WordPress: Sawise Posting Pertama mung ing Kaca Ngarep

logo wordpress ditumpuk rgb

Sampeyan bakal nyathet sawise kaca pisanan sawise kiriman pisanan ing kaca ngarep yen aku wis nambah kartun Blaugh. Aku duwe sawetara wektu kanggo ngerti carane nuduhake kartun ing sak panggonan ing situs tanpa meksa mlebu ing sidebar sing ora ana ing situs kasebut. Dadi… Aku ndudhuk lan nemokake sawetara tema sing nggunakake sawetara kode kanggo nindakake iki. Kode kasebut bisa digunakake kanggo nyorot utawa nunjukake kiriman paling anyar… utawa mung nambah sawetara konten ing loop WordPress.

Mangkene carane sampeyan bisa nindakake:


Konten sing sampeyan karepake ing kene!

Kanggo kartun Blaugh:



Lha kowe mrene! Priksa manawa sampeyan nggawe konten iki ing daur ulang. Aku nyelehake sadurunge garis iki, dadi aku bisa nglacak:


		

14 Komentar

  1. 1

    Douglas,

    Aku mung pengin menehi matur nuwun kanthi cepet amarga tips iki. Aku wis nulis artikel kanthi cara sing beda banget sing kurang efektif tinimbang sampeyan lan salah sawijining pamaca nuduhake artikel sampeyan marang aku.

    Aku wis wiwit diowahi artikelku lan diwenehi kredit yen kredit kudu dibayar.

    Thanks maneh,

    John

  2. 3

    Sampeyan ngirit wektu akeh, aku arep miwiti tweak nalika ndeleng postingan iki, aku matur nuwun banget. matur nuwun kanggo nuduhake.

  3. 4

    Apa aku bisa ngetrapake kode iki ing sidebar supaya iklan mung ditampilake ing sidebar ing homepage?
    Yen ora, sampeyan bisa menehi terang babagan carane aku bisa nindakake iki?
    Matur nuwun!
    Tyler

  4. 5

    Kanggo nggawe kode iki bisa diatasi ing sidebar, utawa ing endi wae ing sadhuwure loop, cukup copot kabeh babagan $ post lan $ $ saka kode supaya sampeyan bisa duwe;

    barang tekan kene

  5. 6
  6. 7
  7. 9

    Matur suwun kanggo tips iki Douglas. Apa ana cara kanggo nambah pariwara ing kaca tartamtu tinimbang homepage? Aku saben kaca duwe kaca lan aku bisa ngidentifikasi kaca sing dimuat adhedhasar..aku nggoleki petunjuk tartamtu.

    Thanks in advance
    Vaibhav

  8. 10

    Kode sing migunani tenan, lan aku wis nggunakake sawetara wektu. Apa ana cara kanggo nyakup pernyataan 'liya' supaya sampeyan bisa duwe iklan sing mbukak ing homepage, lan liya-liyane sing mbukak ing saben kaca liyane?

    Wis pirang-pirang taun aku nggoleki lan ora bisa nemokake!

    Muga-muga ana wong sing bisa nulungi.

    Thanks in advance.

    James

  9. 12

    Halo Douglas…

    Aku lagi nggunakake plugin ing homepage… Nanging dokumen coderguidelines duwe watesan ora tutul kode tema inti ... mula aku nggunakake fungsi add_filter…

    yen (is_home ()) add_filter ('the_content', 'myunction');

    Nanging ora bisa digunakake kanthi bener…. filter iki nuduhake kula konten pluging ing saben postingan ing homepage… apa sing bisa aku lakoni? apa ana kait liyane kanggo konten homepage?

    Matur suwun…

  10. 13

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.