Yen Sampeyan Ora Ngerti Apa Tema Anak WordPress…

tema bocah wordpress

Sampeyan salah ngowahi tema WordPress.

Kita wis kerja bareng karo puluhan klien lan nggawe atusan situs WordPress sajrone taun. Kita dudu tugas sing nggawe situs WordPress, nanging kita kudu rampung kanggo akeh klien. Klien ora asring nggunakake situs WordPress. Biasane dheweke njaluk mbantu ngoptimalake situs kanggo telusuran, sosial, lan konversi.

Luwih asring, kita entuk akses menyang situs kasebut kanggo ngoptimalake template utawa nggawe template landing page anyar, lan kita nemokake prekara ala. Kita asring nemokake tema sing didhukung kanthi apik lan didhukung kanthi apik sing dituku minangka pondasi situs banjur dimodifikasi banget dening agensi klien sadurunge.

Ngedit tema inti minangka praktik sing elek lan kudu mandheg. WordPress dikembangake Tema bocah supaya agensi bisa ngatur tema tanpa nutul kode inti. Miturut WordPress:

Tema bocah yaiku tema sing nduweni fungsi lan gaya tema liyane, sing diarani tema induk. Tema bocah minangka cara sing disaranake kanggo ngowahi tema sing wis ana.

Amarga tema dadi saya rame, tema asring didol lan asring diupdate kanggo ngurus kewan omo utawa bolongan keamanan. Sawetara perancang tema malah terus nambah fitur ing tema kanthi suwe utawa ndhukung tema liwat nganyari versi WordPress. Kita tuku akeh tema saka ThemeForest. Sampeyan bakal nemokake manawa tema utama ing Themeforest didol puluhan ewu kali lan duwe agensi desain lengkap sing terus ndhukung.

Nalika nggarap klien, kita kudu mriksa tema kanggo ndeleng fitur lan fungsionalitas sing disenengi. Kita njamin tema responsif ing piranti seluler lan nduweni fleksibilitas kanggo tata letak lan kode pintas kanggo kustomisasi. Banjur kita menehi lisensi lan ndownload tema kasebut. Akeh tema kasebut sing wis dikemas karo Tema Anak. Nginstal kaloro Tema Anak lan Tema Wong tuwa, banjur ngaktifake Tema Anak ngidini sampeyan kerja ing Tema Anak.

Ngatur Tema Anak

Tema Bocah biasane dikemas kanthi tema induk lan dijenengi miturut tema kanthi tema Child. Yen temaku yaiku Avada, Tema Bocah biasane diarani Avada Child lan kalebu ing avada-anak folder. Iku dudu konvensi penamaan sing paling apik, mula kita ganti jeneng tema ing file style.css, ganti jeneng folder sawise klien, lan banjur cakup tangkapan layar situs pungkasan sing disesuaikan. Kita uga ngatur rincian lembaran gaya supaya klien bisa ngidentifikasi sapa sing mbangun ing mbesuk.

yen Tema Anak ora kalebu, sampeyan isih bisa nggawe. Tuladhane yaiku Tema Anak sing dikembangake kanggo agensi. Tema kasebut dijenengi DK New Media 2018 sawise situs kita lan taun iki dileksanakake lan nyelehake Tema Anak ing folder siji-wolu. Lembar gaya CSS dianyari karo informasi:

/ * Jeneng Tema: DK New Media Keterangan 2018: Tema bocah kanggo DK New Media adhedhasar Pengarang tema Avada: DK New Media
Panganggit URI: https://dknewmedia.com Cithakan: Versi Avada: 1.0.0 Domain Teks: Avada * /

ing Tema Anak, sampeyan bakal weruh katergantungan tema induk sing diidentifikasi minangka cithakan.

Ing njaba sawetara suntingan CSS, file template pisanan sing pengin diowahi yaiku sikil. Kanggo nindakake iki, kita nyalin file footer.php saka tema induk banjur disalin menyang siji-wolu folder. Banjur kita nyunting file footer.php kanthi kustomisasi lan situs kasebut dianggep.

Cara Kerja Tema Anak

Yen ana file ing Tema Anak lan Tema Induk, file Tema Anak bakal digunakake. Pangecualian yaiku functions.php, ing endi kode ing kaloro tema bakal digunakake. Tema Anak minangka solusi sing apik banget kanggo masalah sing angel banget. Ngedit file tema inti ora-ora lan ora bisa ditampa dening klien.

Yen sampeyan golek agensi kanggo nggawe situs WordPress kanggo sampeyan, nuntut supaya ngetrapake Tema Anak. Yen dheweke ora ngerti apa sing sampeyan gunakake, golek agensi anyar.

Tema Anak Kritik

Sampeyan wis nyewa agensi kanggo nggawe situs kanggo sampeyan, lan dheweke ngetrapake Tema Parent sing didhukung kanthi apik lan Tema Anak sing disesuaikan banget. Sawise situs dirilis lan ngrampungake kontrak, WordPress nerbitake update darurat sing mbenerake bolongan keamanan. Sampeyan nganyari WordPress lan situs sampeyan saiki wis rusak utawa kosong.

Yen agensi sampeyan wis nyunting Tema Wong tuwa, sampeyan bakal ilang. Sanajan sampeyan nemokake Tema Parent sing dianyari, sampeyan kudu ndownload lan ngatasi masalah pangowahan kode kanggo nyoba ngenali koreksi endi sing bisa ngatasi masalah kasebut. Nanging amarga agensi sampeyan duwe proyek sing apik lan ngembangake Tema Anak, sampeyan ndownload sing dianyari Tema Wong tuwa lan instal ing akun hosting sampeyan. Refresh kaca lan kabeh bisa digunakake.

Pengungkapan: Aku nggunakake ThemeForest link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.