakake yaiku ngatur informasi kanthi efisien. Kanggo nindakake iki, kita asring pengin nggawe kaca induk lan nyakup menu sing dhaptar kabeh kaca kanthi otomatis ing ngisor iki. Dhaptar kaca bocah, utawa subkaca. Nanging, ora ana fungsi utawa fitur sing bisa ditindakake ing WordPress, mula kita nggawe Shortcode Dhaptar Dhaptar WordPress kanggo ditambahake menyang file fungsi.php tema para klien.

Panggunaan cukup gampang:

Ora ana kaca bocah
  • aclass - Yen sampeyan pengin ngetrapake kelas ing dhaptar sing durung diatur, cukup lebokake kene.
  • ifempty - Yen ora ana kaca bocah, sampeyan bisa masang teks. Iki gampang digunakake yen dhaptar lowongan kerja ... sampeyan bisa ngetik "Ora ana bukaan saiki."
  • isi - Iki minangka konten sing ditampilake sadurunge dhaptar sing ora diatur.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin a cuplikan cekak njlentrehake saben kaca, plugin kasebut ngidini kutipan ing kaca supaya sampeyan bisa ngowahi konten kasebut ing setelan kaca.

Pungkasane, aku njaluk kode menyang plugin supaya luwih gampang dipasang lan digunakake, lan Daptar plugin Shortcode Kaca Anak disetujoni dening WordPress dina iki! Mangga diundhuh lan instal - yen sampeyan seneng menehi review!

Plugin WordPress kanggo Listing Kaca Bocah

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.