Cara Nganyari Sidebar Acara WordPress saka iCal nggunakake Kalender Google (lan Google Fun liyane!)

Minggu iki aku mlebu situs pribadi kanggo Aplikasi Google. Aku entuk gunung Spam amarga alamat emailku ora diganti pirang-pirang taun host sandi (sanajan aku tresna marang dheweke) bakal dikenani biaya $ 1.99 saben alamat email kanggo Perlindhungan Spam, yaiku sawetara Gmail ora gratis. Uga, karo Gmail, sampeyan nggarap algoritma sing dibangun dening jutaan pangguna liyane dadi cukup akurat!

Lencana Google Talk

Nanging, ana manfaate tambahan kanggo pindhah menyang Google Apps sing aku ora ngerti! Kapisan yaiku kemampuan nggabungake aplikasi Pesen Instan Google, sing diarani Talk, langsung ing sidebarku liwat a Lencana Google Talk.

Google Notifier

Uga, saiki aku entuk Google Notifier, sing menehi tandha yen aku duwe email lan, saiki, integrasi karo Google Apps lan menehi tandha yen aku uga duwe acara tanggalan. Iki aplikasi cilik sing apik.

Sinkronisasi iCal Kalender Google

Mungkin warta paling gedhe minggu iki yaiku nalika kancaku, Bill, ngirim babagan dhukungan Google Kalender saka CalDav lan kemampuan kanggo nyinkronake iCal lan Kalender Google. Cukup gampang:

  1. Bukak Preferensi iCal
  2. Tambah Akun
  3. Ketik Alamat Email lan Sandi Google
  4. Ketik alamat Tanggalan sampeyan:
    https://www.google.com/calendar/dav/youremail@
    yourdomain.com/user

google google

Aku ora pengin nuduhake tanggalan utama ing sidebar WordPress, mula aku nambahake Tanggalan liyane ing Kalender Google lan banjur nambahake menyang iCal. Ana pituduh kanggo nyinkronake tanggalan sekunder karo iCal. Iku mung URL sing beda.

Integrasi Kalender Google WordPress

Langkah pungkasan yaiku nginstal Plugin WordPress Kalender Google kanggo nambah widget menyang Sidebar sing ngrampungake lan nampilake kedadeyan saka Tanggalan. Nanging, ana sawetara nuansa karo plugin iki sing kudu digatekake:

  1. Mlebu kanggo a Data Google API Tombol, sampeyan kudu ngetik setelan Plugin.
  2. Nalika ngetik alamat XML kanggo feed Kalender, coba ganti simpul pungkasan url kanthi 'lengkap' saengga alamat katon kaya mangkene:
    http://www.google.com/calendar/feeds/youremail@
    yourdomain% 40group.calendar.google.com / publik / lengkap
  3. Widget nampilake wulan lan tanggal sing apik banget. Iki amarga format ing JavaScript lan bisa gampang diowahi. Ing functions.js ing baris 478, sampeyan bakal nemokake format tanggal kasebut. Yen sampeyan pengin tanggal ditampilake ing format sing beda, sampeyan bisa ngowahi senar output. Tuladha:
    dateString = displayTime.toString ('dddd, MMMM dd, yyyy');
  4. Judhul widget ora ditampilake sesuai karo WordPress API lan fungsi widget gawan. Ana wong sing cukup becik kanggo ngirim koreksi babagan iki ing Google Code nanging durung dirilis. Mangkene pituduh babagan kode apa ganti kanggo mbenerake masalah judhul widget.

Kanthi integrasi lengkap, saiki aku bisa nggunakake Google Notifier utawa iCal lan nambah acara sing bakal ditampilake ing sidebarku! Jumlah wektu sing dibutuhake gumantung saka setelan sinkronisasi antarane iCal lan Google.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Iku apik banget. Nyoba akeh tanggalan acara, ora ana sing cocog. Plugin Google wpng iku cocog kajaba poin ing ndhuwur. Lan, aku ora duwe ilmu babagan skrip. Dadi…
    Syukur saka manah.
    Anand.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.