Nggunakake WordPress lan Formulir Gravitasi kanggo Nangkep Leads

Forms Gravity

Nggunakke WordPress amarga sistem manajemen konten sampeyan biasane dadi biasane. Akeh situs kasebut apik banget nanging ora duwe strategi kanggo njupuk prospek pemasaran mlebu. Perusahaan nerbitake whitepaper, studi kasus, lan nggunakake kasus kanthi rinci tanpa nate nyekel informasi kontak saka wong sing ngunduh.

Nggawe situs web kanthi unduhan sing bisa dipikolehi liwat formulir registrasi minangka strategi pemasaran inbound sing apik. Kanthi nyekel informasi kontak utawa bisa uga milih optik kanggo komunikasi email sing lagi aktif - sampeyan menehi katrangan marang pangguna manawa bisa dikontak minangka informasi kontak.

Yen sampeyan ora nggunakake WordPress, pengin nggunakake formulir ing pirang-pirang platform utawa lokasi, utawa duwe kabutuhan sing luwih maju, rekomendasi saya mesthi formstack. Cara nggunakake, persiyapan, lan embed gampang preduli saka situs sampeyan. Yen sampeyan nggunakake WordPress, Forms Gravity wis nggawe plugin sing populer banget sing bisa digunakake kanggo njupuk data.

Formulir Gravitasi minangka plugin drag and drop form luar biasa sing khusus digawe kanggo WordPress. Wis dikembangake kanthi apik, duwe ton tambahan lan integrasi, lan - paling apik - ngirit saben pengajuan ing WordPress. Akeh alat formulir liyane ing kana sing mung push data menyang alamat email utawa situs eksternal. Yen ana masalah nalika liwat data kasebut, sampeyan ora duwe cadangan apa wae.

gravitasi wordpress mbentuk logika kondisional

Fitur Formulir Gravitasi Klebu

  • Gampang Digunakake, Formulir Kuat - Cepet lan ngrancang formulir WordPress kanthi nggunakake editor bentuk visual sing intuisi. Pilih kolom sampeyan, atur pilihan sampeyan, lan gampang masang formulir ing situs WordPress kanthi nggunakake alat internal.
  • 30+ Siap Gunakake Bidang Formulir - Formulir Gravitasi nggawa macem-macem masukan kolom formulir menyang pucuk driji lan dipercaya, driji sampeyan bakal matur nuwun. Pilih lan pilih kolom sing pengin digunakake nggunakake editor formulir sing gampang digunakake.
  • Logika Kondhisi - Logic Conditional ngidini sampeyan ngatur formulir kanggo nuduhake utawa ndhelikake kolom, bagean, kaca, utawa malah tombol kirim adhedhasar pilihan pangguna. Iki ngidini sampeyan gampang ngontrol informasi apa sing dijaluk pangguna ing situs WordPress kanthi kekuwatan lan ngatur formulir khusus kanggo kabutuhan.
  • email Kabar - Nyoba tetep ndhuwur kabeh petunjuk sing digawe saka situs sampeyan? Formulir Gravitasi duwe respons otomatis email supaya sampeyan ngerti saben formulir dikirim.
  • Ngunggah File - Kudu pangguna ngirim dokumen? Foto? Iku gampang. Cukup tambahi kolom unggahan file menyang formulir sampeyan lan simpen file kasebut menyang server sampeyan.
  • Simpen lan Terusake - Dadi sampeyan wis nggawe formulir sing rumit lan butuh sawetara wektu kanggo ngrampungake. Kanthi Formulir Gravitasi, sampeyan bisa ngidini pangguna nyimpen formulir sing wis rampung sawetara lan bali mengko kanggo ngrampungake.
  • Petungan - Formulir Gravitasi dudu plugin formulir saben dinane… uga matematika uga. Lakukan petungan lanjutan adhedhasar angka lapangan sing dikirim lan gumun karo kanca.
  • integrasi - Mailchimp, PayPal, Stripe, Highrise, Freshbooks, Dropbox, Zapier lan liya-liyane! Gabungke formulir sampeyan karo macem-macem layanan lan aplikasi.

Forms Gravity iku kudu kanggo saben situs WordPress. Kita kaloro afiliasi lan duwe lisensi pangembangan seumur hidup!

Download Formulir Gravitasi

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nice tut, prasaja lan mbantu iki GravityForms newbie njaluk formulir pisanan sandi munggah lan mlaku. http://bit.ly/4ANvzN
    Matur suwun!

    Apa sampeyan seneng intensedebate? Kayane nambah tingkat "kebingungan" (yaiku tombol liyane) kanggo sawetara pembaca… lan cukup angel kanggo njaluk komentar tanpa!

  3. 3

    Gravity Forms lan WordPress minangka kombinasi sing apik. Apa sampeyan duwe saran kanggo ndhelikake URL nyata menyang file undhuhan lan nampilake URL undhuhan sing beda sing mung bisa digunakake sapisan? Apa kaya bit.ly bisa digunakake kanggo nggawe link download siji-wektu? Aku mikir kanggo nggunakake download dituku songs utawa file liyane sing pengin pangayoman sethitik liyane ing?

    • 4

      Hi Jason,

      Aku bener ora ndhelikake URL nyata - Aku sijine link ing email respon supaya mbutuhake wong duwe alamat email bener. Aku yakin, kanthi sawetara kode cilik, sampeyan bisa menehi link karo hash yaiku alamat email sing dienkripsi - banjur yen dheweke ngeklik, sampeyan bisa ndeleng manawa wis diundhuh lan nyegah wong liya kanggo ndownload.
      Doug

      • 5

        Ngawasi yen diundhuh lan mbusak utawa ngganti link kasebut ora bakal efisien. Bisa nggunakake jinis shortener URL kanggo nggawe link kanthi cepet lan obfuscated lan bareng karo pangguna sing bakal bisa digunakake kaping pirang-pirang sing wis ditemtokake bakal dadi tambahan sing apik banget.

  4. 7
  5. 8

    Apa ora ana sing nggunakake formulir gravitasi + integrasi chimp mail karo kothak popup / popover kaya netes kanggo njupuk alamat email kanggo buletin? Aku weruh sing situs iki bener nggunakake netes lan iki seeking kanggo cara kanggo katon netes-kaya tanpa biaya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.