Formulir Kontak WordPress kanthi Perlindhungan Spam

UPDATE: Aku nyaranake Formulir Gravitasi saka RocketGenius kanggo integrasi formulir sing kuat banget karo WordPress!

SpamDumadakan, aku lagi entuk ageng volume spam Formulir Kontak nggunakake Ryan Duff Formulir Kontak WordPress sing apik plugin.

Aku wis menehi komentar ing situs Ryan lan IM lan dakkandhani yen aku bisa ngatasi masalah kasebut kanthi nambah Pitakon Tantangan, nanging aku kayane ora bisa kontak karo dheweke. Dadi… iki plugin Ryan kanthi Perlindhungan Spam sing anyar lan luwih apik. Aku nggunakake ing situsku lan iku sukses banget.

Plugin saiki bisa didownload liwat Kaca Proyek: Formulir Kontak WordPress karo Kaca Proyek Plugin Protection Spam

179 Komentar

  1. 1

    Aku mung pengin ngucapake matur nuwun sanget kanggo mod iki. Aku nggunakake plugin formulir kontak Dagon Design amarga nawakake verifikasi anti-spam nanging ora trampil banget babagan CSS, ora bisa katon kaya karepku. Aku wis nggunakake plugin Ryan sadurunge, nanging wis dikepung karo spammer sing ngirimi email kanthi nggunakake. Anti-spamku - Perilaku sing Ala lan Spam Karma - kejiret, nanging isih lara.

    Sampeyan minangka penambahan sing apik lan apik, lan miturutku, Ryan kudu nggunakake mod lan menehi sampeyan kredit kanggo njupuk plugin kanthi cara sing migunani.

    Dadi ya. Matur nuwun! Formulir kontak katon kaya sing dakkarepake saiki. x

  2. 2

    Matur nuwun, Andy! Aku diilhami dening Seth Godin lan buku Crypto. Seth nuding situs (jaman biyen) sing duwe pitakonan tantangan 2 + 2 = 4 sing ora bakal owah.

    Nalika aku maca buku Crypto, salah sawijining bagean utama yaiku kepiye sampeyan bisa ngirim informasi ing antarane 2 wong sing ngatasi masalah ... tanpa ana wong ing tengah sing bisa ngatasi.

    Masalah sing paling akeh 'spamware' yaiku komputer ngitung pitakon tantangan. Iki cacat sing ana, amarga bakal dadi komputer sing nyoba ngilangi.

    Kanthi nggawe pitakonan tantangan minangka aspek sing katon ing kaca ing basa Inggris, aku ngindhari pitakon lan solusi komputer. Lan… mung kanggo mesthekake, aku ngidini wong kasebut ngganti pitakon lan mangsuli kapan wae sing dikepengini.

    Kayane model sing apik lan muga-muga komentar kasebut sabanjure. Aku entuk pirang-pirang spam ing komentarku nanging durung nampa SPAM siji wae ing formulir kontakku.

    Apresiasi komentar sing apik!
    Doug

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Doug, sampeyan wong lanang lan sarjana! Bubar dibom ing sawetara dina pungkasan karo spam Formulir Kontak lan google forum dhukungan WP nggawa aku langsung menyang kene. Aku wis nginstal plugin anyar lan bisa digunakake kaya pesona. Aku uga wis ngencengake tombol PayPal minangka apresiasi plugin / modifikasi nylametake iki!

    Formulir iki bisa dadi kekuwatan siji-sijine pungkasane saya nganyari blog pribadi ing joniverse.com saka WP 1.5.x nganti WP 2!

  6. 6
  7. 7

    Solusi sederhana kanggo masalah gedhe. Kabeh kudu dikode kanthi cara iki, dudu plugin 50 KB sing ora bakal digunakake utawa fitur aneh (AJAX kanggo Formulir Kontak? Apa?).

    Thanks.

  8. 8
  9. 9
  10. 10

    Heh. Matur nuwun kanggo plugin. Sampeyan rock!

    Aku wis nyoba nggunakake Formulir Kontak WP asli Ryan Duff, nanging mesthi ngalami kesalahan karo blogku (diwenehake, bisa uga ana konflik tema). Lan Plugin Phrixus WP ora nate kerja.

    Apa sing sampeyan lakoni? Kok kerjane Nopo nopo

    Oalah, matur nuwun wong! Sumbangan lagi diluncurake.

  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14

    Nuwun sewu babagan Mei C!

    File saiki kasedhiya. Sampeyan kedadeyan ing situs kasebut nalika aku ngubengi sawetara domain. Aku uga ngirimi sampeyan cathetan liwat email yen file saiki wis ana.

    Doug

  15. 15

    Matur nuwun kanggo ndandani! Aku nggoleki sedina muput, mikir manawa ana gegayutane karo browserku mula aku nyoba macem-macem browser kanthi asil sing padha.

    Biyen aku ora bisa kerja, nanging kayane saiki wis bisa digunakake! Apik tenan! Wiwitane, Prilaku sing Ala mblokir aku saka situsku. Aku ora percaya! Kayane cukup agresif mula aku nambah alamat ipku dhewe ing dhaptar putih amarga aku ora bisa entuk pangembang (kabeh email dibalekake).

