Tema Acara Paling Apik kanggo WordPress

festival teknologi musik indy

Kita lagi nyiapake penggalangan dana kaping pindho kanggo Leukemia & Lymphoma Society kanthi Festival Musik & Teknologi ing kene ing Indianapolis tanggal 26 April. Pungkasan taun iki, kita entuk luwih saka $ 30,000 lan kita ngarep-arep bisa ngalahake taun iki.

Ing taun iki kita mutusake nggawe ulang acara kasebut supaya luwih gampang dielingi, lan nggawe situs sing bakal nggambarake rasa seneng sing luar biasa taun kepungkur. Nanging, kabungahan kita nalika nggawe ulang jeneng mandheg nalika nyoba tema WordPress sawise tema WordPress sing dikembangake kanggo acara. Yen terus terang, dheweke mung nyedhot.

Kasunyatane, paling apik peringkat tema acara ing situs tema WordPress sing disenengi nggawe sawetara minggu amarga ora ngerti carane nyiyapake. Kurang conto data, dokumentasi elek, lan dhukungan nol nolak kita nyerah.

Kita pancen sukses banget, mula sejatine aku ragu-ragu nggawe tuku tema liyane ... nanging aku tekan Showthemes lan dadi tertarik karo penawaran, uga fokus, ing tema acara.

Sajrone sawetara jam aku duwe situs sing dirancang kanthi lengkap Tema Fudge lan pedunung tanpa ana masalah apa-apa! Malah duwe widget ticketing Eventbrite kanthi apik!

Tema acara lan konferensi uga responsif, nggawe situs acara utawa microsite dadi ayu kanggo dijelajah - sanajan ing layar sing luwih cilik. Kita seneng banget karo tema sing mlebu dadi afiliasi lan nduwe link ing postingan iki. Muga-muga sampeyan seneng karo dheweke uga - lan ketemu sampeyan tanggal 26 April ing acara kita!

Cathetan sisih: Taun ngarep, aku yakin bakal nggawe tema bocah sing menehi merek sing luwih ketat ... nanging kita uga seneng banget karo tema kasebut!

Tema Konferensi Vertoh

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.