WordPress: Instal Jetpack lan Aktifake Hovercards

hovercards1

Kaping pisanan ... apa sampeyan duwe akun Gravatar.com? Saiki bukak siji lan aktifake profil publik sampeyan. Tambah jaringan sosial, deskripsi, lan sawetara gambar. Nopo nopo

Gravatar universal digunakake kanggo nampilake foto sampeyan ing endi wae sampeyan ndhaptar utawa ninggalake komentar lan alamat email sampeyan. Aja padha sumelang - padha ora nyolong utawa nampilake alamat email, nggawe tombol hash… lan tombol hash minangka jeneng file kanggo foto sampeyan. Sistem aman sing apik. Gravatar wis suwe - nanging saiki sampeyan bisa nyiyapake profil sosial lengkap ing Gravatar.com. Lan, wiwit ngaktifake profil publik Gravatar, para warga sing cetha bisa Automattic (produsen WordPress) wis sibuk.

Sampeyan bisa uga wis weruh ing panel administrasi WordPress sing saiki bisa digunakake Jetpack ing WordPress. Minangka serangkaian tambahan tambahan kanggo WordPress sing dioptimalake kanggo panggunaan dhuwur lan dadi host ing méga. Salah sawijining fitur yaiku Hovercard. Yen situs ngidini Hovercards (sampeyan ora kudu dadi situs WordPress), sampeyan bisa milih gravatar lan nampilake profil sampeyan. Bakal dadi hebat karo tema kita:

hovercards s

Hovercards wis ana wiwit Oktober pungkasan, nanging saiki wis dadi populer Jetpack lagi nyekel. Cukup mouseover gambar, lan sampeyan bakal entuk profil pangguna kanthi otomatis! Manis! Yen ora duwe situs WordPress, sampeyan isih bisa nggunakake Gravatars (fungsi PHP sederhana) lan Hovercards (jQuery plus skrip Hovercard).

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hmm, ironis, Doug, gambar sampeyan nuduhake wates kaya arep pop-up nanging ora bakal nuduhake rincian lan mung nuduhake spinner tanpa wates. Nalika aku ngeklik, Gravatar ujar manawa pangguna ora ditemokake. Nanging sawetara blogger liyane ing situs sampeyan bisa digunakake, mula aku nganggep ana kesalahan Gravatar sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.