WordPress berkembang dadi CMS Powerhouse

wordpress

WordPress pancen wis ngalami evolusi sadurunge aplikasi blog lan dadi fitur sing luar biasa sing nggawe fitur khas sing khas CMS. Aku gumun tenan amarga cepet nganyari WordPress uga fitur-fitur cerdas sing ditambahake.

Saiki, yen dheweke bisa ngupayakake panjaluk

Iki layar sing ditinggalake nalika nyoba ndownload WordPress 2.6 esuk iki. Ora apa-apa, sanadyan… Aku bakal ngenteni.
goshdarnit

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hai Douglas !, Aku seneng banget karo blog sampeyan; sanajan aku ora persis ing bidang bisnis sing padha, aku seneng maca pengalaman saka wong liya, lan aku seneng informasi paling akeh. Oke, saiki cukup kanggo muji :), dina iki aku ngeklik header RSS postingan iki kanggo entuk kene lan entuk kesalahan, lan dudu iki pertama kaline. Link ing RSS dikirim menyang feedburner banjur menyang "wordpress-26-is-here", dene tautan sing bener yaiku "wordpress-evolving-into-a-cms-powerhouse". Aku ora ngerti yen ana konfigurasi sing bisa diganti.

    Regards,
    Tatus.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.