    Muga-muga bisa nyuda jumlah email spam sing aku entuk saka formulir kontak. Aku bakal ngganti pitakonan tantangan kanthi periodik kanggo nggagalake spammer manungsa sing maca.

    Wektu bakal ngerti manawa iki minangka cara nyegah. Aku njaga driji terus. Matur suwun plugin sing apik!

  16. 16
  17. 17

    Matur nuwun matur nuwun matur nuwun. Kita kudu ngganti server, lan dumadakan kabeh sing wis digunakake kanggo formulir kontak sadurunge ditembak. Formulir sampeyan bisa digunakake kanthi apik, kajaba aku kudu ngowahi styleheet supaya area jeneng / teks diantrekake ing IE (apik ing Firefox). Aku mung ngganti .contactright dadi float kiwa. Aku uga kudu ngowahi ukuran textarea supaya pas karo blogku, nanging gampang. Bisa kaya ngimpi!

  18. 18

    Sugeng rawuh, Linda! Aku uga wis ngowahi HTML asli formulir kanggo tata letak sing luwih apik (sampeyan bisa ndeleng ing kaca kontak ing situs iki). Aku pancen akeh masalah karo kompatibilitas lintas-browser sing aku nyerah lan nggawe tabel! Aku ngerti sing mestine ora-ora… nanging katon luwih apik.

  19. 19

    Aku wis nyoba nggunakake versi kontak sampeyan sing wis diowahi, nanging ora bisa nggawe tata letak kanthi bener. Paling ora ing IE, Firefox mesthi bisa digunakake kanthi sampurna. Isi-blok wis ngambang lan aku butuh baris. Apa sampeyan bisa menehi petunjuk babagan kepiye?

    http://www.ans-online.nl/anstiplijn

  20. 20

    Teun,

    Aku wis ngowahi plugin lan nambah versi tata meja. Aku nemoni masalah sing padha karo sampeyan lan aku nyerah nyoba nggawe CSS / HTML. Kadhangkala tabel minangka pendekatan sing paling apik.

    Doug

  21. 21

    Hai Teun - gaya ing ngisor iki saka Doug "wp-contactform" ing folder wp-contact. Aku mung ganti rong perkara, dakkira (aku ora bisa kelingan babar pisan!) Lan aku nambah gaya kanggo tombol kirim. Doug - Aku kudu ngganti px menyang ems, nuwun sewu!

    Gaya kasebut ditrapake ing wiwitan kaca wp-contactform sing padha, ing endi sampeyan bakal weruh sawetara baris sing ngemot dawa kanggo teks teks. Ing kene sampeyan bisa nambah gaya menyang tombol kirim. (Muga-muga kabeh iki masuk akal). Aku durung nyoba pangowahan gaya ing ngisor iki ing kabeh browser lan kabeh resolusi, nanging katon apik ing Firefox lan IE. Yen sampeyan nyoba lan nemokake quirk, tulung dakcritakake:

    / * Miwiti Formulir Kontak CSS * /
    .kontak {
    posisine: statis;
    kebanjiran: didhelikake;
    }
    .kontak {
    ambane: 25%;
    teks-align: right;
    jelas: kalorone;
    Ngawang: kiwa;
    tampilan: inline;
    bantalan: .4em;
    wates: .5em 0;
    }
    .contactright {
    ambane: 70%;
    nglarasake teks: kiwa;
    Ngawang: kiwa;
    tampilan: inline;
    bantalan: .4em;
    wates: .5em 0;
    }
    .contactror {
    tapel wates: .1em solid # ff0000;
    }
    .contactubmit {
    nglarasake teks: tengah;
    }
    / * Formulir Kontak Akhir CSS * /

  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25

    Aku wis nyoba ngetrapake sawetara formulir kontak, kalebu Ryan.

    Nalika nggunakake formulir kontak, aku bakal entuk teks sing tumpang tindih, jeneng, lsp luwih dhuwur tinimbang kothak, lan pangguna ora bisa ngetik data ing kothak teks.

    Apa ana cara sing bisa ditulungi? Mangkene kaya apa:

    http://www.michelledear.com/?page_id=48

    Aku pancen wis ngresiki apa wae sing wis didaftar saben informasi "yen sampeyan nggunakake versi sadurunge".

    Sembarang pitulung bakal ngormati banget.

    Thanks!

    Michelle Dear

  26. 29
  27. 30

    Hai Doug
    Aku mung masang lan ngaktifake plugin sampeyan sing apik, nggawe kaca Kontak, nanging, apa sing kudu dakkirimake kanggo formulir kontak sing ditampilake ing kaca kontak, apa aku kudu masang sawetara kode? lan yen ya, ing endi? lan utawa kepiye
    Aku wis maca file readme sing digoleki kanthi instruksi, nanging ora ana gunane ing kene.
    Nuwun sewu, nanging aku anyar, bisa dijaluk langkah demi langkah.

    Matur nuwun

    Dr PennyStock

    • 31

      Halo Dr.,

      Ora masalah! Bangun kaca anyar dhewe banjur tambahake cuplikan ing ngisor iki sing pengin ditampilake formulir:

      Priksa manawa sampeyan kudu nyetel pilihan kanggo formulir!

