Formulir Kontak WordPress kanthi Versi Perlindhungan Spam 2.0.0 Dirilis!

UPDATE: Aku nyaranake Formulir Gravitasi saka RocketGenius kanggo integrasi formulir sing kuat banget karo WordPress!

Kanthi luwih saka 140 komentar, Formulir Kontak WordPress karo Perlindhungan Spam wis dadi plugin paling populer sing aku wis nulungi ngembangake. Wis diunduh puluhan ewu kali lan kiriman kasebut paling populer ing situs webku. Aku entuk akeh umpan balik babagan plugin lan pungkasane mutusake tumindak, nggabungake kabeh rekomendasi sing wis diwaca para pamaca!

Ing ngisor iki sawetara fitur:

  1. Kemampuan kanggo nggawe dhaptar dropdown subjek.
  2. Kemampuan kanggo nggawe tantangan njawab kasus sensitif utawa ora.
  3. Dandan tambahan kanggo nyegah tag skrip dievaluasi ing lapangan sing dilewati.
  4. Kemampuan kanggo nyetel baris subyek default utawa ngidini pangguna nggabungake dhewe.
  5. Gaya sing luwih apik kanthi kolom sing disorot.

Yen sampeyan nganyarke menyang versi iki (2.0.0), elinga yen sampeyan kudu ngowahi kode ing Halaman Kontak sing nggawe kode kasebut. Biyen komentar lan saiki dadi tali substitusi khas.

gambar

Formulir Kontak WordPress kanthi Perlindhungan Spam

Bukak Kaca Proyek kanggo rincian tambahan lan tautan undhuhan!

30 Komentar

  1. 1
    • 2

      Matur Wes! Sampeyan butuh sawetara wulan kanggo nggayuh tugas sing kudu daklakoni karo plugin iki. Muga-muga bisa nggawe multi-basa lan nambahake kustomisasi gaya tambahan ing mbesuk ... mung pengin saiki bisa metu!

  2. 3
  3. 4

    Dandan Fantastic! Aku bakal nganyarke kabeh formulir kontak WP sing ana karo sing iki. Baris subyek khusus minangka tambahan sing apik.

    Aku uga bakal nambah menyang dhaptar plugin ing wpZipper.

    Sampeyan bisa uga mikir menehi jeneng anyar, saengga masarakat bisa mbedakake kanthi luwih becik saka plugin Formulir Kontak sadurunge.

    Kontak Karr? (Aku nolak panggunaan dobel "K")

    • 5

      Matur nuwun, Nuh!

      Aku mikir yen ngganti jeneng ing titik iki bisa uga ide sing ora apik - wis diunduh puluhan ewu kali, lan saiki, kaca sing paling aktif. Uga… jeneng, "Formulir Kontak WordPress karo Perlindhungan Spam", nduweni nilai SEO sing signifikan. 🙂

      Doug

      • 6

        Ah, aku ora nate ngelingi sejarah babagan plugin sampeyan. Ya, ngganti jeneng kasebut dadi ide sing ora apik nalika dipikirake kaping pindho.

  4. 7

    Hai Douglas, aku durung nggunakake plugin iki, nanging bisa uga diterapake ing blogku ing wektu sing cedhak.

    Aku sejatine ora ngerti yen sampeyan nggawe jinis iki, bisa uga aku luwih kerep mampir.

    Nanging, maneh, aku mung pengin mampir lan salam. Kayane kaya sewulan suwene aku durung ngucapake salam.

    • 8

      Hai Nicholas!

      Sugeng Rawuh, lan aku luwih seneng sampeyan mriksa luwih asring. 🙂

      Sampeyan bisa mriksa kabeh proyek pangembangan ing Kaca Proyek. Aku uga duwe sawetara situs web liyane sing lagi dikembangake supaya bisa nggawe percikan!

      Liyane sing bakal teka!
      Doug

  5. 9

    Douglas, watu kasebut. Matur nuwun kanthi sanget amarga nggawe plugin sing apik banget sing wis ditemokake ing situs sing dakasilake kanggo nirlaba lan muga-muga bisa migunani maneh ing situs sing ditindakake kanggo ipar artis .

  6. 11
  7. 13
  8. 16
    • 17
      • 18

        Siji bab sing pengin dakkerteni: kepiye komentar sampeyan nggawe kaya iki? Aku seneng bisa duwe pilihan kanggo menehi komentar, lan liya-liyane katon apik banget.

        • 19

          Shawn, kuwi wangsulan yuta dolar! Aku sejatine nulis wong-wong sing apik ing Akismet lan takon yen dheweke pengin kerja bareng karo aku kanggo nggawe komentar lan dheweke ora seneng banget.

          Nanging, WordPress 2.2 duwe sawetara katrampilan komentar sing anyar dadi bisa uga plugin digawe. Aku bakal nyoba kanggo digging lan ndeleng!

  9. 20
  10. 22
  11. 23

    Hei Doug- Mesthi wae wis suwe. Aku mbukak plugin iki nalika nggoleki. Proyek sing apik banget.

    Pitakon: kepiye sampeyan nambah dhaptar drop-down kaya sing sampeyan ucapake? apa kita kudu mbukak kaca kontak lan mung nambah '(Pilihan A | Pilihan B | lsp ...)? Kayane ora cocog kanggo aku. Temenan, aku kelangan sesuatu.

  12. 25

    Hai Douglas,

    apa bisa 'ngilangi' plugin iki supaya bisa diwaca kaya:
    'LELAMU: [kothak input teks] [tombol kirim]' ?????
    prasaja banget. lan pangguna nyelehake email menyang kothak kasebut, lan dikirim menyang salah sawijining email, supaya pangguna gabung karo milis (sing kita input kanthi manual).

    apa iki pancen adoh saka cara nggunakake plugin WP kanggo fungsi sing gampang?

    uga, sawise ana sing mencet tombol 'kirim' menyang kaca sing dijupuk? utawa apa verifikasi ngirim?

    surak pitulung!
    Nick

    • 26

      Nick,

      Aku mikir yen sampeyan menggok mangiwa ... iki dudu plugin langganan email, nanging plugin kaca kontak. Aku pengin alat langganan email, aku nyaranake Feedburner.

      Doug

  13. 27
  14. 28

    Hai, aku wis nggolek formulir komentar kanggo situs adhedhasar wordpress pelanggan. Dheweke pengin duwe rong formulir kanggo rong klompok sing beda sing nggunakake situs kasebut.

    Apa iki bisa ditindakake nganggo plugin sampeyan?

  15. 29
  16. 30

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.