Ganti Panelusuran WordPress karo Telusuran Khusus Google

asil telusuran khusus google

Ayo ngadhepi, WordPress Panelusuran alon lan akurat banget. Kanthi matur nuwun sanget, Google kalebet cepet lan akurat. Kajaba iku, Google Google Custom Search wis berkembang supaya bisa dilebokake ing blog (utawa situs web) sampeyan dhewe.

Permalinks lan Telusuran Khusus Google

Kanggo situs sing nganggo permalinks kaya aku, aku kudu modifikasi tambahan. Aku kudu nggawe tumindak ing tag form tinimbang menehi kabeh URL karo domain.

<form action="/query/"...

Google Custom Search duwe fitur liyane sing apik… bakal narik gambar sing ditampilake yen situs sampeyan nggunakake lan sampeyan wis ngoptimalake header nggunakake microdata sesuai karo schema.org. Aku nggunakake Plugin Yoast WordPress SEO kanggo ngrampungake - lan situsku dianyari nganggo gambar sing ditampilake kanggo saben kiriman.

asil telusuran khusus google

Gawe Cithakan Kaca Hasil Panelusuran

Daripada ngrusak tema sampeyan utawa nggawe Javascript sing ditempelake ing konten kaca sampeyan, aku uga nyaranake nggawe template kanggo Kaca Hasil Telusuran Khusus Google. Kanggo nindakake iki, cukup gawe kaca sing kabentuk kaya kaca tema Kaca Tunggal. Tutup kabeh potongan sing sampeyan ora butuh lan lebokake kode Google. Tambahake kaca menyang template sampeyan lan sebut wae kaya googlecse.php kanthi kode ing ngisor iki:

 Asile Panelusuran: [Lebokake Kode Hasil Telusuran Khusus Google Ing kene]

Saiki, yen sampeyan nambahake kaca anyar kanggo asil, pilih iki minangka cithakan:
template kaca milih

Aku ora ragu-ragu nindakake iki ing blog apa wae - ora mung kanggo nambah kacepetan, nanging uga asil sing relevan. Sampeyan uga bisa entuk dhuwit sawetara ing sisih! Priksa dhewe lan wenehi formulir Telusuran anyar kanggo muter! Sampeyan ora bakal kuciwa!

Siji cathetan: Yen sampeyan mbukak tema kaya Tema Selawe Welas Welas, sampeyan kudu nganyari bidang telusuran css kanthi! penting ing saben gaya lapangan pitakon supaya sampeyan njaga tampilan lan rasane! Sampeyan uga kudu kode hard lebar CSS iframe ing lembar gaya sampeyan (kanthi pilihan nyetel jembar ing JavaScript katon ora duwe pengaruh).

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.