      Doug

  28. 32
  29. 34
    • 35
  30. 36

    Howdy,

    Aku wis nyoba pirang-pirang formulir kontak nanging ora ana sing nggarap Godaddy kajaba sing iki !!! Iki babar pisan. Uga, entri pitakon tantangan ing formulir bisa ngatasi gambar! Priksa situs webku ing endi dhasar nggawe gambar captcha kanggo nyoba tampil luwih profesional. Pancen apik, matur nuwun kanthi sanget!

    • 37

      Gerald, swarane apik tenan; Aku duwe klien sing pengin ngamanake formulir kontak. Apa sampeyan kepengin nuduhake kepiye carane nggawe captcha ing kaca sampeyan nalika uga ngetrapake plugin Kontak Douglas sing luwih apik?

      • 38

        Howdy Joni,

        Pancen gampang banget. Gawe gambar jinis captcha cilik kanthi sawetara karakter supaya katon legit. Bebas bae kanggo nyalin tambang lan upload. Banjur pindhah menyang wp-admin-> options-> formulir kontak.

        Ing "Apa pitakon tantangan sampeyan?" kothak teks ing kene sing dakkirim:

        Verifikasi tembung: (img style = "float: right;" src = "http://www.yoursite.com/images/captcha.jpg" border = "0 ″ alt =" "Verifikasi tembung: Mangga lebokake huruf-huruf kasebut menyang kothak teks ing sisih tengen gambar. ”)

        ganti “)” nganggo “>” mesthi wae!

        Punapa mawon teks ing gambar kasebut lebokake kothak teks "tanggapan sing bener". Simpen kanthi mencet "Pilihan nganyari" lan sampeyan wis rampung.

        Yen ana masalah spam, mula sampeyan kudu ngganti gambar lan respons sing bener. Muga-muga bisa sukses kanggo sampeyan lan semoga sukses karo klien sampeyan.

  31. 39

    Doug,
    Aku mikir manawa WordPress nulis maneh kiriman sampeyan rada. Kode kanggo nyakup formulir kontak padha karo komentar HTML, nggunakake rong 'dash'. Kode ing situs iki sing aku salin & tempelake minangka emdash! Wong sing nyalin lan nempel bakal ngerti yen emdash ora bisa digunakake…

  32. 42

    Nuwun sewu ngganggu wong lanang maneh. Plugin kasebut apik banget lan aku ora nate ngalami spam kaya sadurunge, nalika nggunakake plugin PXSMail.

    Babagan garis lapangan kanggo IE, aku ngerti manawa ana wong sing nyedhiyakake kode kanggo plugin nanging aku ora yakin persis ing endi aku kudu nyelehake. Apa ana sing bisa nulungi? Utawa, babagan tabel siji? Kepiye bedane? Apa format tabel bakal ngilangi masalah keterlihatan kabeh? Matur suwun masukan!

    • 43

      Hai Mei C,

      Sampeyan bisa nyoba salah sawijine - pancen gumantung karo tema sampeyan babagan tampilan. Sampeyan ora bakal nglarani apa-apa kanthi nyalin siji file menyang file liyane. Yen sampeyan wis nyiyapake kaca anyar (contone: Hubungi), sampeyan bisa nulis pambuka kaca banjur tindakake nganggo kode bentuk…. Tuladha:

      Aja lali menehi garis liwat formulir iki:
      <!-- contactform -->

      Pancene mung sing ana ing kene! Kode kasebut bakal diganti karo formulir nalika sampeyan ndeleng.

      Doug

  33. 44

    Bubar nganyari 4 blog dadi WP2.1, lan saiki formulir kontak saya salah laku.
    2 tampilan ok. 1 ora ditampilake babar pisan lan ana sing nuduhake kesalahan mbaleni babagan tumpukan jerami kosong ing format.php.

    Tag cepet formulir kontak ora ditampilake ing layar edit ing blog apa wae. (Lan kothak kasebut dicenthang kabeh).

    Apa ana ide sapa?

  34. 45

    OK.
    Aku wis nemtokake kesalahan haystack minangka masalah PHP sing mandheg, dadi ora ana kesalahan plug-in.
    Sing ora ditampilake babar pisan duwe persiyapan sing padha karo sing saiki digunakake, mula bisa uga salah sawijining file sing rusak. (Bakal rampung ngilangi lan instal maneh).
    Isih durung ngerti sebabe tag cepet kasebut ora ditampilake. (Aku mikir 2.1 bisa uga duwe versi TinyMCE sing dianyari, apa bisa?)

  35. 46
  36. 48
  37. 50
  38. 51
  39. 54

    Mung panjaluk fitur kanggo ngganti cara nangani utawa nambah pilihan kanggo tanggapan tantangan supaya ora sensitif. Yen sampeyan nggunakake pitakonan logika lan wangsulane "foo" lan ana sing input "Foo", gagal 🙁

    Saliyane quibble suntingan, plugin sing apik 🙂 Apresiasi!

  40. 55

    Apik banget - aku uga pengin ndeleng opsi kanggo muter ing antarane sawetara pertanyaan kanthi acak.

