WordPress: Lacak Panelusuran Situs karo Google Analytics

Depositphotos 12483159 s

Google Analytics nduweni fitur sing apik, yaiku kemampuan nglacak telusuran internal ing situs sampeyan. Yen sampeyan mbukak blog WordPress, cukup akeh cara kanggo nyiyapake Panelusuran Situs Google Analytics:

  1. Pilih situs sampeyan ing Google Analytics banjur klik Sunting.
  2. Navigasi menyang tampilan sing pengin disiyapake Panelusuran Situs.
  3. Klik Ndeleng Setelan.
  4. Ing Setelan Panelusuran Situs, atur Lacak Telusuran Situs menyang ON.
  5. Ing kolom Parameter Query, ketik tembung utawa tembung sing milih paramèter pitakon internal, kayata "istilah, telusuran, pitakon". Kadhangkala tembung kasebut mung aksara, kayata "s" utawa "q". (WordPress "s") Ketik nganti limang paramèter, dipisahake karo koma.
  6. Pilih manawa sampeyan pengin Google Analytics ngilangi paramèter pitakon saka URL sampeyan. Iki mung ngudani paramèter sing disedhiyakake, lan dudu paramèter liya ing URL sing padha.
  7. Pilih manawa sampeyan nggunakake kategori utawa ora, kayata menu molor kanggo nyaring telusuran situs.
  8. Klik Aplikasi

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Thanks kanggo Tip! Aku wis nginstal sawetara dina kepungkur lan ora yakin babagan telusuran lan kepengin ngerti kenapa durung dilaporake. Sampeyan ngatasi loro masalah!

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.