WordPress kanggo Bisnis Cilik

wordpress

Nalika ana pirang-pirang industri ing industri sing nyurung WordPress, bisa dadi angel kanggo bisnis cilik sing ora duwe teknologi kanggo nggawe conto WordPress. Iki minangka infographic sing apik kanggo nggoleki wong utawa tim liwat apa sing kudu dingerteni lan disiyapake nalika ngrancang lan ngetrapake situs WordPress. Aku uga seneng infographic iki amarga mbutuhake pangguna ngeklik microsite interaktif kanggo ndeleng wangsulan.

Miturut pendapatku, mung ana siji rekomendasi sing ora ana ing rekomendasi - lan iku kalebu layanan hosting WordPress utama kaya Flywheel. Kanthi mbukak host sing apik, bisnis cilik bisa ngeculake setengah saka masalah kasebut ing dhaptar, kalebu backup, keamanan, perawatan, kinerja, lan dhukungan!

wordpress kanggo bisnis cilik

3 Komentar

  1. 1

    OMG! Tresna statement "Ing Mratelakake panemume" paling kabeh! Sapa ing pikirane sing bener bakal nganggep iki nalika saiki duwe solusi SaaS sing apik lan murah? Kene ing Tyner Pond Farm (bisnis cetha cilik.) Kita nggunakake loro Compendium lan Hubspot. Iku gampang, bisa diukur lan murah. Ora ana ing infographic iki aku ndeleng apa-apa babagan analytics utawa ngukur ROI.

    • 2

      Wong mesthi ngremehake sumber daya sing dibutuhake kanggo mbangun implementasi profesional WordPress. Dheweke mikir "gratis" banjur alon-alon nemokake kabeh masalah babagan kustomisasi, plugin, arsitektur, serep lan keamanan. Kita seneng WordPress nanging kita duwe pangembang lan desainer WordPress full-time ing staf… ora akeh bisnis sing duwe sumber daya kasebut!

  2. 3

    Hi there,

    Matur nuwun ngajari aku babagan carane mbukak bisnis cilik. WordPress pancen dipercaya lan duwe infografis pangerten. Iku sing bakal entuk manfaat akeh bisnis, amarga bisa dadi faktor tambahan kanggo wong sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.