    Tampilake pitakon sing rada acak bakal luwih suwe kanggo ngalangi spammer, aku kira.

    Lan kanggo bitbybit, cukup ganti baris ing wp-contactform.php sing diwaca if($input == $answer) {

    kanggo if(strtolower($input) == strtolower($answer)) {

    • 56

      Matur suwun, Geoff. Aku mikir bakal nggawe pilihan kanggo sensitivitas kasus ing aplikasi kasebut. Aku uga seneng ide babagan pitakon / jawaban acak; nanging sejatine aku ora nate spam ngubungi wiwit nggunakake solusi iki. Kita bakal weruh suwene suwene!

  41. 57

    Pak Karr
    Matur suwun banget kanggo solusi iki. Aku mikir nggunakake plugin gambar CAPTCHA, nanging iki sampeyan luwih apik kanggo kesederhanaan.

    Aku pancen ngapresiasi lan nggunakake ing situs web.

    paling apik

    • 58
      • 59

        Halo maneh !!
        Aku maca teks presentasi plugin ing manajemen plugin wordpress. Ana sing nulis, bisa digunakake ing postingan komentar, bener?
        Apa sampeyan duwe conto, kepiye cara nggabungake plugin ing komentar?

        Aku nulis postingan kanggo wordpress babagan portal ing Brasil lan bakal migunani banget kanggo akeh wong sing bisa menehi formulir ing komentar.

        Regards

  42. 61
  43. 62
  44. 64
    • 65

      Robert,

      Aku nyoba iki lan seneng banget karo solusine! Sayange, ora bisa dicampur karo plugin Threaded Komentar sing daklakoni. Aku bakal ngerti apa bisa menehi solusi ing antarane loro kasebut. Matur nuwun kanggo iki!

      Doug

  45. 67

    Hai Doug,

    nalika nggunakake formulir komentar spam sing wis diowahi, iku bakal bisa digunakake sanajan aktifake kiriman admin lan tampilan kaca ora bisa digunakake, mung tampilan kode.

    Saran.

  46. 69
  47. 70

    Thanks kanggo plugin, cukup resik lan efektif.
    Nanging ana siji saran, amarga ora cocog karo plugin wpPHPMailer, Aku bakal ngganti fungsi mail () kanthi kaya mangkene:


    if ( function_exists('wp_mail') ) {
    wp_mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
    } else {
    mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
    }

    Ing arsitektur ing endi host SMTP sing metu dununge ing mesin liyane saka server web, sampeyan kudu menehi pancing kanggo fungsi pangiriman SMTP eksternal, yaiku apa sing ditindakake plugin wpPHPMailer.

    pfm

  48. 71
  49. 72
  50. 73
  51. 74

    Aku mung pengin ngucapake "Thanks" kanggo Douglas lan Ryan kanggo plug-in iki. Saiki aku duwe formulir kontak ing blogku lan bisa sukses. Gampang dipasang. 🙂

  52. 75

    Yen sampeyan menyang situsku, pitakonan tantangan ora ditampilake lan yen aku mangsuli kanthi bener, kasebut:
    Sampeyan ora mangsuli pitakon tantangan.

    Apa wae pikirane?

    thanks
    Tim Gorman

  53. 76
  54. 77
  55. 79
  56. 81
  57. 83
  58. 84

    Mung cathetan kanggo sapa wae sing nonton topik iki. Aku nulis ulang plugin lan nambah fungsi liyane. Versi 2.0.0 saka Formulir Kontak WordPress kanthi Perlindhungan Spam saiki kasedhiya.!

  59. 85
    • 86

      Hi Paul,

      Kaya programmer sing ala, saiki lagi ana hardcode. Mangga madosi versi mbesuk kanthi pilihan liyane sawetara minggu. Aku mung pengin ngetokake wong iki kanthi cepet.

      Sampeyan bisa ngganti font liwat CSS, nanging warna latar mburi saiki wis kode. Sampeyan bisa nyunting plugin lan nemokake yen sampeyan wis ngerti PHP lan HTML.

      Thanks!
      Doug

  60. 87

    Matur nuwun kanggo iki, nanging sawise aku ngaktifake lan menyang Pilihan kanggo ngganti informasi (e-mail lsp) tombol "Pilihan Nganyari" kayane ora bisa digunakake. Aku ngeklik, nanging ora ana kedadeyan apa-apa. Ora ana refresh kaca sing nuduhake yen pangowahan wis rampung utawa apa wae. Apa sampeyan ngerti apa sing bisa daklakoni kanggo ndandani?

    • 88

      Hai Mikki,

      Ayo kula deleng kode kasebut. Aku ora nemoni masalah kasebut lan wis ana pirang-pirang unduhan. Apa sampeyan bisa menehi ngerti apa Sistem Operasi lan Browser sing digunakake? Iki bakal ngidini aku nyoba nduplikasi masalah kasebut.

      Thanks!
      Doug

  61. 89
  62. 90
    • 91
      • 92

        Wah, cepet banget !! Aku nggunakake Internet Explorer nanging aku ora ngerti versi utawa carane mriksa versi kasebut. Sistem Operasi yaiku Windows XP.

