Skrip Sandhi Darurat WordPress

wordpress

Kadhangkala, kita ketemu perusahaan sing duwe host WordPress ing server sing ora bisa ngirim email. Iki bakal ngrusak nalika sampeyan kelangan sandhi menyang WordPress lan sampeyan kudu mlebu kanggo njupuk. WordPress nyimpen tembung sandhi sing dienkripsi, mula sanajan akses menyang database ora mbantu. Nanging yen sampeyan duwe akses menyang server liwat FTP, sampeyan bisa ngunggah skrip sing ngidini sampeyan mbukak ngreset sandhi administratif liwat sawijining kaca. Mangkene informasi saka situs iki:

Warnings

  1. Sampeyan mbutuhake sampeyan ngerti jeneng panganggo administrator.
  2. Nganyari sandi administrator lan ngirim email menyang alamat email administrator.
  3. Yen sampeyan ora nampa email, sandhi isih diganti.
  4. sampeyan apa ora kudu mlebu log kanggo nggunakake. Yen sampeyan bisa mlebu, sampeyan ora butuh skrip kasebut.
  5. Selehake iki ing root instalasi WordPress sampeyan. Aja upload iki menyang direktori Plugins WordPress.
  6. Mbusak skrip yen sampeyan rampung amarga alasan keamanan.

Arah kanggo nggunakake

  1. Simpen skrip ing ngisor iki minangka file sing diarani emergency.php menyang root instalasi WordPress sampeyan (direktori sing padha karo wp-config.php).
  2. Ing browser sampeyan, bukak http://example.com/emergency.php.
  3. Kaya sing diwenehake, ketik jeneng panganggo administrator (biasane admin) lan sandhi anyar, banjur klik Pilihan Pembaruan. Pesen ditampilake nyathet sandhi sing wis diganti. Email dikirim menyang administrator blog kanthi informasi sandhi sing diganti.
    Mbusak emergency.php saka server yen sampeyan wis rampung. Aja dilebokake ing server sampeyan amarga bisa digunakake wong liya kanggo ngganti sandhi sampeyan.

Mangkene kode ing file teks. Ganti jeneng darurat.txt menyang emergency.php lan lebokake ing root instalasi WordPress sampeyan. AS WARNED: Copot file sawise digunakake!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.