WordPress: Cara Mbangun Kaca Cloud Tag

Salah sawijining fitur anyar kanggo tema saya yaiku tag cloud page. Aku seneng méga tag, nanging ora kanggo tujuan sing sejatine. Cloud tag sing dak tampilake pancen cara kanggo aku ngenali apa aku tetep topik utawa pesen blogku ganti saya suwe.

Digandhengake karo blogger anyar Al Pasternak, takon carane nggawe kaca Tag nggunakake Plugin Ultimate War Warrior.

Mangkene carane: Sawise nginstal plugin lan ngowahi pilihan sampeyan, cukup lebokake kode ing ngisor iki ing Cithakan Kaca sing ditampilake konten sampeyan. Sampeyan ora pengin nyelehake ing panggonan isi sampeyan… Mung jejer.

Tambahake kaca sing diarani "Tag" lan kosongake konten kasebut. Voila! Saiki kaca bakal nampilake tag tag sampeyan!

12 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Minangka saran sing grapyak, aku nyaranake standar kothak "Langganan komentar liwat email" menyang sing ora dipilih.

    Akeh wong sing komentar kanthi cepet lan ora ngerteni opsi cilik kasebut. Nalika dheweke wiwit 'spam' nganggo e-mail lan ora ngerti sebabe, bisa dadi ngganggu.

    Mung rong sen sandi! 🙂

  3. 3

    Matur suwun, Tony!

    Aku entuk sinyal campuran ing checkmark langganan… sawetara wong sing ngirim email marang aku lan dheweke pengin bisa dipilih supaya ora lali langganan. Luwih becik aku milih salah milih. Yen ana wong sing nanggapi komentar sampeyan, mesthine sampeyan pengin menehi kabar. Lan cukup gampang kanggo milih.

    Regards,
    Doug

  4. 4
  5. 5

    Aku kudu nduwe alesan liya Doug ing kene.

    Nalika nulis komentar, siji melu / miwiti diskusi. Mula, dakkira wajar, yen ana sing pengin dikabari.

  6. 6
  7. 7

    "Apik katon" maya!

    Sampeyan bisa nggunakake luwih saka siji warna kanthi budi.

    Salah sawijining cara nggunakake warna ing tag cloud sampeyan:
    - pilih warna utama, kirim menyang font sing paling gedhe;
    - "campuran" warna iki kanggo font sing luwih cilik.
    Tuladha "pewarnaan" ing

    Tag cloud

  8. 8
    • 9

      Menarik, Tom. Aku ora mikir solusi iki bakal bisa digunakake amarga mung milih saka tag sing wis ditambahake ing blog iki. Nanging, bisa uga narik lan nggabungake tag nggunakake Technorati API yen saben blog ana ing Technorati.

      Muni kaya proyek program cilik sing nyenengake!

  9. 10

    Hai Pak Doug
    Aku nggunakake Plugin Kata Kunci Jerome kanggo nggawe tag-cloud. Aku nyaranake nggunakake Plugin Kata Kunci Jerome tinimbang Ultimate Tag Warrior.
    Aku mikir Ultimate Tag Warrior rumit banget kanggo digunakake. matur nuwun mawon.

  10. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.