        Matur suwun sanget.
        Craig

        • 93
          • 94

            Matur suwun, wong kaya sampeyan minangka wong sing nylametake teknologi kanggo kita wong sing nantang teknologi !! Matur nuwun kanggo balesan cepet, uga ngormati apa sing ditindakake.

            Craig

          • 95
  63. 96

    Aku mung mbenerake bug nalika formulir pilihan ora dikirim kanthi bener ing Internet Explorer! Paling anyar lan paling gedhe bisa didownload saka kaca proyek. Matur nuwun sampun matur kula!

    Doug

    • 97

      Doug sampeyan minangka aset kanggo komunitas WP lan model kanggo pangembang plugin kabeh. Karo sawetara pangecualian (lan dheweke ngerti sapa sejatine), sawetara pangembang plugin sing ngetutake lan ngatasi masalah plugin kaya sampeyan. Iki minangka program cilik lan aku negesake manawa kabeh klien sing mbukak WP nginstal; nggawe urip saben wong luwih gampang (kajaba spammer)!

      Joni

  64. 99

    Plugin sing apik, nanging apa cukup lan gampang kanggo nambah kolom input?

    Aku pengin nambah kolom input maneh menyang formulir kanggo tujuanku, yen bisa uga luwih becik.

  65. 101
  66. 103

    Thanks Douglas kanggo plugin iki. Aku wis maca ing ndhuwur, sampeyan ora preduli yen aku ganti warna.
    Dadi aku bakal nindakake, aku ora seneng karo sing kuning.

    Nanging sisane apik banget! Matur suwun maneh!

  67. 104
  68. 105
  69. 106

    Hei Doug. Mod apik! Sawetara pitakon yen aku bisa:

    - Apa wangsulan kasebut ora sensitif?
    - Ana rencana kanggo ngidini pirang-pirang pitakon / jawaban digawe lan dimuat kanthi acak saben kaca saya akeh?
    - Kepiye cara nggawe kolom formulir ekstra yen pengin pangguna menehi informasi tambahan (entri teks, tombol radio, menu tarik-mudhun, kothak centhang)? Apa ana rencana sing ndhukung jinis fungsi kasebut ing wektu cedhak? Terusake gaweyan sing apik!

    • 107

      Hi steve,

      1. Ana kothak centhang kanggo milih sensitivitas cilik ing pitakon supaya sampeyan bisa duwe.

      2. Aku ora mikir babagan pitakon acak… apa tegese tantangan Spam? Sejatine, aku durung nate ngirim formulir kontak spam, mula aku ora nganggep penting.

      3. durung ana, nanging ya, aku mesthi nambah jinis fungsine.

      Thanks!
      Doug

      • 108

        1. Barang sing apik… seneng ndeleng iku!

        2. Ya, aku nuduhake tantangan spam. Kaya saiki, ana siji pitakonan / jawaban statis nanging luwih becik yen admin situs bisa nggawe dhaptar pitakon lan jawaban sing bakal dipilih kanthi acak nalika kaca akeh.
        Ana plugin kaya kanggo Vbulletin (NoSpam - pengganti capcha) sing nindakake.

        3. Aku wis ndeleng sawetara situs wordpress ing sekitar sing duwe lapangan khusus sing apik yen sampeyan pengin pangguna menehi saksesan tanggapan kanggo pitakon tartamtu. Aku wis trolling, nanging durung bisa nemokake plugin sing nindakake iki. Aku nganggep sing wis dakdeleng yaiku jobbies khusus. Muga-muga bisa ditemokake ing rilis mbesuk! =)

  70. 109

    Matur suwun plugin sing apik!

    Aku duwe pitakon cepet, apa bisa nyetel plugin kanggo dikirim menyang pirang-pirang wong? Aku pengin formulir kontak ngirim pesen loro loro utawa luwih nalika dikirim, apa bisa rampung?

  71. 112
  72. 113

    Hai Douglas,

    Apa angel banget yen duwe:

    Default Plugin:

    Jenengmu: (wajib)
    Email Sampeyan: (dibutuhake)
    Tembung pungkasan ing judhul blogku? (wajib)
    Situs web Sampeyan:
    Subject
    Pesen Sampeyan: (wajib)

    Adat:

    Jenengmu: (wajib)
    Email Sampeyan: (dibutuhake)
    Tembung pungkasan ing judhul blogku: (wajib)
    Situs web Sampeyan:
    Subyek:
    Product Name:
    kolom teks:
    kolom teks:
    formulir sing bisa dipilih:
    formulir sing bisa dipilih:
    kolom teks:
    kolom teks:
    kolom teks:
    kolom teks:
    Pesen Sampeyan: (wajib)

    Kabeh variabel kolom kustom sing ditambahake pangguna bakal katon ing awak surat nalika input.

    • 114

      Hi Steve,

      Aku bakal nerbitake rilis anyar sing bakal ngidini macem-macem lapangan sing ditemtokake pelanggan. Iki ora ngluwihi jangkauan plugin asli! Ora mesthine minangka aplikasi bangunan-formulir - mung formulir kontak.

      🙂
      Doug

  73. 115
  74. 116

    Hai Douglas, aku wis nggunakake plugin apik iki ing salah sawijining situs web lan saiki aku pengin digunakake ing situs liyane!

