Tambah Latar mburi Kustom menyang WordPress 3

latar mburi kustom wordpress

Wulan iki majalah .net teka karo bagean sing apik ing fitur WordPress 3. Salah sawijining fitur yaiku kemampuan kanggo ngganti gambar latar mburi ing tema sampeyan. Kode kasebut pancen gampang. Ing file functions.php tema sampeyan, tambahake baris ing ngisor iki:

add_custom_background ();

Yen tema sampeyan ora duwe file fungsi.php tema, cukup tambah siji! File tema standar sing bakal kalebu WordPress kanthi otomatis. Asil rampung sampeyan saiki duwe opsi menu latar mburi ing bagean Muncul saka administrasi:

latar mburi kustom wp s

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.