WordPress kanggo Bisnis Cilik

wordpress

Nalika ana pirang-pirang industri ing industri sing nyurung WordPress, bisa dadi angel kanggo bisnis cilik sing ora duwe teknologi kanggo nggawe conto WordPress. Iki minangka infographic sing apik kanggo nggoleki wong utawa tim liwat apa sing kudu dingerteni lan disiyapake nalika ngrancang lan ngetrapake situs WordPress. Aku uga seneng infographic iki amarga mbutuhake pangguna ngeklik microsite interaktif kanggo ndeleng wangsulan.

Miturut pendapatku, mung ana siji rekomendasi sing ora ana ing rekomendasi - lan iku kalebu layanan hosting WordPress utama kaya Flywheel. Kanthi mbukak host sing apik, bisnis cilik bisa ngeculake setengah saka masalah kasebut ing dhaptar, kalebu backup, keamanan, perawatan, kinerja, lan dhukungan!

wordpress kanggo bisnis cilik

3 Komentar

  1. 1

    OMG! Seneng karo pratelan "Ing Pendapat Kula" kabeh! Sapa ing pikiran sing bener sing bakal nimbang iki nalika saiki duwe solusi SaaS sing larang lan larang? Ing Tyner Pond Farm (bisnis sing jelas cilik.) Kita nggunakake Compendium lan Hubspot. Gampang, bisa diukur lan regane murah. Ora ana ing infographic iki, aku ndeleng babagan analytics utawa ngukur ROI.

    • 2

      Wong mesthi ngremehake sumber daya sing dibutuhake kanggo nggawe implementasi profesional WordPress. Dheweke nganggep "gratis" banjur alon-alon nemokake kabeh masalah kustomisasi, plugin, arsitektur, backup lan keamanan. Kita seneng karo WordPress nanging duwe pangembang lan desainer WordPress kanggo staf ... ora akeh bisnis sing duwe sumber daya kasebut!

  2. 3

    Hi there,

    Matur nuwun mulang babagan aku babagan cara nglakokake bisnis cilik. WordPress pancen bisa dipercaya lan duwe infographic pangerten. Iki minangka mupangate bakal entuk mupangate bisnis, amarga bisa dadi faktor tambahan kanggo wong sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.