    Nanging, ing situs iki aku butuh pilihan kanggo pangguna ngirim formulir menyang macem-macem wong. Contone, ing formulir kontak, bakal ana menu drop-down wong sing dikirim menyang formulir kasebut, kayata Paul, John, Michael. Pangguna bisa milih jeneng sing dikepengini, banjur ngirim pesen menyang wong kasebut.

    Apa bisa kedadeyan kaya ngono?

    Thanks,
    Parm

  75. 117
  76. 118

    Ya, aku kudu setuju karo Steve ing ndhuwur ... Kayane ora bisa nemokake formulir kontak kanggo WordPress sing ngidini kothak khusus! Maksudku, paling ora siji lapangan sing bisa disesuaikan bisa uga luwih apik tinimbang apa-apa. Bakal apik banget yen sampeyan bisa nambahake fitur iki menyang update sabanjure.

    Matur nuwun kanggo plugin sing apik iki.

  77. 119

    @ Jeff KOpp:
    Sampeyan bisa mriksa Dina sing Enak. Aku wis nggunakake minangka bagean saka test beta internal sing lagi ditindakake ing sawetara situs. Alat sing apik banget, ngidini macem-macem kolom khusus, lapangan tantangan, lan kemampuan nggawe macem-macem formulir sing bisa ditambahake kanthi potongan kode cepet sing ditambahake menyang kaca utawa postingan apa wae. Bagéan saka uji coba beta yaiku nemokake plugin sing cocog kanggo digunakake organisasi nalika situs anyar diluncurake. Formulir kontak, jelas, minangka area sing kuwatir banget.

    Siji sing ditemokake sawetara wulan kepungkur, sing bisa digunakake kanthi gampang, gampang banget disesuaikan, lan nawakake akeh fitur ekstra, kalebu kemampuan nggawe (lan duplikat) formulir, duwe macem-macem formulir kontak - utawa variasi siji, nanging digunakake kanggo tartamtu barang-barang Ngomong sampeyan duwe pertunjukan ing 8 Agustus lan sampeyan pengin formulir kontak mung kanggo acara kasebut. Dadi, gunakake formulir kontak khusus sing wis ana, duplikat nggunakake fungsi DUPLICATE internal, wenehi jeneng, simpen, banjur tambahi kolom kustom sing sampeyan pengin, kayata tag kanggo Acara 8 Agustus. Voila. Sampeyan wis rampung.

    Nambahake formulir iku gampang. Kaya tag liyane ing WP, sampeyan nemtokake formulir sing pengin ditampilake - lan ing endi. Sampeyan bisa nggawe formulir kontak ing kaca utawa kiriman nggunakake –contact1– utawa prentah sing padha. Kabeh wis kacathet ing piranti lunak.

    Plugin kasebut diarani cforms II, lan diluncurake kanthi gratis dening DeliciousDays.com, lan dikelola kanthi apik. Priksa info ing http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin.

    Aku ora duwe afiliasi utawa sambungan menyang situs DeliciousDays, uga ora entuk dhuwit utawa liya-liyane. Iku mung produk sing ditemokake - sawise akeh fretting - sing digunakake, lan nambahake blog liyane sing dakkendhakake amarga pancen cocog.

  78. 120
  79. 121

    Plugin sing apik nanging ora bisa digunakake ing hosting Yahoo. Coba kode kode kaya sing diandharake ing formulir diskusi wordpress nanging ora ana gunane!

  80. 122

    Iki pancen apik Doug! Aku wis entuk spam liwat formulir kontak ing blogku bubar.

    Panelusuran cepet ing Google nuntun aku menyang kaca iki. 10 menit mengko aku wis nganyari formulir. Sajrone 24 jam kepungkur - ora ana spam maneh (muga-muga bisa tetep kaya ngono!).

    Matur suwun plugin sing apik! Aku seneng carane sampeyan bisa ngowahi pitakon tantangan apa wae sing bakal bisa dijawab manungsa nanging dudu robot!

    Cheers

    Imran

  81. 123
  82. 124

    he,

    ide sing apik, sampurna kanggo panggunaan sing dituju.

    Sedhih banget, aku butuh lonceng lan peluit liyane, yaiku antarmuka sing ngidini aku ngatur kolom input. Dadi aku bakal mbentuk II.

    Oalah, matur nuwun amarga nindakake iki, aku yakin bakal digunakake kanggo blog blog liyane.

  83. 125
  84. 126
  85. 127

    Douglas Aku kayane ora bisa nggawe formulir kontak wp sampeyan bisa digunakake. Aku upload plugin. Diaktifake. Nanging nalika mbukak opsi> formulir kontak aku entuk kaca HTTP 404. Apa sampeyan ngerti sebabe aku nampa kesalahan iki.

    Matur suwun ing majeng

  86. 128
  87. 129
  88. 131

    Pancen. Lan gampang kerja.

    Kepiye cara ngganti tembung saka teks iki sing katon ing ndhuwur formulir kontak: "Kebutuhan lapangan sing disorot"?

