WordPress: Sawise Posting Pertama mung ing Kaca Ngarep

logo wordpress ditumpuk rgb

Sampeyan bakal nyathet sawise kaca pisanan sawise kiriman pisanan ing kaca ngarep yen aku wis nambah kartun Blaugh. Aku duwe sawetara wektu kanggo ngerti carane nuduhake kartun ing sak panggonan ing situs tanpa meksa mlebu ing sidebar sing ora ana. Dadi… Aku ndudhuk lan nemokake sawetara tema sing nggunakake sawetara kode kanggo nindakake iki. Kode kasebut bisa digunakake kanggo nyorot utawa nunjukake kiriman paling anyar… utawa mung nambah sawetara konten ing loop WordPress.

Mangkene carane sampeyan bisa nindakake:


Konten sing sampeyan karepake ing kene!

Kanggo kartun Blaugh:



Lha kowe mrene! Priksa manawa sampeyan nggawe konten iki ing daur ulang. Aku nyelehake sadurunge garis iki, dadi aku bisa nglacak:


		

14 Komentar

  1. 1

    Douglas,

    Aku mung wanted kanggo nyelehake cepet matur nuwun kanggo tip iki. Aku wis nulis artikel kanthi cara sing rada beda sing kurang efektif tinimbang sampeyan lan salah sawijining pembaca nuding artikel sampeyan marang aku.

    Aku wis wiwit diowahi artikelku lan diwenehi kredit ing ngendi kredit kudu dibayar.

    Thanks maneh,

    John

  2. 3
  3. 4

    Apa aku bisa ngetrapake kode iki ing sidebar supaya iklan mung katon ing sidebar ing homepage?
    Yen ora, sampeyan bisa menehi pencerahan babagan carane aku bisa nindakake iki?
    Matur nuwun!
    Tyler

  4. 5

    Supaya kode iki bisa digunakake ing sidebar, utawa ing ngendi wae ing sanjabane loop while, mung mbusak kabeh barang babagan $ post lan $ page saka kode supaya sampeyan duwe iki;

    barang dadi kene

  5. 6
  6. 7
  7. 9

    Many thanks kanggo tip iki Douglas. Apa ana cara kanggo nambah iklan ing kaca tartamtu tinimbang homepage? Aku saben kaca duwe pageId lan kita bisa ngenali kaca sing dimuat adhedhasar iku..i looking out kanggo pitunjuk tartamtu.

    Thanks in advance
    Vaibhav

  8. 10

    Kode tenan migunani, lan aku wis nggunakake kanggo nalika. Apa ana cara kanggo nyakup statement 'liyane' supaya sampeyan bisa duwe iklan sing mbukak ing homepage, banjur liyane sing mbukak ing saben kaca liyane?

    Aku wis pirang-pirang taun nggoleki lan ora bisa nemokake!

    Muga-muga ana sing bisa nulungi.

    Thanks in advance.

    James

  9. 12

    Salam Douglas…

    Aku nggarap plugin ing homepage… Nanging dokumen coderguidelines duwe watesan supaya ora ndemek kode tema inti… dadi aku nggunakake fungsi add_filter…

    if(is_home()) add_filter('the_content','myfunction');

    Nanging ora bisa mlaku kanthi bener…. Filter iki nuduhake isi plugin ing saben kiriman ing homepage… apa sing bisa daklakoni? apa ana pancing liyane mung kanggo isi homepage?

    Matur suwun…

  10. 13

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.