WordPress: Mbangun Kaca Ngarep kanthi 3 Langkah Gampang

wordpress logo

Aku lagi nggarap situs kanggo kanca saiki WordPress nanging dheweke pengin kaca ngarep sing sederhana tinimbang kaca ngarep sing nggunakake entri blog paling anyar.

Iki migunani banget yen sampeyan pengin blog dadi bagean saka situs tinimbang kabeh situs. Sampeyan bisa nggunakake WordPress kanthi dhasar minangka CMS. Ing ngisor iki aku fokus ing '3 Langkah Gampang' dadi yen sampeyan pangembang canggih sing nggunakake WordPress, aja menehi akeh guff. 🙂

Sawetara wong pancen nemoni sawetara langkah sing angel kanggo nindakake iki, nanging pancen ana cara sing gampang… iki carane nggunakake tema standar:

  1. Salin Cithakan Kaca (page.php) menyang file anyar sing diarani home.php banjur lebokake ing direktori tema. Iki minangka fitur sing didhukung WordPress… sing bakal digoleki home.php dhisik yen wis ana.
  2. Gawe Kategori anyar banjur diarani Kaca Ngarep. Elingi nomer ID Kategori… sampeyan kudu ing kode ing ngisor iki.
  3. Nimpa Loop ing home.php kanthi kode ing ngisor iki. Sejatine iki nyaring konten liyane kajaba konten sing dikirim menyang Kategori anyar sing diarani Kaca Ngarep. Priksa manawa ngganti Kategori ID ing ngisor iki ing pethikan ing kucing = 1 pratelan. Aku uga njaluk ngurutake kiriman munggah amarga luwih cocog.

Iku kabeh! Sampeyan wis rampung! Yen sampeyan mung pengin siji artikel ing kaca kasebut, cukup nulis siji postingan lan nganyari kapan wae sampeyan pengin nganyari kaca ngarep! Voila!

"> Waca liyane saka kaca iki » '); ?>  > kuwat> Kaca: ',' ',' nomer '); ?>

Yen sampeyan pengin plugin kanggo mbantu nggawe kaca ngarep, sampeyan bisa nggunakake siji iki.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.