    Howard

  89. 132
  90. 133

    Nyuwun pangapunten:

    1) Kaca iki nabrak browser (beku nganti 15+ detik)
    2) Ora bisa nggulung kaca iki kanthi akeh sampah - PLEASE SAVE ME !!!!!!! WULUH KONTROL BROWSER AKU !!!! PLEASE !!!!! … Oh nggih -> meksa mundur!

    Mbalik maneh supaya ngerti… wong lanang pribadi!

  91. 135

    Aku wis nambah%% wpcontactform %% menyang kaca kontakku ... nanging ora ana sing katon. Apa salahku? Pandhuan ora jelas babagan iki. Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku.

  92. 136

    Hello there!
    Aku weruh kabeh Kanca nemu pungkasan sing apik karo plugin iki!
    Aku duwe masalah!
    Kesalahan fatal: Ora bisa redeclare wpcf_is_malicious () (sadurunge diumumake ing /home/.beachwood/f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contactform-akismet/wp-contactform.php:60) ing /home/.beachwood /f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php ing baris 32
    Sembarang saran?
    Tnx ing Maju!
    Barang Edan Keren

  93. 137
  94. 138
  95. 139

    Iku apik banget yen nambah perlindungan spam menyang formulir kontak. Iki bakal ngirit akeh masalah. Yen ngalang-alangi spam, kudu nylametake spam wong sing angel.

    Aku nggawe formulir kontakku luwih aman kanggo nglindhungi awake dhewe blogku

    Kanthi nganyari plugin anyar, masalah kudu dadi luwih angel. Matur nuwun kanggo kirim.

    Matthew Corgan

  96. 140
  97. 141

    plugin sing apik banget. aku nyoba menehi link ing 404 kaca menyang formulir kontak sing ngandhani formulir wis duwe url kaca sing ora bisa ditemokake ing textarea lan kesalahan subjek 404 dipilih minangka pilihan nanging aku ora bisa gaweyan carane nggawe.
    iku piye wae bisa uga kaya Report this page?

    kayu oscwood

  98. 142
  99. 143
  100. 144

    Aku wis nggunakake formulir iki lan bisa digunakake. Aku wis nyelehake iki menyang awak paged sing diowahi ing kaca sing ngatur. Aku duwe kaca statis sing pengin ditampilake formulir nanging kanggo uripku, aku ora bisa ngerti kepiye. Ana ide?

  101. 145

    @Wayne, Yen sampeyan mung pengin nyelehake formulir ing kaca statis, klik tengen ing kaca blog kanthi formulir, pilih "ndeleng sumber" banjur salin lan tempelake kode kasebut menyang kaca statis.

  102. 146

    Pungkasan, sawise suwe nggoleki skrip formulir iki, aku nemokake ing kene ... Matur nuwun tenan bakal nggunakake ..

  103. 147

    [?] Formulir Kontak WP - Nggawe formulir kontak supaya anggota bisa ditekani. Gunakake iki kanggo adol pariwara, laporan masalah, utawa mung kanggo kontak umum. [?]

  104. 148
  105. 149
  106. 150
  107. 151

    Apa sing "ora bisa digunakake" Arham? Apa sampeyan bisa luwih spesifik? Apa sampeyan nginstal plugin ing folder wp-content / plugins? Apa sampeyan nempelake kode sing pas ing kaca kontak?

  108. 152
  109. 153

    Hai Doug,
    matur nuwun amarga wis nggawe formulir kontak sing gampang digunakake. Aku mung nggunakake wordpress kaping pisanan ing minggu iki lan aku seneng.

    Aku duwe masalah format sing ora bisa entuk dhasar. Piye wae kode kasebut nambahake sing ora ana ing kono sawise saben input input. Tulung delengen http://www.mariahbuzz.com.au/contact

    Aku ora bisa ngerti kepiye carane supaya bisa tekan ing kana amarga forme ora katon kaya iki lan aku ora ngowahi kode sampeyan.

    Apa sampeyan bisa nulungi formulirku saiki ora katon.

    matur nuwun sanget

    nicole

  110. 155
  111. 156
  112. 157

    Plugin sing apik!

    Nanging, aku nemoni sawetara masalah. Kabeh kayane apik banget nanging aku ora nampa kabar yen email wis dikirim, uga aku ora nampa email. Nanging, yen aku nyegerake kaca kasebut, aku bakal nampa kabar lan email wis dikirim.

    Ana ide babagan carane ngatasi masalahku?

    Mung kanggo nyepak, aku wis ngaktifake pirang-pirang formulir kontak liyane kanggo verifikasi manawa ana ing situsku lan saiki wis bisa digunakake? nanging aku luwih seneng karo sampeyan! Aku nggunakake WP 2.5.1

  113. 158

    Matur nuwun kanthi sanget! Aku nggunakake ver lawas. lan wiwit entuk spam sawetara dina maneh lan wiwit dina saya mundhak, kabeh kalebu poker lan kasino 🙁

  114. 159

    Aku uga duwe kaca wordpress nanging kayane ora bisa ngunggah plugin!

    Nalika maca FAQ, iki sing dakwenehake:

    Endi tab pluginku?
    Sayange, ora ana sing bisa ditemokake!

    Amarga macem-macem alasan, kita ora ngidini ngunggah lan panggunaan plugin ing wordpress.com.

