WordPress: Priksa manawa pangguna wis mlebu

John Chow duwe tips apik ing situs dheweke saiki nalika ngirim link pariwara ing situs sampeyan lan manawa ora diindeks nganggo nofollow. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi kaca pangalihan sederhana sing dikirim kode John.

Aku pengin nggawe iki beda. Ing menu horisontalku ing ndhuwur, real estate paling larang. Aku duwe link admin ing kana yen aku mlebu… nanging kanggo wong liya, papan kasebut kosong. Aku mutusake, kenapa ora ngganti konten bar kasebut yen pengunjung lan dudu aku? Kanthi WordPress, iki gampang banget:


get_currentuserinfo ();
global $ user_level;
yen ($ user_level> 0) {
wp_register ('> li class = "menuitem">', '> / li>');
} Else {
echo "> li class = 'menuitem' >> a href = '/ go / tla.html' title = 'Iklan ing situs web iki'> Iklan> / a >> / li>";
}
?>

Aku wis ora nggawe repes karo Iklan Link Teks durung nanging aku pengin menehi gambar sing apik. Cukup murah kanggo situsku ... $ 35 saben wulan lan entuk luwih saka 500 pengunjung saben dinane. Aku ngarep-arep bisa ngawula sawetara iki!

5 Komentar

  1. 1

    Gagasan sing apik!

    Sanajan aku pengin, bakal ndandani link sing dituduhake - saiki njaluk rincian babagan log-in. Dudu jinis kaca sing pengin dakkarepake, yen aku calon pengiklan 😉

  2. 3

    Mesthi wae kode iki bakal luwih efisien lan duwe efek sing padha?

    /* If a browser has a user ID they must be logged in */
    if ( $user_ID ) :
    echo "I am logged in";
    /* For everybody that doesn't have one */
    else :
    echo "I am logged out / not logged in";
    endif;

  3. 4
  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.