Napa lan Cara Nggawe Akun Gravatar

logo gravatar 1024x1024

Siji mutlak kanggo nambah panguwasa lan ningkatake rangking mesin telusuran yaiku nyebatake situs sing relevan babagan situs, merek, produk, layanan utawa wong sampeyan. Profesional hubungan masarakat nggawe obrolan kasebut saben dina. Dheweke ngerti manawa entuk perhatian marang klien kanthi online nyebabake pangenalan merek. Kanthi pangowahan algoritma, iku uga strategi utama kanggo nambah rangking tembung kunci ing mesin telusuran.

Kadhangkala, kita ora duwe kesempatan kanggo wawancara utawa nulis babagan produk, nanging swarane apik banget supaya kita ngajak profesional PR supaya klien nulis kirim tamu. Artikel biasane dadi bagean sing paling gampang kanggo keterlibatan iki, perusahaan luwih seneng menehi artikel. Kita nemtokake sawetara syarat kanggo:

  • Coba njaga konten antara 500 lan 1,000 tembung.
  • Temtokake masalah sing ana ing para pemasar lan nyoba nyedhiyakake sawetara statistik karo sumber daya sing ndhukung premis kasebut.
  • Nyedhiyakake praktik paling apik kanggo ngatasi masalah kasebut.
  • Yen sampeyan duwe solusi teknologi, wenehake rincian babagan carane mbantu.
  • Kalebu tangkapan layar, diagram, diagram utawa - utamane - video solusi kasebut.
  • Kita ora mbutuhake tenggat wektu, nanging tetep menehi informasi babagan kemajuan.
  • Ndhaptar panulis karo Gravatar lan menehi alamat email panganggit sing digunakake kanggo ndhaptar.
  • Panganggit bakal ditambahake ing buletin lan bisa langsung dihubungi kanggo diterusake. Yen kiriman kasebut populer, kita bisa uga nggawe podcast babagan topik kasebut.

Ndhaptar panulis nganggo Gravatar iku penting padha bisa ngontrol gambar sing ditampilake ing profil panganggit. Tanpa, kita bakal terus dijaluk nganyari foto panganggit lan kita ora pengin ngatur. Gravatar minangka layanan sederhana lan kanggo kapentingan panulis supaya bisa duwe gambar sing bisa dingerteni ing saindenging web - ora mung ing situs kita.

Apa sing diarani Gravatar?

Saka situs web Gravatar:

"Avatar" minangka gambar sing makili sampeyan online - gambar cilik sing katon ing jejere jeneng nalika sampeyan sesambungan karo situs web. Gravatar yaiku Avatar diakoni sacara global. Sampeyan ngunggah lan nggawe profil sampeyan mung sepisan, banjur nalika sampeyan melu situs sing diaktifake Gravatar, gambar Gravatar kanthi otomatis bakal ngetutake sampeyan ing kana. Gravatar minangka layanan gratis kanggo pamilik situs, pangembang, lan pangguna. Iki kalebu kanthi otomatis ing saben akun WordPress.com lan mbukak lan didhukung dening Automattic.

Gravatar

Napa Kita Nggunakake Gravatar?

Wong asring ngganti foto profil ing situs media sosial. Dheweke bisa ngganti gaya rambut, utawa njupuk foto profesional sing anyar. Yen sampeyan wis nulis artikel kanggo publikasi, kepiye cara nganyari foto paling anyar lan paling gedhe? Wangsulane yaiku Gravatar.

Ing WordPress, foto panganggit dipikolehi liwat string enkripsi saka email pangarang. Alamat email panganggit ora ditampilake ing publik. Lan akun Gravatar bakal ngidini sampeyan ngatur sawetara alamat email ing akun kasebut, kanthi macem-macem gambar.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ora nggunakake Gravatar, nanging nggunakake MyAvatar sing plugin kanggo WordPress.

    Iki ngidini kedadeyan sing padha, nanging avatar sing ditampilake bakal padha karo sing ana ing MyBlogLog.

    Iki gampang banget amarga akeh sing maca ora bakal njupuk langkah ekstra kanggo ngunggah avatar mung kanggo bloghopping. 🙂

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Aku sejatine nggawe kelas Gravatar yen sampeyan ngeklik link ing jenengku. Gandheng kanthi longgar lan bisa digunakake kaya impen - uga cache karo tanggal kadaluwarsa kanggo avatar - kanggo ngirit nalika mbukak. Iku mung bisa ngemot avatar ing lokal.

    Adam @ TalkPHP.com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.