    Kepiye carane sampeyan nggawe?

    Thanks in advance

  115. 160

    Apa ana sing bisa menehi saran babagan plugin wordpress 1 klik? Aku wis krungu manawa bakal nginstal plugin kanthi 1 klik!

  116. 161
  117. 162

    Matur suwun plugin sing apik!

    Aku pengin ngerti, aku ngrampungake masalah sing dingerteni:
    "Nalika nggunakake metode string substitusi kanggo nyisipake formulir menyang konten kaca, filter WordPress nambah linebreak ing antarane elemen label lan form."

    kanthi nambahake gaya "inline" menyang kaca, kayata

    label { position:relative; right:3em; }
    span.challenge { position:relative; left:-2.5em; }
    input.field { position:relative; top:-1.5em; left:9em; }
    textarea { position:relative; left:-3em; }
    input#copy { position:relative; top:-1.5em; left:8.5em; }
    input#contactsubmit { position:relative; top:-1.5em; left:-2.5em; }

    %%wpcontactform%%

    Cathetan: ora yakin manawa angka posisi kudu disetel gumantung saka tema sing digunakake.

  118. 163
  119. 164
  120. 165

    Pareng matur bapak,
    Kepiye cara ngganti basa tema wordpress menyang basa lokal lan nggawe situs web supaya akeh wong bisa nggawe blog WordPress dhewe nganggo Basa dhewe?
    Tulung saran aku

  121. 166

    Aku pengin ngowahi jembaré formulir supaya bisa dilebokake ing sidebar nanging katrampilan pamrograman saya sithik. Bakal gelem mbayar mod. Apa sampeyan bisa nulungi aku? Matur nuwun

  122. 167
  123. 168

    Mod formulir kontak fantastis. Cukup diinstal saiki lan bisa digunakake kanthi sampurna. Matur suwun !!!

    1 pitakonan sanadyan.
    Apa ana cara supaya alamat email "kirim" dadi bcc?
    dadi yen aku nemtokake luwih saka 1 alamat, saben wong sing nampa email ora bakal ndeleng alamat liyane, mula uga dikirim menyang?

    Thanks.

  124. 169
  125. 170

    Douglas Karr wis cukup kanggo menehi versi modifikasi plugin WP-ContactForm sing wis digunakake kanggo ngatur formulir kontak. Iki minangka pangowahan sing gampang, lan yen sampeyan entuk spam liwat WP-ContactForm, iki bakal ngirit akeh sirah. Konsep sing luwih sederhana tinimbang gambar CAPTCHA - verifikasi kamanungsan liwat pitakon tantangan sing gampang. Kanthi gawan, iki "2 + 2 =" (4). Cukup gampang kanggo sapa wae sing mangsuli - kajaba bot! Disaranake

  126. 171

    Nalika nggarap situs WordPress, plugin sampeyan diwenehake minangka bagean saka template.

    Nanging, aku duwe situs liyane sing dudu situs WP. Yaiku situs kelas SMA. Bubar, SPAMMERS nemokake lan aku entuk isi sing padha kaping 2-3 saben jam. Iki nggawe saya edan. Aku mikir bakal menehi sing sederhana ing situs kasebut (kayata 2 + 2) nanging ora bisa ngerteni carane nggawe sawise nggoleki ing web. Banjur aku nemokake sampeyan nalika nggarap situs anyar ing WP.

    Aku ora ngerti babagan form, nanging wis pirang-pirang taun kepungkur. Aku bisa uga miwiti karo Matt utawa situs liyane.

    Wujude ana ing http://www.pacificgrovehighschoolclassof1966.com/...
    Apa ana cara sing cukup gampang kanggo nggabungake kode 2 + 2 sampeyan?

  127. 172

    Hai, yen aku pengin nyiyapake formulir iki ing wordpress - aku nggunakake versi paling anyar - bakal ngandhani yen aku ora duwe cukup hak kanggo nindakake. Kepiye carane bisa ditindakake? Ora menehi kula kaca setelan apa wae. Mung kaca kosong lan ing tabel, tembung-tembung kasebut mesthi nganggo basaku. Aku kuciwa karo iku. Apa ana pitulung?

  128. 173
  129. 174

    matur nuwun kanggo modifikasi kanggo plugin..nanging aku ndeleng sampeyan ora nggunakake maneh… kenapa sampeyan ngalih?

  130. 175
  131. 176

    Amarga sing lawas wis ora ana maneh, Apa sampeyan nggunakake Captcha sadurunge kaya saiki? Aku ora nemoni masalah spam karo kontak karo 7 formulir nalika nggunakake Captcha.

    Aku mung ndeleng komentar sampeyan lan ndeleng saiki postingan iki meh setaun (ora ana taun nanging ngira.) 🙂

  132. 177

    Hai Richard! Aku pancen anti-Captcha, mula wangsulane ora, ora. Aku seneng duwe opsi pitakon tantangan babagan iki.

  133. 178

    Aku yakin yen sampeyan nggunakake kontak kontak captcha, bisa uga efektif karo Captcha. Aku luwih seneng metode liya yen bisa uga amarga aku sengit karo captchas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.