WordPress: 3 Alasan Instal Jetpack Saiki!

wordpress jetpack

Mau bengi aku seneng dadi tamu ing #atomicchat Ngobrol Twitter dikelola dening wong sing luar biasa ing Tekan atom. Kita ngrembug plugin sing apik kanggo WordPress lan siji plugin sing kudu dakkandhang sawetara yaiku Jetpack.

Jetpack nggunakake situs WordPress sing dadi tuan rumah dhewe kanthi kekuwatan maya WordPress sing apik tenan.

Sampeyan bisa visit Jetpack kanggo situs WordPress kanggo rincian tambahan, nanging 3 fitur utama sing ditonjolake kanggo aku:

Tema Mobile

Yen sampeyan ora bisa maca situs kanthi apik ing piranti seluler, akeh pengunjung sing biasane menehi jaminan. Warta sing apik yaiku sampeyan ora kudu nglampahi ton dhuwit kanggo tema responsif anyar utawa tambahan seluler, WordPress wis nutupi tema seluler sing apik lan entheng sing bisa digunakake.

Yen aku duwe keluhan, mesthine tema kasebut ora sejatine disimpen ing direktori tema - dadi yen sampeyan nggawe modifikasi, nganyari plugin bakal disapu. Kajaba iku, platform aplikasi seluler kaya iTunes nawakake data meta sing muncul tombol instalasi kanggo aplikasi situs. Iki bakal dadi fitur sing apik kanggo plugin iki.

Tampilan

On Martech Zone, kita duwe panggilan tumindak sing dinamis adhedhasar kategori. Yen sampeyan maca artikel media sosial, sidebar nampilake ajakan tumindak media sosial saka sponsor. Wis bisa digunakake kanthi apik nanging kudu program plugin kita dhewe supaya bisa sukses. Ora maneh! Jetpack nerangake karo visibilitas pilihan sing ngidini sampeyan nyiyapake aturan kompleks nalika nampilake widget tartamtu.

Umumake

Promosi sosial konten sampeyan ora dadi pilihan maneh, penting banget kanggo strategi umum. WordPress wis ngatasi tantangan iki kanthi nambah kemampuan kanggo ngumumake kiriman sampeyan ing jejaring sosial. Aku ngarep-arep supaya bisa nambah Google+ lan mesthine bakal ngowahi blog kita dhewe menyang plugin kasebut yen ditambahake. Saiki kita nggunakake WordPress menyang Buffer plugin lan buffer kanggo nuduhake kiriman kita.

Mbok sing paling penting karo Jetpack yaiku asli saka WordPress lan dibangun dening pangembang WordPress. Amarga kualitas plugin ing pasar, apik banget yen sampeyan duwe sumber sing dipercaya! Instal Jetpack saiki lan gunakake fitur-fitur kasebut lan akeh liyane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.